• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihanete ugradim galiba .derdimi bolusmeye ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne diyelim? Affet bir kereden bir şey olmaz mı? Adam kadını kandırıyor, kadın da inanıyor ona. İnsan önce kendisine merhamet gösterecek. Biz kimiz ki? Yorum yazar çıkarız, bu hayatı yaşayacak olan kendisi ve bir kez aldatılıp affettiği için de adam daha da utanmaz olacak. "Bu beni zaten bırakmaz" diyecek. Konu sahibi eşini aldatmış olsaydı şimdi bu konuyu bile açamazdı, adam onu değil affetmek çoktan öldürmüştü büyük ihtimalle.
Elbette Herkes fikrini yazmakta serbest ama kimileri bariz dalga geçmiş, karikatürler falan... şuan konu sahibi büyük ihtimal şok içerisinde Ne yapacağını bilemiyor. Ona azıcık moral versek manen destek olsak birşey kaybetmeyiz diye düşünüyorum.

Elbette Herkes fikrini yazmakta serbest ama kimileri bariz dalga geçmiş, karikatürler falan... şuan konu sahibi büyük ihtimal şok içerisinde Ne yapacağını bilemiyor. Ona azıcık moral versek manen destek olsak birşey kaybetmeyiz diye düşünüyorum.
Bu konuda nasıl moral vereceğinizi merak ettim açıkçası.
Boşanamam diyor, eşinin söyleyeceğini bahanelere inanmaya hazır gibi de.
Ailesine anlat burnu sürtülsün,senin değerini daha iyi anlar,onu kendine yeniden bağlamaya çalış,giyin süslen gibi mi?:ukala:yada sen eşine inan gördüklerimiz her zaman gerçeği yansıtmaz gibi mi jdhdhdjs

Bide kizin bizim evin yakinlarda butiki var . Kardesi de diyor ki kiza hic bir sey soyleme esi bilir gelip beni öldürür,mahv eder .amma ben yine de kiza yaziyorum amma hec bir sey yazmiyor bana . Esinin de profilini biliyorum
Eşine söylememi istemiyorsan bana dürüstçe tüm olanı biteni anlatacaksın. Eşimle yasadıklarını yoksa kocana ekran görüntülerini atıyorum de o sana bir bir dökülür zaten. Kardeşiyle eşinin yalanıda ortaya cıkar böylece.

Merhaba.ben 3yillik evliyim.cocugum yok.esimle cok guzel bir evliliyim vardi.hayalimdeki gibi biri idi .bana cok deger veren ,bir damla goz yasim akmasina bile razi olmayan .ona hadsiz guveniyordum.telefonunun sifresini biliyordum ama hic bir zaman kontrol etmeyecek kadar guveniyordum. ne zaman istesem telefonu elimde olurdu.kendimde degilim sozlerimi karistiriyor ola bilirim.Hep ihanet edenler hakkinda da kotu fikirde olan birisi idi.kisacasi her sey cok guzeldi...Mesele su ki 2gun once ben ders calisiyordum sonra uymaya gelince gordum gece telefon elinde uyuyub kalmis.telefonunu goturmek istedikde ekranda Facebook messengeri acili halde kizla yazismasini gordum.deyilmiyecek kadar yazismalar .kiz da evli ve cocugu varmis.uyandirdim aciklama istedim .girip mesajlari sildi.dedi ki olamaz oyle bir sey .ben yazmamisim kardesim yazmis (kardesi bekar ) .onu uyandirmadan once de kardesine watsapda sormusdum biliyormuydun sen ?kardesi de diyordu ki oyle sey yapamaz bir yalnislik var hic bir zaman yapmaz yalnislik olmali.kendisi ile konustukdan sonra kardesine dedim senin uzerine atiyor o zaman kardesi dedi dogru soyluyor ben idim oyle sanmistim ki silmisim .kardesi 2gundur yalvariyordu ki anne ,babasi bilmesin.Amma kardesinin de dedikleri mantika sigdiramiyorum.esime diyorum ki nasil oldu kardesin yazmissa senin telefonun da niye mesajlar acikti .diyor ki bilmiyorum nasil olmus ben uyuyup kapmisim messenger acilmis . Esim de cok rahat diyor ki ben oyle sey yapmamisim .2gundur kendime gelemiyorum .bana yol gosterin.karisik yazmis ola bilim kendimde degilim.ne yapiyim ailesi bilsinmi yoksa hayirmi bilmiyorum hic bir sey .
yazışmışlardırrrrr bende benimkini rus eski sevgilisini yeni hesap açmış ordan gördüm neymiş eski hesabını kapatmak için açmış onu rus bayanı neden eklemiş yani külliyen yalancılar ya aklıma geldikçe çıldırıyorum :KK47:

Profilinize bakınca 24 yaşında olduğunuz yazıyor. Ben en çok 21 yaşında gencecik bir kızken evlenmiş olmanıza üzüldüm.
Muhtemelen eğitim almamış, mesleği olmayan gencecik bir kızsın. Bu kısmı sadece yazım şeklinden ve yaşından dolayı yorumluyorum.
Herhangi bir mesleğin olmadığından da bu yalana inanmak istiyorsun içten içe.
Bak güzel kardeşim. Aldatılmışsın ve karşındaki yaftalanmaktan seni kaybetmekten daha çok korkuyor. Henüz çok küçüksün yeni bir sayfa açıp hayatına devam edebilirsin. Bu ilk olabilirdi ama son olmayacak. Buna tamam dersen bundan sonraki hepsine tamam demiş olacaksın.
Gidebilecek yerin varsa boşa bu adamı.

Merhaba.ben 3yillik evliyim.cocugum yok.esimle cok guzel bir evliliyim vardi.hayalimdeki gibi biri idi .bana cok deger veren ,bir damla goz yasim akmasina bile razi olmayan .ona hadsiz guveniyordum.telefonunun sifresini biliyordum ama hic bir zaman kontrol etmeyecek kadar guveniyordum. ne zaman istesem telefonu elimde olurdu.kendimde degilim sozlerimi karistiriyor ola bilirim.Hep ihanet edenler hakkinda da kotu fikirde olan birisi idi.kisacasi her sey cok guzeldi...Mesele su ki 2gun once ben ders calisiyordum sonra uymaya gelince gordum gece telefon elinde uyuyub kalmis.telefonunu goturmek istedikde ekranda Facebook messengeri acili halde kizla yazismasini gordum.deyilmiyecek kadar yazismalar .kiz da evli ve cocugu varmis.uyandirdim aciklama istedim .girip mesajlari sildi.dedi ki olamaz oyle bir sey .ben yazmamisim kardesim yazmis (kardesi bekar ) .onu uyandirmadan once de kardesine watsapda sormusdum biliyormuydun sen ?kardesi de diyordu ki oyle sey yapamaz bir yalnislik var hic bir zaman yapmaz yalnislik olmali.kendisi ile konustukdan sonra kardesine dedim senin uzerine atiyor o zaman kardesi dedi dogru soyluyor ben idim oyle sanmistim ki silmisim .kardesi 2gundur yalvariyordu ki anne ,babasi bilmesin.Amma kardesinin de dedikleri mantika sigdiramiyorum.esime diyorum ki nasil oldu kardesin yazmissa senin telefonun da niye mesajlar acikti .diyor ki bilmiyorum nasil olmus ben uyuyup kapmisim messenger acilmis . Esim de cok rahat diyor ki ben oyle sey yapmamisim .2gundur kendime gelemiyorum .bana yol gosterin.karisik yazmis ola bilim kendimde degilim.ne yapiyim ailesi bilsinmi yoksa hayirmi bilmiyorum hic bir sey .
Kardes kardesi kolluyor hatayı kabatmaya calsıyorlar bence sen o kıza yaz bakalım gercekten de esinle bir muhabbeti varmı konustur ıkısınide sonucta o kız da evli dimi

Anlamadigim konu madem bosanmicaksiniz neden bizden yardim istiyorsunuz bariz belli aldatmis sizi ve siz hala ailesine soyleyip soylememeye diretiyorsunuz bence ailesi bir iki konusup isi tatliya baglatmaya calisir oda belki ama yapan koca yine yapar bu bir ikincisi senin yerinde olsam o kizin esine soylerdim
Söylerse o kadının kocası belkide kadını öldürür Allah korusun kadın aldatınca adamlar öfkesini dindiremiyor

keşke kanotlar dursaydı, manevi tazminat açardınız

şöyle bir durum var aldatılmak büyük bir travma

eşininz alanen aldatmış sizi

siz güvenip evlendiğiniz adam başkasıyla mutlu oluyor konuşup

mevzu şuki bu bir yıkımdır
korkunç bir durumdur
onurun şerefin incinmesi
güven kaybıdır
paikolojiniz eskisi gibi olmayacak bu çok üzer insanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back