Merhaba.ben 3yillik evliyim.cocugum yok.esimle cok guzel bir evliliyim vardi.hayalimdeki gibi biri idi .bana cok deger veren ,bir damla goz yasim akmasina bile razi olmayan .ona hadsiz guveniyordum.telefonunun sifresini biliyordum ama hic bir zaman kontrol etmeyecek kadar guveniyordum. ne zaman istesem telefonu elimde olurdu.kendimde degilim sozlerimi karistiriyor ola bilirim.Hep ihanet edenler hakkinda da kotu fikirde olan birisi idi.kisacasi her sey cok guzeldi...Mesele su ki 2gun once ben ders calisiyordum sonra uymaya gelince gordum gece telefon elinde uyuyub kalmis.telefonunu goturmek istedikde ekranda Facebook messengeri acili halde kizla yazismasini gordum.deyilmiyecek kadar yazismalar .kiz da evli ve cocugu varmis.uyandirdim aciklama istedim .girip mesajlari sildi.dedi ki olamaz oyle bir sey .ben yazmamisim kardesim yazmis (kardesi bekar ) .onu uyandirmadan once de kardesine watsapda sormusdum biliyormuydun sen ?kardesi de diyordu ki oyle sey yapamaz bir yalnislik var hic bir zaman yapmaz yalnislik olmali.kendisi ile konustukdan sonra kardesine dedim senin uzerine atiyor o zaman kardesi dedi dogru soyluyor ben idim oyle sanmistim ki silmisim .kardesi 2gundur yalvariyordu ki anne ,babasi bilmesin.Amma kardesinin de dedikleri mantika sigdiramiyorum.esime diyorum ki nasil oldu kardesin yazmissa senin telefonun da niye mesajlar acikti .diyor ki bilmiyorum nasil olmus ben uyuyup kapmisim messenger acilmis . Esim de cok rahat diyor ki ben oyle sey yapmamisim .2gundur kendime gelemiyorum .bana yol gosterin.karisik yazmis ola bilim kendimde degilim.ne yapiyim ailesi bilsinmi yoksa hayirmi bilmiyorum hic bir sey .