• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihanete ugradim galiba .derdimi bolusmeye ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 100/100 emin olsam bosanirim sanirim .amma emin olamiyorum .dogru bu dediklerim esime isaret ediyor .amma aklima sigdiramiyorum oyle bir insan ki yani hale dusunuyorum bir yalnislik var her halde .bide bazi seyleri sonradan dusunuyorum ki orda kiza yazilmiw ki goruntulu konusa bilirmiyiz?kiz hayir yazmis .ama kiz kabul bile etse esimdise nasil konusa bilirdiki ben evde ola ola .bide kiza yazilmis ki ickiliyim . Sonra esim acti ayni gunde kardesi ile mesajlarini kardesi arkadaslari ile icki icmek yer sormus . Cok karisik her sey aydinlanamiyorum. Her kes bosan diyor .oyle kolay degil.

Canım benim, güzel kardeşim
Emin olmadan neden adamı suçluyorsun
Facebook denen şey şifreyle girilen bir şey değil mi? Vermiştir şifresini, kardeşi kendi evinde kendi telefonundan kıza yazmıştır. Eşin de sonradan acaba sakıncalı bir şey yazdı mı benim hesabımdan diye kontrol ederken uyuyakalmış işte

Bu kadar basit

Hemen hırpalama kendini

Ben 100/100 emin olsam bosanirim sanirim .amma emin olamiyorum .dogru bu dediklerim esime isaret ediyor .amma aklima sigdiramiyorum oyle bir insan ki yani hale dusunuyorum bir yalnislik var her halde .bide bazi seyleri sonradan dusunuyorum ki orda kiza yazilmiw ki goruntulu konusa bilirmiyiz?kiz hayir yazmis .ama kiz kabul bile etse esimdise nasil konusa bilirdiki ben evde ola ola .bide kiza yazilmis ki ickiliyim . Sonra esim acti ayni gunde kardesi ile mesajlarini kardesi arkadaslari ile icki icmek yer sormus . Cok karisik her sey aydinlanamiyorum. Her kes bosan diyor .oyle kolay degil.

Siz eşinizi affetmek istiyorsunuz anladığım kadarıyla.O zaman bize bir şey demek düşmüyor bence.
Dürüst olacağım,bu yalanları bu forumdaki aldatma konularının tamamında görebilirsiniz.''Ben yazmadım,arkadaşım yazmış'',çok klasik bir yalan bu.Kuzen,kardeş neyse ne.Eşinizle devam etmeyi seçebilirsiniz tabii ki ama tavsiyem söylediklerine inanmayın.En azından süründürün bir süre,özrünü dilesin,gönlünüzü alsın.

Canım benim, güzel kardeşim
Emin olmadan neden adamı suçluyorsun
Facebook denen şey şifreyle girilen bir şey değil mi? Vermiştir şifresini, kardeşi kendi evinde kendi telefonundan kıza yazmıştır. Eşin de sonradan acaba sakıncalı bir şey yazdı mı benim hesabımdan diye kontrol ederken uyuyakalmış işte

Bu kadar basit

Hemen hırpalama kendini
En cok beni uzen o mesajlarin acik halde esimin elinde uyuya kalmasi.esim hep derdi ki hic facebook sifremi bile hatirlamiyorum ama bu olayda diyor ki kardesim ne zamanda sormuw ona vermisim her halda o biliyordu sifremi .sosyal medyaya merakli biri degildi .facebooka,instagrama daha cok haberleri okumak icin giren biri.aktif sosyal medya kullanan biri degil hic. Ona tanimadigi bir kiz bile takip atdiginda bana gosteriyordu ki bak bunu taniyormusun bana takip atmis.yani aklim almiyor boyle adamdan aldatmak

ailesi meseleyi bildi hepsi benim tarafimda .gorumcem soyledi ki bekar olan kardesi onun da facebook profilinden bir kez yazmis ne zamansa

bence ertesi gün eve geldiğinde eşinizin telefonunu alıp arama kayıtlarına bakın. eğer kardeşini aramış ve saatlerce konuşmuşsa bilin ki... Dilim varmıyor ALLAH yardımcınız olsun
Baktim konusmamislardi.kardesi bana defalarca yaziyordu ki cok ozur dilerim boyle olucagini bilmiyordum .abim ariyor acamiyorum bilmiyorum ne soyleyim yuzune bakamiyorum.

En cok beni uzen o mesajlarin acik halde esimin elinde uyuya kalmasi.esim hep derdi ki hic facebook sifremi bile hatirlamiyorum ama bu olayda diyor ki kardesim ne zamanda sormuw ona vermisim her halda o biliyordu sifremi .sosyal medyaya merakli biri degildi .facebooka,instagrama daha cok haberleri okumak icin giren biri.aktif sosyal medya kullanan biri degil hic. Ona tanimadigi bir kiz bile takip atdiginda bana gosteriyordu ki bak bunu taniyormusun bana takip atmis.yani aklim almiyor boyle adamdan aldatmak

Bunlar kriter değil kimler kimler aldatıyor canım benim aldatma karakterle alakalı ve kocanda aldatmış gözüküyor, aldatan erkeğin anında itiraf ettiğini ne gördüm ne de duydum hepsi aynı sonuna kadar inkar eder olmadık yalanlarla kandırmaya çalışır

dogru bu dediklerim esime isaret ediyor.ama bide bazi seyleri sonradan dusunuyorum ki orda kiza yazilmiw ki goruntulu konusa bilirmiyiz?kiz hayir yazmis .ama kiz kabul bile etse esimdise nasil konusa bilirdiki ben evde ola ola .bide kiza yazilmis ki ickiliyim . Sonra esim acti ayni gunde kardesi ile mesajlarini kardesi arkadaslari ile icki icmeye gitmek icin yer sormus . Cok karisik her sey aydinlanamiyorum.

vayy bee bu erkeklerin rahatlığndan da pişkinliğinden de pess geldi pes.
boşayın kurtulun, yallah be

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X