ihanetin acı sonu

irem irem hemde nasıl bi takıntı yani bütün burdaki herkes toplansa benim kendimi eleştirdğm kadar elestiremez :(

irem evet her şerde bir hayır var bana ders oldu zaten bi daha insanları bırak Allah'ın razı gelmiyceğı hiçbişeyi yapmamaya çalışıcam ınşaAllah ama bu durumdan bi kurtulsam:(

burda yazıp beni teselli eden tüm canlardan Allah razı olsun içımi rahatlattınız ne olursa olsun insan hata yapabilir bazen ve bi şeyi asla yapmam demeyin çünkü şeytan o şeyi yaptırana kadar uğraşırmiş ve iyilik eden mutlaka iyilik bulur çok sağolun tekrar

crpdm1234 inşaAllah öyle olur canım sağol

Madem vazgeçirmeye çalıştın niye korkuyorsun ki kayıtlarda bunlar da vardır elbet. Birde eşi yine ararsa dersin utandım senden onu da vazgeçirmeye çalışıyordum bu yüzden söyleyemedim olur biter. Hem ne diye şikayet edecek seni sen mi git yap dedin. İçin rahat olsun boşver

arkadaşlar biraz uzun olucak ama dayanamıyorum benim çok eski bir arkadasm vardı çocukluk arkadaşm onunla uzun zamandır görüşemiyoduk ve ben onu buldum (bi sitede herkesn bildiği)telde konuştuk falan bana eşini aldattığını söyledi anlattı falan görüşmedğni ama konustgunu söyledi ben hata yaptığnı söyledim dinlemedi aşığm diye tutturdu bi gün bendn akıl istedi eşim msjları görmesın falan diye bende ona program var şifre koy dedım benım şu huyum yokmu birı yardım istesın ne olursa olsun ederim neyse bız msjlaşıyoduk benim hıç sevglım olmadı ailemde karsı zaten nette biriyle tansmıştm bu arkadasmada anlatmıstm ilk defa birıne sır verdm off neyse arkadasn esı aldattğnı öğrendı benıde aradı haberın varmı diye yok dedim halbukı kız msjları silmeyi unutmus herseyi öğrendı esı boşanma davası acıcak aldatmadan galıba eğer savcılık kayıt msjları ısterse ve bende ise karısırsam bıttım:KK43: hele mahkemeye falan çağırırlarsa napıcam sunu sorucam savçılık benımde tel kayıtları ıstermı bu ışten nasıl kurtulucam ben bıttim yazan herkese dua edıcem

Eşi Boşanma Davası açacak. Savcılığın konuyla bir ilgisi olmaz. En fazla aldatmayı ispat için yazışmalarınızı delil olarak dava dosyasına koyarlar . Bunu kesin yaparlar . Ancak size bir zarar dokunmaz . Vicdanı olarak rahatsız olabilirsiniz . Bunun dışında birşey olmaz .

Adın neden çıksın sen mi aldattın? Neyin kafasını yaşıyorsunuz yahu....

Eşi konu sahbi ile olan yazışmaları sağa sola gösterse bu da kankası işte beraber yapıyorlar derse tamam bitti bu bakıödan da bakın olaya

ya arkadaş millet kendi derdinde seninle kim uğraşsın, nie uğraşsın ya? senin sevgilinden arkadaşının eşine ne? hadi o adam gördü öğrendi de nie gelip anana babana duyursun ne dicek duyurup da?! paranoyaklıkta master yapmışsın resmen yuhhh:rolleyes:
ayrıca da bi daha böyle bi ahlaksızlığa yol göstererek çanak tutmanız da çok kötü bi davranış gerçekten...

Konunun onla pek alakası yok fakat o kıza yazarken kendi bi kaç sırrını anlatmış ve kıza bi kere yardım etmiş iyi niyetinden eğer bunu bunu yaparsan anlamaz gibisinden şimdi bunlar ortaya çıkar diye korkuyor sadece
yeni gelin sağol canim kısaca anlattn ben 23 yaşındayım ve o kadar karışıkki herşey:(napcağmı şaşırdm kısaca

yeni gelin sağol canim kısaca anlattn ben 23 yaşındayım ve o kadar karışıkki herşey:KK43:napcağmı şaşırdm kısaca
Çok dertlenme ben neler yaşadım Allaha sığın sadece çok güvenmek bizi bu hale getiriyor bidaha yapmamayı düşünmek ve bu konudan ders almak lazım telefon numaranı değiştir değiştiremiyorsanda o kişilerle istedikleri kadar ısrarcı olsunlsr görüşme tehdit bile etseler tınlama baktım gerçekten birşey yapıcaklar seni kötü etkilicekse bi büyüğünden seni ailene şikayet etmicek birinden yardım al o konuşsun o kişilerle tavsiyem budur

Back
X