- Konu Sahibi melankolikcan
Kızım icim bugun bır tanııdıgın tavsiyesi üzerine Mehmet beye gittik, az doktor ve hastane gezmemişimdir hayatımda bu kadar anlayıslı sabırlı sakin her sorduguzu olgunlukla yanıtlayan, son derece pozitif bir dr a rastlamadım Allah ondan razı olsun, icimiz rahat bir sekilde yolcu etti bizi, cumartesi saat 4 olmasına ragmen hastanede dr kalmadı ama mehmet beyin muayene bekleyen daha 5 6 hastası vardı... kızımı rahatlıkla emanet edebılecegım bır doktor insllah bademcık ve genız eti amelıyatımızı yapacak..
mehmet bey çok iyi bir doktordur. benim kuzenim , yeğenim ve ben ameliyatlarımızı mehmet beye yaptırdık. bizim ailede ona görünmeyen kalmaıştır yani :) işini hakkıyla yapar, hastasının sağlığından başka birşeyi düşünmez buna benim kadar yakından ve olayın içinde olarak tanıklık eden olmamıştır herhalde. ameliyat olacağım gün odama alınıp ameliyat önlüğümü giyindikten sonra son kez odama gelip kontrol etti ve yeniden tahlil istedi. tahlillerde çok hafif enfeksiyon çıktı ve hastane için maddi olarak kayıp vermiş olsalarda, benim sağlığımı riske etmedi ve ameliyatımı erteledi....boğazım iyileşiince bir hafta sonrasında oldum ameliyatımı :) hastasına saygısı, kibarlığı ...harika ve çok tatlı bir insan .. onu tanıdığımız için şanslıyız bence