• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ihanete uğradim yardim

Slm arkadaslar
esimle 2 yillik evliyiz ve 9aylik oglumuz var...is icin cocukluk arkadasinin yanina kibrisa gitti geldi..1hafta sonra whatsuppinda is arkadasina msj yazmis kibrista striptiz bara gittik adriana lima gibi bi hatundan bahsetmis kucana oturmus barda eger ramazan olmasaymis onunla yatarmis... sok oldum bu msjlara ona telini verdim msji gosterdim ve bavulumu topladim ogece karlar icinde uyudum sanki yaz ortasi sabahlara kadar aci cektim...bana hep erkekler arasinda boyle.muhabbet olur yalan yazdim falan dedi kibristaki arkadasi oruc tutar hep aradi oruclu agziyla yeminler etti... onlara inandim sonra ic camasirlarini yikarken ic camasirinin temizlenmedigini gordum sanki sprem vardi aklima takildi bugun kibrista giydigi takim elbisesini cikardim ve fermuar kisminda bir leke ve parfum.kokusu var belliko kadin kucana oturmus... cok aci cekiyorum tarif edemem onu affedemem ben aileme karsi ciktim evlendim 2yil sonra eve donucek yuzum bile yok. Bana bunu neden yapti bosanmayi dusunuyorum ama bunu aileme nasil soyleyecegimi bilmiyorum neryee gidecegimi... calismiyorum suanda bebegim kucuk gucum yok ev acamiycam napicam aksam bana ne kilif uydurucak bunun icinde bilmiyorum birde yeminler etmisti okadar allah bildi gibi etsin onu kotuyum cok kotu
Bende aileme karşı çıkarak evlendim ve şimdi babamın evindeyim başlarda çok gücüme gitti.Eşimin yanında ne huzurm vardı nede sağlığım.6aylık hamileyim 10 kilo kaynetmiştim.En sevdiğim şeylerden tiksinir olmuştum.Yeni yeni canım bişeyler istemeye başladı ben 6 ayın sonunda hamile olduğumu gerçekten hissettim.Ağlamaktan ve üzülmekten bunu hissetmeye zaman bulamamışım.Bebeğimi ve kendimi o kadar hırpalamışımki inanki değmezmiş.Ama senin ve bebeğinin huzurundan daha önemli değil hiç bişey bunu sakın unutma .

Bende aileme karşı çıkarak evlendim ve şimdi babamın evindeyim başlarda çok gücüme gitti.Eşimin yanında ne huzurm vardı nede sağlığım.6aylık hamileyim 10 kilo kaynetmiştim.En sevdiğim şeylerden tiksinir olmuştum.Yeni yeni canım bişeyler istemeye başladı ben 6 ayın sonunda hamile olduğumu gerçekten hissettim.Ağlamaktan ve üzülmekten bunu hissetmeye zaman bulamamışım.Bebeğimi ve kendimi o kadar hırpalamışımki inanki değmezmiş.Ama senin ve bebeğinin huzurundan daha önemli değil hiç bişey bunu sakın unutma .
allah yardımcın olsun buna sebep olan senı o hamıle halınle gonderen adam mıdır... ınsan mıdır... elınden gelenı yapıyor benımkı benı mutlu edebılmek ıcın bosanamıyorum aılem de bana kızıyor senınkı yapmaz dıyor ondan bosanmadım yedım oturdum bu konuyu ...hamılelıkte bunları yasadıgın ıcın cok uzgunum gercekten rabbım sana yardım etsın... senın ıcın dua edecegım...

erkek olsam evlenmeye korkardım..adam duvara surtse duvarla aldattı beni olacak..pis iğrenç yaratık olacak...erkekler koca olunca melekliğe terfi etmiyorlar, arada bu şekilde aldatmalar mazur görülmeli..fıtratlarında cinsellik bizden daha fazla yüklenmiş ve böyle hataları boşanma sebebi olmamalı.

mazur görülmeli derken gözü korkutulup pişman olması sağlanmalı..önemli olan eşinize güveniyor musunuz..pişman olur mu? çocuğunun geleceğini nasıl görüyorsun? bu durum dışında geçmişte hataları var mı? bunları masaya yatırıp boşanmaya ayaklanmalısınız...

Yemin ediyorum Konya Ovası.

allah yardımcın olsun buna sebep olan senı o hamıle halınle gonderen adam mıdır... ınsan mıdır... elınden gelenı yapıyor benımkı benı mutlu edebılmek ıcın bosanamıyorum aılem de bana kızıyor senınkı yapmaz dıyor ondan bosanmadım yedım oturdum bu konuyu ...hamılelıkte bunları yasadıgın ıcın cok uzgunum gercekten rabbım sana yardım etsın... senın ıcın dua edecegım...

Amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Allah razı olsun bak biraz öncede aramış babamı eşyalarımı göndericekmiş kargoyu karşılayın davayıda siz açın karşılayamam ben demiş Rabbim tez zamanda hepimize feraha ermeyi nasip etsin

Back
X