- 11 Haziran 2014
- 2.372
- 2.421
- 88
Hastane ve doktor ihmali yüzünden 6 aylık bebeğimi kaybettim ölü doğum yaptım .. Ne kadar acı bir durum olduğunu kimse anlayamaz sadece yaşayan bilir .. Bunu yazmak istedim lütfen yayınlansın benden sonra o hastaneye doktora gidecek olanlar bir kere daha düşünsün .. Gerekli yerlere başvuru yapacağız en kısa sürede, kendimi topladıktan sonra peşine düşücem bu olayın elbette, ben bu acıları yaşamayabilirdim daha erken teşhis edilebilirdi, 6 aylık hamile olmak ne demek bilir hamile olanlar, kurulan hayaller yapılan hazırlıklar düşünülen isimler vs. Trizomi 18 nedeniyle kaybettim bebeğimi karnımda ölmek üzereydi gelişimi tamamen durmuştu ve organlarında bir sürü problem vardı, dış görünüş dahi .. Bunu kontrollerime gittiğim özel ismi duyulmuş bir hastanenin ismi duyulmuş bir doktoru nasıl gözden kaçırdı da 6. Aya geldiğimde ben bu şoku yaşadım .. Hala anlam veremiyorum, eğer hastanenin ismini doktorun ismini verebilirsem yazarım .. Benden sonrakilerin canları yanmasın, hatane ve doktor hakkında yapılması gerekeni dediğim gibi sonuna kadar yapıcam gerekli ceza almaları için elimden geleni yapıcam ..