• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihanete ugradim galiba .derdimi bolusmeye ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir yani niye bosanamıyor konu sahibi onu anlamiyorum cocuk yok eger profildeki meslegi dogruysa doktorda.. egitimli kadinlarin bu noktalarda akil noksanligi yasamalarina kiziyorum..
Yazım yanlışlarına bakarsak doktor olma ihtimali yok. 🙄

Gece 3du kardesine onun icin yazmiwdim ki gelip beni gotursun.onun icin sormusdum taniyip tanimadigini da .bosanamam amma ailesinden cok cekiniyor .dusunuyorum da belke onlar bilse daha iyi olur .ablasi da ailesinin yaninda .o da hamile bilmiyorum bunlari kaldira biliceklermi.amma kendim da kaldiramiyorum
Size sadakatinden değil de yani anne babasının korkusuna bi umut aldatmaz diye umuyorsunuz yani. Anne babaya allah uzun ömürler versin o zaman. Onlar yaşadığı sürece kafanız rahat olur en azından. Öldükten sonra eşinizi korkutacak yeni birini bulursunuz.

Ustelik mesajlarda kiz esimin adi ile muraciat ediyor .kardesi de diyor ki kizla tanis oldukta onun facebook profilinden tanis olmusdum onun icin oyle biliyor . Bide mesajlarda kiza yazilmisdi ki yine goruntulu konusa bilirmiyiz ?kizda yazmisdi hayir kayinvalidemgildeyim.esimin de profilinde kendi fotografi var .oyle cikiyor ki eger kardesi olsaydi once eger goruntulu konusmuslarsa profildeki kisi ile ayni olmadigi bilirdi kiz .deliricem ((
kocan seni besbelli aldatıyorr eğer iyi biriyse seni seviyorsa [aşk olarak değil] vicdan azabından dolayı sana daha hassas olacaktır birde kendi de işi yaptığından aldatma mevzularında daha sert tepki verecektir birde kardeşim diyorsa kesin yalan söylüyor kadınlar hep anlar böyle şeyleri ama inanmak istemeyip kendini kandırırlar kendini kandırma eşinle net bir şekilde yüzleş salaklığı oynarsan dahaa seni çoook aldatır

Bana yardimci olun .simdi evdeyim esim yok .ailesigile gedip her seyi soylemeliyimmi?kendi aileme soyleyemiyorum cok perisan olurlar
Boşanmayacaksaniz kocanız yaptıkları duyuldukca arsızlaşır. Ailesine anlattığınızda tıpkı kardeşi gibi onlar da sizi inandırmaya çalışacak.
Eşiniz de zaten yakaladı ama evlilik böyle de sürüyor işte diye düşünecek artık.

Boşanmanızi imkansız kılan nedir peki merak ettim.

Eşinizin o kadar kafası çalışmıyor ki söylenebilecek en aptal, en inanılamayacak yalanı söylemiş. Eee tabi panik olunca düşünmeye fırsatı olamadı.
Kanmayın Allah aşkına.
Kk'da gördüğüm aldatan erkeklerin yakalanınca yaptıkları iki şey hiç şaşmıyor bakın
1-Ben yazmadım, kim yazmış nasıl olmuş bilmiyorum. Telefonu bilmem kim almıştı, benden yazmıştı vs. vs.
2-Ağlamak

Bakın aldatma konularına girin bu ikisi hiç şaşmaz.
Allah kimsenin karşısına çıkarmasın böylelerini.

Eşi yokken ailesine desin koştur koştur o zaman babası oğlunun kulağını çeker söz alır bi daha yapmayacak diye 😒😒😑😤😠

Boşanmayacak insan böyle araştırmalara girmesin ya. Zaten bilsen de bilmesen de boşamıyorsun. Bilmek ne işine yarayacak yani?
Sanki eşi ilkokul çocuğu, yaramazlık yaptı da velisini çağırıyor.

Hayir yani niye bosanamıyor konu sahibi onu anlamiyorum cocuk yok eger profildeki meslegi dogruysa doktorda.. egitimli kadinlarin bu noktalarda akil noksanligi yasamalarina kiziyorum..
Ailem yuzume bakmaz cunki henuz islemiyorum. Ise baslamak icin 2sinavim vardi birini bu yakinlarda gecdim iyi bir puanla .2cisine de hazirlaniyorum ona da az vakit kapmisti .amma malesef oyle durumlar yarandi ki sinav da dusunemiyorum bu halde

O zaman sözümü geri alıyorum yazım yanlışları konusunda. Yine de bu vizyon bir doktordan beklediğim vizyon değil. 🙄

Sanki eşi ilkokul çocuğu, yaramazlık yaptı da velisini çağırıyor.
Çağırsa bile nereye kadar engelleyebilecek? En maksimum süre anne baba yaşadığı süre kadar. Oradan sonrası yine ihanetler. Ha kafaya koyan adamın da anne babadan korkup vazgeçeceğine inanmıyorum.

Ailem yuzume bakmaz cunki henuz islemiyorum. Ise baslamak icin 2sinavim vardi birini bu yakinlarda gecdim iyi bir puanla .2cisine de hazirlaniyorum ona da az vakit kapmisti .amma malesef oyle durumlar yarandi ki sinav da dusunemiyorum bu halde

Yani ortada boşanmaniza engel bir durum aslında yok.
Siz bilirsiniz, bu konuyu desip boşa uğraşmayın o halde.

O zaman sözümü geri alıyorum yazım yanlışları konusunda. Yine de bu vizyon bir doktordan beklediğim vizyon değil. 🙄

Çağırsa bile nereye kadar engelleyebilecek? En maksimum süre anne baba yaşadığı süre kadar. Oradan sonrası yine ihanetler. Ha kafaya koyan adamın da anne babadan korkup vazgeçeceğine inanmıyorum.
Etkisi olur ama uzun sürmez dediğin gibi. Gözünü boyayana kadar bir süre iyi çocuk olur sonra yine başlar.

Merhaba.ben 3yillik evliyim.cocugum yok.esimle cok guzel bir evliliyim vardi.hayalimdeki gibi biri idi .bana cok deger veren ,bir damla goz yasim akmasina bile razi olmayan .ona hadsiz guveniyordum.telefonunun sifresini biliyordum ama hic bir zaman kontrol etmeyecek kadar guveniyordum. ne zaman istesem telefonu elimde olurdu.kendimde degilim sozlerimi karistiriyor ola bilirim.Hep ihanet edenler hakkinda da kotu fikirde olan birisi idi.kisacasi her sey cok guzeldi...Mesele su ki 2gun once ben ders calisiyordum sonra uymaya gelince gordum gece telefon elinde uyuyub kalmis.telefonunu goturmek istedikde ekranda Facebook messengeri acili halde kizla yazismasini gordum.deyilmiyecek kadar yazismalar .kiz da evli ve cocugu varmis.uyandirdim aciklama istedim .girip mesajlari sildi.dedi ki olamaz oyle bir sey .ben yazmamisim kardesim yazmis (kardesi bekar ) .onu uyandirmadan once de kardesine watsapda sormusdum biliyormuydun sen ?kardesi de diyordu ki oyle sey yapamaz bir yalnislik var hic bir zaman yapmaz yalnislik olmali.kendisi ile konustukdan sonra kardesine dedim senin uzerine atiyor o zaman kardesi dedi dogru soyluyor ben idim oyle sanmistim ki silmisim .kardesi 2gundur yalvariyordu ki anne ,babasi bilmesin.Amma kardesinin de dedikleri mantika sigdiramiyorum.esime diyorum ki nasil oldu kardesin yazmissa senin telefonun da niye mesajlar acikti .diyor ki bilmiyorum nasil olmus ben uyuyup kapmisim messenger acilmis . Esim de cok rahat diyor ki ben oyle sey yapmamisim .2gundur kendime gelemiyorum .bana yol gosterin.karisik yazmis ola bilim kendimde degilim.ne yapiyim ailesi bilsinmi yoksa hayirmi bilmiyorum hic bir sey .
he eşinizin şu 3 yaş grubu seviyesindeki yalanını yediniz de derdiniz ailesine koca adamı şikayet etmek mi?

Oncelikle el oğluna seni mahkum bıraktıran ailene yazıklar olsun bu sureci onların yanında gecirebilirsim diyecektim ama destek degiller demek ki... o zaman suan bu konuyu düşünmemek en iyisi olacak.. zor ama sınavına odaklanman lazım sınavıni gec ayaklarının üstünde duran bir kadın olarak bu adamdan boşan bu surede esinle mesafe koy arana sadece aynı evi paylasan iki kisi olun ve meslegini eline aldığında bosanıp hem esinden hem ailenden ayrı bir hayat kurmaya çalıs... Allah yardımcın olsun.. bu topigede bakıp durma sadece sınavına odaklan lütfen

Ben hala şu yüzyılda işi olmayıp evlenen kadınlara da şaşırıyorum. Bu başlıkta isyan edesim geldi. Erkekler böyle birşey yapmıyorlar. Hiç ailesinden kurtulmak için evlenen erkek duymadım. Bir şekilde iş bulup çalışıyorlar. Artık kadınlar da bu romantik fikirlerden arınsa ilk önce hayatlarını idame ettirecek asgari düzeyde kazanç elde etse. Ailemize ya da eşimize değil de kendimize güvensek.

Soruyorum Kurana el koyup and verirmisin diye .el basarim diyor .Allah ihanet edenin belini kirsin diyor ben oyle sey yapmadim ,yapmam diyor.senin tirnagina deymez oyleleri diyor ..burda her kes beni kiniyor bosanmak diye .bosanmak oyle kolay degil .hele ki benim sebeplerimle hic kolay degil ((

Soruyorum Kurana el koyup and verirmisin diye .el basarim diyor .Allah ihanet edenin belini kirsin diyor ben oyle sey yapmadim ,yapmam diyor.senin tirnagina deymez oyleleri diyor ..burda her kes beni kiniyor bosanmak diye .bosanmak oyle kolay degil .hele ki benim sebeplerimle hic kolay degil ((
E madem neden konu açıyor, fikir istiyorsunuz.
Buradaki akıl bu yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X