- ihh - İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı

albina07

Adige *
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
165
111
31
Ulusal ve uluslararası bir yardım kuruluşu olarak birçok organizasyonlar ile yakın iş birliği içinde çalışan İHH; İslam Dünyası STK’lar Birliği, Humanitarian Forum, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı'na üyedir. İHH, BM Ekonomik ve Sosyal Konsey'i Ecosoc tarafından danışmanlık statüsü tanınmış 3000 örgütten birisidir.

http://yetim.ihh.org sitesinden yetim projelerimizi ve faaliyetlerimizi okuyabilirsiniz .

Antalya ihh yetim komisyonuna gonullu olmak isterseniz lutfen iletisime geciniz tesekkurler.

Ben konyadan gönüllü olmak istiyorum ne yapmalıyım
Konya İHH - İnsani Yardım Derneği

Hasan Hüseyin Uysal

444 75 34

0532 671 37 05

Şemsi-Tebrizi mh. Şerafeddin cd. No: 40 A Karatay-Konya (Merkez Bankası Arkası)

Telefon ile arayarak bayan komisyonunda gonullu olmak istediginizi soyleyebilirsiniz kermeslerde faaliyetlerde hangi alanda yardimci olabilecekseniz anlatirsiniz . Insallah yardimci olan arkadaslar olacaktir ilgi ve duyarliliginiza cok sevindim allah yardimcimiz olsun

Ulusal ve uluslararası bir yardım kuruluşu olarak birçok organizasyonlar ile yakın iş birliği içinde çalışan İHH; İslam Dünyası STK’lar Birliği, Humanitarian Forum, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı'na üyedir. İHH, BM Ekonomik ve Sosyal Konsey'i Ecosoc tarafından danışmanlık statüsü tanınmış 3000 örgütten birisidir.

http://yetim.ihh.org sitesinden yetim projelerimizi ve faaliyetlerimizi okuyabilirsiniz .

Antalya ihh yetim komisyonuna gonullu olmak isterseniz lutfen iletisime geciniz tesekkurler.

ben de mersinden gönülllü olmak istiyorumm...

gönülllülük çalışmalarında neler yapılıyor_?
biraz bilgi verir misiniz_?
Kermeslerde yardım pasta borek vs. Projelere maddi yardim (biz cevreye projeyi anlatarak az az para topluyoruz.)
Yetimlerle beraber sosyal aktivitelere katilmak ailelerle bag kurulup onlarla ilgilenmek ( ihh yillik aktivite programini kendi yapiyor. Sinema piknik yat turu vs.)

Kermeslerde yardım pasta borek vs. Projelere maddi yardim (biz cevreye projeyi anlatarak az az para topluyoruz.)
Yetimlerle beraber sosyal aktivitelere katilmak ailelerle bag kurulup onlarla ilgilenmek ( ihh yillik aktivite programini kendi yapiyor. Sinema piknik yat turu vs.)

ya çok sveindim :)
maddi yardım dışında bir şeyler yapmak insanların kalbine dokunmak mükemmel bir şey :))

benim çok şükür yetimim var aaama kendisiyle iletişim kuramıyorum kurallar ve etik dahilinde..
onun dışında birebir gönüllüük yardım işlerini daha çok seviyorum :)

Ben İHH gönüllüsüyüm hem de senelerdir ama bir kere aranmadım herhangi bir faaliyete katılmak icin halbuki faal olmak isterdim

Ben İHH gönüllüsüyüm hem de senelerdir ama bir kere aranmadım herhangi bir faaliyete katılmak icin halbuki faal olmak isterdim
Hangi sehirdesiniz antalyadaysaniz iletisim kurmak isterim . Cok guzel bir sey gonullu olmasi ama neden haberdar edilmiyorsunuz bileedim :KK43: kermesler de falan aranmiyor musunuz tekrar bulundugunuz sehirdeki vakfi arayip yardimi olacagnizi soyleyin cok gonulluye ihtiyacimiz var biz yeri geliyor 30 kisi bile bir etkinlikte yetemiyoruz

Ben Afyona kayıtlıyım sanirim fakat Adana Ceyhan a geldim şimdilik buradayim dergi geliyordu daha sonra adres değişikliği de yapmadım hatta aklimdayken yapayım :-) bu arada bende Antalyalı yim siz neresinden merak ettim :-)
Hangi sehirdesiniz antalyadaysaniz iletisim kurmak isterim . Cok guzel bir sey gonullu olmasi ama neden haberdar edilmiyorsunuz bileedim :KK43: kermesler de falan aranmiyor musunuz tekrar bulundugunuz sehirdeki vakfi arayip yardimi olacagnizi soyleyin cok gonulluye ihtiyacimiz var biz yeri geliyor 30 kisi bile bir etkinlikte yetemiyoruz

X