ihsan kasapgil ve mehmet doğan a rinoplasti yaptıranlar var mı ?

Kızım icim bugun bır tanııdıgın tavsiyesi üzerine Mehmet beye gittik, az doktor ve hastane gezmemişimdir hayatımda bu kadar anlayıslı sabırlı sakin her sorduguzu olgunlukla yanıtlayan, son derece pozitif bir dr a rastlamadım Allah ondan razı olsun, icimiz rahat bir sekilde yolcu etti bizi, cumartesi saat 4 olmasına ragmen hastanede dr kalmadı ama mehmet beyin muayene bekleyen daha 5 6 hastası vardı... kızımı rahatlıkla emanet edebılecegım bır doktor insllah bademcık ve genız eti amelıyatımızı yapacak..

mehmet bey çok iyi bir doktordur. benim kuzenim , yeğenim ve ben ameliyatlarımızı mehmet beye yaptırdık. bizim ailede ona görünmeyen kalmaıştır yani :) işini hakkıyla yapar, hastasının sağlığından başka birşeyi düşünmez buna benim kadar yakından ve olayın içinde olarak tanıklık eden olmamıştır herhalde. ameliyat olacağım gün odama alınıp ameliyat önlüğümü giyindikten sonra son kez odama gelip kontrol etti ve yeniden tahlil istedi. tahlillerde çok hafif enfeksiyon çıktı ve hastane için maddi olarak kayıp vermiş olsalarda, benim sağlığımı riske etmedi ve ameliyatımı erteledi....boğazım iyileşiince bir hafta sonrasında oldum ameliyatımı :) hastasına saygısı, kibarlığı ...harika ve çok tatlı bir insan .. onu tanıdığımız için şanslıyız bence ;)) geçmiş olsun minik kızınıza ...

mehmet bey çok iyi bir doktordur. benim kuzenim , yeğenim ve ben ameliyatlarımızı mehmet beye yaptırdık. bizim ailede ona görünmeyen kalmaıştır yani :) işini hakkıyla yapar, hastasının sağlığından başka birşeyi düşünmez buna benim kadar yakından ve olayın içinde olarak tanıklık eden olmamıştır herhalde. ameliyat olacağım gün odama alınıp ameliyat önlüğümü giyindikten sonra son kez odama gelip kontrol etti ve yeniden tahlil istedi. tahlillerde çok hafif enfeksiyon çıktı ve hastane için maddi olarak kayıp vermiş olsalarda, benim sağlığımı riske etmedi ve ameliyatımı erteledi....boğazım iyileşiince bir hafta sonrasında oldum ameliyatımı :) hastasına saygısı, kibarlığı ...harika ve çok tatlı bir insan .. onu tanıdığımız için şanslıyız bence ;)) geçmiş olsun minik kızınıza ...

sagolun, ilk intibamız cok olumluydu, sizdende duymak guzel, hatta kızımı yormamak ıcın (hem parmak amelıyatı hem bademcık) ıstersenız ıkısnı bır naarkozla yapalım kucuck daha o ıkı kez narkoz almasın dedı, ama bızım yatısımız dahı yapılmıstı dıger hastanede, olmasaydı oyle yapacaktık, Önce Allah tabıkı ama cok guven verdı bıze, sizede cok gecmıs olsun

sagolun, ilk intibamız cok olumluydu, sizdende duymak guzel, hatta kızımı yormamak ıcın (hem parmak amelıyatı hem bademcık) ıstersenız ıkısnı bır naarkozla yapalım kucuck daha o ıkı kez narkoz almasın dedı, ama bızım yatısımız dahı yapılmıstı dıger hastanede, olmasaydı oyle yapacaktık, Önce Allah tabıkı ama cok guven verdı bıze, sizede cok gecmıs olsun

sağolun :) parmağına noldu minişin ?

yorumlarınız bana da çok iyi geldi teşekkür ederim..
kızım bu 3 aydır 2 kez orta kulak enfeksiyonu oldu :( bizim şu andaki doktorumuz geniz eti olduğunu ve hemen ameliyat olması gerektiğini söyledi
yalnız ilk enfeksiyon olduğunda geniz eti olduğunu söylemedi sormuş olmama rağmen. 1,5 ay sonra yine iltihap olduğunda söyledi bende "ben sormuştum size hiçbişey dememiştiniz dedim.. neyse kızımın 2. kontrolünde iltihap boşalmamış.. 1 şişe daha antibiyotik içsin boşalmazsa hemen tüp takıcaz demiş eşime bu sefer.. bilmiyorum doğru mu sizce hani iğne falan vermesi gerekmiyor mu?
bizde son kontrolüne götürmicez.. mehmet beyi bi arkadaşım daha tavsiye etmişti.. burdaki yorumlardan sonra da anladım ona götürmek bide ondan görüş almak en doğrusu.. teşekkürler

kızım bu 3 aydır 2 kez orta kulak enfeksiyonu oldu :( bizim şu andaki doktorumuz geniz eti olduğunu ve hemen ameliyat olması gerektiğini söyledi
yalnız ilk enfeksiyon olduğunda geniz eti olduğunu söylemedi sormuş olmama rağmen. 1,5 ay sonra yine iltihap olduğunda söyledi bende "ben sormuştum size hiçbişey dememiştiniz dedim.. neyse kızımın 2. kontrolünde iltihap boşalmamış.. 1 şişe daha antibiyotik içsin boşalmazsa hemen tüp takıcaz demiş eşime bu sefer.. bilmiyorum doğru mu sizce hani iğne falan vermesi gerekmiyor mu?
bizde son kontrolüne götürmicez.. mehmet beyi bi arkadaşım daha tavsiye etmişti.. burdaki yorumlardan sonra da anladım ona götürmek bide ondan görüş almak en doğrusu.. teşekkürler
çok doğru bir karar vermiş olduğunuzu düşünüyorum inşallah mehmet beyin vereceği tedavi kızınıza da iyi gelir... geçmiş olsun :)

çok doğru bir karar vermiş olduğunuzu düşünüyorum inşallah mehmet beyin vereceği tedavi kızınıza da iyi gelir... geçmiş olsun :)[/QUOTE

çok teşekkür ederim.. bakalım bu çarşamba randevu aldık mehmet beyden bide o görsün.. hayırlısı inşallah.. teşekkür ederim ilginize :)

İhsan bey hakkında bilgisi yada deneyimi olan yok mu?

3500 civarındaydı fiyatı ben ameliyat oldum ve memnunum. ameliyattan sonra tekrardan sola doğru bir eğrilme oldu ama bunu bana ameliyattan önce birsürü doktor söylemişti kıkırdak hafızası denen birşeyden kaynaklanıyor :( ihsan beyla ilgili değil yani. ilgili sevecen bir doktor ihsan bey :)

3500 civarındaydı fiyatı ben ameliyat oldum ve memnunum. ameliyattan sonra tekrardan sola doğru bir eğrilme oldu ama bunu bana ameliyattan önce birsürü doktor söylemişti kıkırdak hafızası denen birşeyden kaynaklanıyor :( ihsan beyla ilgili değil yani. ilgili sevecen bir doktor ihsan bey :)

ilgin ve cevabın için tşk ederim :)

merhaba,
benim burnumla ilgili sorunlarım vardı. Nefes problemim için gitmiştim Nisa hastanesine ameliyat olmam gerektiğini söylediler bende ameliyat olacağım madem estetikte olayım dedim. Küçükken düşmüştüm, gittim doktor da bana burnumun sağa doğru kıkırdakla beraber kaydığını böylelikle sağ deliğimin küçüldüğünü içinde et parçası olduğunu, kaşımın ortasında hava boşluğu ve tomografi çekiminde görüldüğü üzere sünizitin yoğun olmasından ötürü kanalların açılması gibi şeyler söyledi. Anlıyacağınız burnumda çok problemler var ve o gün karar verdim orda olmayı ama acele ettim biraz sanırım korkum artı. Yorumlarınızı okudum doktorla alakılı, İhsan Bey ile kbb doktoruna ameliyat olduğunuzu okudum. Memnun musunuz söyliceğiniz şeyler benim için çok önemli. Nisan da ameliyat olucam bu söylediğim iki doktora cevap verirseniz çok sevinirim.

ihsan kasapgile ameliyat olan hiç kimse yokmu???. arkadasdımın arkadası ameliyat olmuş memnun olduğunu duydum ama bilgilerin yetersiz olması aklımı karıstırıyor. muhammed dilber ile ihsan kasapgil arasında kararsız kaldım fikrinize ihtiyacım var kızlar lütfen yardım edin. nefes problemim var ve acilen karar vermem gerek....

Son düzenleme:

melankolikcan burnum eğrilik oldu kıkırdaktan dolayı dedin? bu herkeste oluyomuymus hiç duymadım. bazı hastalarda hiç eğrilme falan olmamış kıkırdak hafızası dediğin sey ne? eğrilme çok fazla oldu mu? ve eğrildiğini ne zaman farkettin. benim burnumda cok fazla kemer var ihsan bey kemeri kaldırma konusunda sence başarılı mı?

kendileriyle bende görüştüm ve ihsan bey aynı şeyi bana da söylemişti. o yzden çok korktum ve hala korkuyorum. çünkü benim burnum sağa bayağı yamuk. ve 30 senedir bu burun böyle kıkırdağın alıştığı bir nokta var. ve %5 veya %10 tekrar hafiften de olsa yamulma durumu olabilir dedi. benim hayaller güp :(

Back
X