İhbar sürem bitti bir iki gün daha kal

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
383
123
Selam kızlar ben bir ay önce işten çıkacağımi söyledim iki bucuk senedir sekreterlik yapıyorum 27 Nisan da istifa dilekçemi verdim ihbar sürem boyunca kalacağımı muhasebe müdüru de ilan verelim öğretir çıkarsın dedi ben de tamam dedim.Bugun sabah söyledim ismi Ayşe olsun Ayşe hanım yarın son günüm .Tamam dedi.
Sonra akşam ben yarin şirket telefonu da getiririm dedim .Bana ne dese beğenirsiniz muhasebede dört kişiler normalde biri bir gün gelip bir gün gelmiyor genel muhasebeye bakan ailesinde Corona vardı eşi de çalışıyor zabıta çocuğu olduğu için dönüşümlü geliyor .Ayşe de finans müdürü iki kız da fatura kesiyor biri yeni geldi iki ay oldu biri de benim yerime geçecek .Bir iki gün kal sonra çıkarsın beğendiği iki kişi varmış patronunun ve onun o zaman niye cagirmadin üç haftadır ne bekliyordun ihbar süresini 3 4 ay falan mı.Belki o kızlar vazgeçti gelmekten belki başka yer buldu.Ben biraz sessiz uysal sakın biri olduğum içinbenim hemen kabul edecegimi düşündü tamam tabi birkaç gün ogretirim sonra giderim diye .Ama ben yarin gitmek istiyorum ihbar sürem bitti dedim.Baskasi ona böyle birşey olsa iki laf söyler yerine oturtur .Madem beğendin neyi bekledin niye cagirmadin kızları .

Kabul etmeyin tabi ki. Orada işiniz bitmiş kalmak zorunda değilsiniz. Size bu konuda istekte bulunamazlar bile. Yok artık daha neler yani insanlardaki rahatlık beni çok geriyor.

Aynen cnm koskoca bir ay boyunca aklı nerdeydi niye cagirmadi onları madem beğendi bir iki gün kal sırf bu yüzden kalmam resmen ben nasıl olsa tamam derim diyeceğimi düşündü @haml

Back
X