- 24 Mayıs 2015
- 154
- 82
- 28
- 40
- Konu Sahibi gecegozlumbenim
-
Bence söylemelisiniz. Özellikle onun hakkında söylediği o kötü sözlerden sonra tam eminim bu düşüncemden.
Sizede sabırlar diliyorum kardeşim. İnşaallah sorunlarınız hal olur .
Adamcık hem karaktersizlik yapıyor hem de kıza küfür ediyor. Kendi pisliğinden boğulsun böyleleri. Aynı şeyler tekrar tekrar gelsin başlarına.
..
Sabah bir konu okumuştum msj.zinciri hakkında. Hani beddualı mesajlar var ya dayatmalı; işte bende başlatacağım o msj . zincirinden :) bu pislik , hassiyetsiz adamlar için..
esimin arkadasi kizin mail adresinden esime mail atmis. yani esimin mailini kullanma gibi bir durum yok.Neden eşinizin mail adresini kullanmış?
kiz bogazici mezunu hatta phd yapiyor yani konumuda iyi. acaba diyorum bu adamin bu durumlarini bilsede bilmesede onun icin farkedermi .yani bir kadin ne kadar kariyer sahibi olursa olsun yinede ihaneti bilmek istermi.diger bir konu ben ismimi vermeden bunu yapmak istiyorum ya inanmassa diye dusunuyorum. artik kendisi arkasini sorgulayacak .
Çok pardon. Eşinizin arkadaşı kızın mailinden nie msj atmış. Saflaştım iyiceesimin arkadasi kizin mail adresinden esime mail atmis. yani esimin mailini kullanma gibi bir durum yok.
zaten yabanci kiz arkadasini birgun bize kahvaltiya getirdi benimle birlikte baska bir arkadasim daha vardi. beyler ayri biz bayanlar ayri kahvalti yaptik. ogun bu kiz hayallerinden bahsetti. x kisiyle evlenecegini turk yemeklerini ogrenmesi gerektigini ona yardimci olmamiz gerektigini felan soyledi sakayla karisik tamam dedik. ben saniyordum iliskisi bu kizla bitti turkiyeden evlenicek megersem iliskileri bitmemis bu kizinda turkiyedekinden haberi yok turkiyedekininde bu kizdan haberi oldugunu sanmiyorum.Mutlaka anlatmalisiniz.
Herif igrenc bir zihniyette. Be de yurtdisindayim, burdaki erkeklerimiz yabanci kizlarla sevgili oluyorlar, sonra pat diye ayrilip ertesi gun bir Turk kiziyla evleniyorlar. Yabanci kizlar baslarina ne geldigini anlayamiyorlar.
Yani bu abaza herifler bu kizlari kullaniyorlar, sonra da ailem yabanci kiz istemez diyorlar. Eee kardesim, madem ailenin istemedigini biliyordun, neden bu kiza bos yere umit verdin? Cinsellik pesindeler, ne koparsak kar kafasindalar.
Siz bu zihniyette biriyle evlenmek ister miydiniz? Bir kizi cinsellik icin kandiran, sonra da baska bir kizi "el degmemis" ve Turk diye evlenen? Insanlik mi bu?
Kiza yazik. Bu murdarligi bilmeli, herkesin kabullenecegi bir igrenclik degil cunku. Siz anlatirsiniz, bu igrencligi kabullenip kabullenmemek ona kalir.
Fake mail yapin. Kiz PhD yapiyor demissiniz, fakulte mailine bir mail yollayin.
esim belki kiz biliyordur belki yurtdisinda yukselmek istiyordur onun icinde bu adami kullanmak istiyor olabilir sen karisma dedigi icin aklima takildi. adamda maddi durumu yok iyi yuksek muhendis evi arabasi herseyi hazir. ama gel gorki cok capkin. kadinin bundan haberi varmi bilmiyorum.Siz üzerinize düşeni yapın gerisini o düşünsün.. Sizin olduğunuz haliyle anlaşılır.
Kariyerle , kandırılmayı kabul etmek arasında ki bağı kuramadım ? Elbette bilmek ister.
esime anlatmak durumunda kaldim esimde benden bahsetmis benimle mutlu olmadigini cocuklari icin sabr ettigini vs birsuru sey soylemis buyuk kavga ettik .bizimde sorunlarimiz var bende evi terk etmeyi dusunuyorum zaten .sabah gidecektim herseyi kirdi doktu kaldim .ama gitmeyi dusunuyorum.
bilmiyorum ama maili attigi vakit turkiyede tatile gitmisti bu kizla tanismaya o zaman o kizin mail adresini kullanmis.Çok pardon. Eşinizin arkadaşı kızın mailinden nie msj atmış. Saflaştım iyice
zaten yabanci kiz arkadasini birgun bize kahvaltiya getirdi benimle birlikte baska bir arkadasim daha vardi. beyler ayri biz bayanlar ayri kahvalti yaptik. ogun bu kiz hayallerinden bahsetti. x kisiyle evlenecegini turk yemeklerini ogrenmesi gerektigini ona yardimci olmamiz gerektigini felan soyledi sakayla karisik tamam dedik. ben saniyordum iliskisi bu kizla bitti turkiyeden evlenicek megersem iliskileri bitmemis bu kizinda turkiyedekinden haberi yok turkiyedekininde bu kizdan haberi oldugunu sanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?