• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihanete ugradim galiba .derdimi bolusmeye ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nil1566

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2020
22
1
1
30
Merhaba.ben 3yillik evliyim.cocugum yok.esimle cok guzel bir evliliyim vardi.hayalimdeki gibi biri idi .bana cok deger veren ,bir damla goz yasim akmasina bile razi olmayan .ona hadsiz guveniyordum.telefonunun sifresini biliyordum ama hic bir zaman kontrol etmeyecek kadar guveniyordum. ne zaman istesem telefonu elimde olurdu.kendimde degilim sozlerimi karistiriyor ola bilirim.Hep ihanet edenler hakkinda da kotu fikirde olan birisi idi.kisacasi her sey cok guzeldi...Mesele su ki 2gun once ben ders calisiyordum sonra uymaya gelince gordum gece telefon elinde uyuyub kalmis.telefonunu goturmek istedikde ekranda Facebook messengeri acili halde kizla yazismasini gordum.deyilmiyecek kadar yazismalar .kiz da evli ve cocugu varmis.uyandirdim aciklama istedim .girip mesajlari sildi.dedi ki olamaz oyle bir sey .ben yazmamisim kardesim yazmis (kardesi bekar ) .onu uyandirmadan once de kardesine watsapda sormusdum biliyormuydun sen ?kardesi de diyordu ki oyle sey yapamaz bir yalnislik var hic bir zaman yapmaz yalnislik olmali.kendisi ile konustukdan sonra kardesine dedim senin uzerine atiyor o zaman kardesi dedi dogru soyluyor ben idim oyle sanmistim ki silmisim .kardesi 2gundur yalvariyordu ki anne ,babasi bilmesin.Amma kardesinin de dedikleri mantika sigdiramiyorum.esime diyorum ki nasil oldu kardesin yazmissa senin telefonun da niye mesajlar acikti .diyor ki bilmiyorum nasil olmus ben uyuyup kapmisim messenger acilmis . Esim de cok rahat diyor ki ben oyle sey yapmamisim .2gundur kendime gelemiyorum .bana yol gosterin.karisik yazmis ola bilim kendimde degilim.ne yapiyim ailesi bilsinmi yoksa hayirmi bilmiyorum hic bir sey .

Ustelik mesajlarda kiz esimin adi ile muraciat ediyor .kardesi de diyor ki kizla tanis oldukta onun facebook profilinden tanis olmusdum onun icin oyle biliyor . Bide mesajlarda kiza yazilmisdi ki yine goruntulu konusa bilirmiyiz ?kizda yazmisdi hayir kayinvalidemgildeyim.esimin de profilinde kendi fotografi var .oyle cikiyor ki eger kardesi olsaydi once eger goruntulu konusmuslarsa profildeki kisi ile ayni olmadigi bilirdi kiz .deliricem ((

Kardeşi yazmış olsaydı ona ilk sorduğunuzda söylerdi. Sonradan abisi icin evet bendim demiş. Eşiniz yalan söylüyor görünen köy kılavuz istemez.
Kardesi diyor ki ben oyle sandim ki mesajlari silmisim.mesajlar kotu oldugu icin hem diyor ki utanmisdim soylemeye de

Merhaba.ben 3yillik evliyim.cocugum yok.esimle cok guzel bir evliliyim vardi.hayalimdeki gibi biri idi .bana cok deger veren ,bir damla goz yasim akmasina bile razi olmayan .ona hadsiz guveniyordum.telefonunun sifresini biliyordum ama hic bir zaman kontrol etmeyecek kadar guveniyordum. ne zaman istesem telefonu elimde olurdu.kendimde degilim sozlerimi karistiriyor ola bilirim.Hep ihanet edenler hakkinda da kotu fikirde olan birisi idi.kisacasi her sey cok guzeldi...Mesele su ki 2gun once ben ders calisiyordum sonra uymaya gelince gordum gece telefon elinde uyuyub kalmis.telefonunu goturmek istedikde ekranda Facebook messengeri acili halde kizla yazismasini gordum.deyilmiyecek kadar yazismalar .kiz da evli ve cocugu varmis.uyandirdim aciklama istedim .girip mesajlari sildi.dedi ki olamaz oyle bir sey .ben yazmamisim kardesim yazmis (kardesi bekar ) .onu uyandirmadan once de kardesine watsapda sormusdum biliyormuydun sen ?kardesi de diyordu ki oyle sey yapamaz bir yalnislik var hic bir zaman yapmaz yalnislik olmali.kendisi ile konustukdan sonra kardesine dedim senin uzerine atiyor o zaman kardesi dedi dogru soyluyor ben idim oyle sanmistim ki silmisim .kardesi 2gundur yalvariyordu ki anne ,babasi bilmesin.Amma kardesinin de dedikleri mantika sigdiramiyorum.esime diyorum ki nasil oldu kardesin yazmissa senin telefonun da niye mesajlar acikti .diyor ki bilmiyorum nasil olmus ben uyuyup kapmisim messenger acilmis . Esim de cok rahat diyor ki ben oyle sey yapmamisim .2gundur kendime gelemiyorum .bana yol gosterin.karisik yazmis ola bilim kendimde degilim.ne yapiyim ailesi bilsinmi yoksa hayirmi bilmiyorum hic bir sey .
Bu kadar saf olmayın herşey ortada

Eşin yazışmış kardeside onu pacasini kurtarmasina yardim ediyor... cocugunuz yok nasilsa kendini dinle eger bunu affedebilirim dersen devam.et ki kalan ömrün acaba yine aldatiyor mu diyerek gececek..
Egee affedemem diyosan boşanirsin kendine yepyeni bir hayat kurarsin acabalarla dolu bir ömür gecirmemis olursun

Bu tür olaylarda önce kanıt olsun diye ekran fotosu çekip kendine atarsın sonra konuşursun .. bence kendi yapmış Kızı araştırın eski sevgilisi felan olabilir
Fotograflar var . Sevgili de olmamislar anladigim kadariyla .cunki kiz sormus ki biz sevgili ola bilirmiydik?bu da yazmis ki hayir ben seni tanidigimda sen cok kucuktun 24yasin vardi. Simdi kizin 30yasi var .Dusunuyorumda 24yas kucuk degilki ama anlayamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X