• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhsan kuzucu burun estetiği sonucu burnumu yok etti

ozlemmantar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2025
52
22
3
35
İhsan kuzucuya nefes problemi için gittim. Burnumun önden hiç bir sıkıntısı yoktu. Nefes alman için şeklini değiştirmem şart dedi. Burnum da çok güzel olacak diye bin türlü vaatler verdi. Ameliyat oldum. Burnumun kenarlarında kemik bırakmış. Başka doktorlara göründüm çatı oturmamış dediler. İhsan kuzucu ısrarla çatıda sorun yok yarım saatlik işlemle halledicem deyip ikinci kez ameliyata aldı. Burun yan kemiğini törpülecem dedi. Ameliyattan çıktım 3 ay sonra burun çöktü komple burun sırtımı almış. İki doktora gittim bana söylenilen bu. Kaburgadan Kıkırdak aKonup yeniden hat çekilmezse burun et yığını gibi kalacakmış. Bununla da kalmadı. Hatasını kabul etti. Ama hiçbir telefona çıkmıyor. Revizyon ücretini karşılamıyor. Tanımadığım insanlara instagramdan yazdırıp beni tehdit ediyor.hakkında yorum yaptım. Yorumumun altına benim hastam değil yazmış bir de yalancılıkla suçluyor. Tüm belgelerimi isteyene özelden atabilirim. Ama bu şekilde bir muameleyi aklım dahi almıyor. Hem hayatımı kararttı hem hatasını kabul etti hem de hastası bile olduğumu inkar ederek aklanmaya çalışıyor.önceki sonraki hallerimi koyuyorum. Takdir sizin

Eklentiler

• IMG_0134.webp
    IMG_0134.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 500
  • IMG_0133.webp
    IMG_0133.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 382
  • IMG_6660.webp
    IMG_6660.webp
    30 KB · Görüntüleme: 346
  • C0C6887A-08E4-4AA3-A82C-F0DE61A792C0.webp
    C0C6887A-08E4-4AA3-A82C-F0DE61A792C0.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 494
İhsan kuzucuya nefes problemi için gittim. Burnumun önden hiç bir sıkıntısı yoktu. Nefes alman için şeklini değiştirmem şart dedi. Burnum da çok güzel olacak diye bin türlü vaatler verdi. Ameliyat oldum. Burnumun kenarlarında kemik bırakmış. Başka doktorlara göründüm çatı oturmamış dediler. İhsan kuzucu ısrarla çatıda sorun yok yarım saatlik işlemle halledicem deyip ikinci kez ameliyata aldı. Burun yan kemiğini törpülecem dedi. Ameliyattan çıktım 3 ay sonra burun çöktü komple burun sırtımı almış. İki doktora gittim bana söylenilen bu. Kaburgadan Kıkırdak aKonup yeniden hat çekilmezse burun et yığını gibi kalacakmış. Bununla da kalmadı. Hatasını kabul etti. Ama hiçbir telefona çıkmıyor. Revizyon ücretini karşılamıyor. Tanımadığım insanlara instagramdan yazdırıp beni tehdit ediyor.hakkında yorum yaptım. Yorumumun altına benim hastam değil yazmış bir de yalancılıkla suçluyor. Tüm belgelerimi isteyene özelden atabilirim. Ama bu şekilde bir muameleyi aklım dahi almıyor. Hem hayatımı kararttı hem hatasını kabul etti hem de hastası bile olduğumu inkar ederek aklanmaya çalışıyor.önceki sonraki hallerimi koyuyorum. Takdir sizin
Bu adama arakadaşumda rinoplasti oldu aynı sizin gibi burun sırtı geniş ve kemik hattı önde yok gibi arkadaşım revizyon arayışınds

Ben avukatım zaten. Tabipler odası dahil her yere şikayette bulundum. Sosyal medyadan tehdit bile ediyorlar. Para sızdırmaya çalışıyorsun diyorlar. Revizyon olacağım doktor alacak parayı sanki cebine atıyorum muamelesi yapıyorlar. Kendi yetmedi bir de karısı tehditler savuruyor. Aman deyim uzak durun. Ben yandım kimse yanmadın diye ilk defa bir yerde üyelik açıp paylaşım yapıyorum gerekirse televizyona bile çıkacağım peşlerini bırakmayacağım

Bu adama arakadaşumda rinoplasti oldu aynı sizin gibi burun sırtı geniş ve kemik hattı önde yok gibi arkadaşım revizyon arayışınds
Kaç doktora gittiysem burun sırtını komple almış burun etlerin yana yayılmış diyor yandan burun yüzüme yapışık duruyor önceki halime bi bakın problemim yoktu estetiğe ikna eden çok güzel olacaksın diyen de kendisi ewet çok fazla almışım burnunu diye kabul de etti. Zaten bilirkişi inceleyecek bakacak. Ama kimse bu adama. Kendini emanet etmesin nolur kendinize kıymayın ben canımdan olacaktım psikolaglarla ayakta duruyorum

Ben avukatım zaten. Tabipler odası dahil her yere şikayette bulundum. Sosyal medyadan tehdit bile ediyorlar. Para sızdırmaya çalışıyorsun diyorlar. Revizyon olacağım doktor alacak parayı sanki cebine atıyorum muamelesi yapıyorlar. Kendi yetmedi bir de karısı tehditler savuruyor. Aman deyim uzak durun. Ben yandım kimse yanmadın diye ilk defa bir yerde üyelik açıp paylaşım yapıyorum gerekirse televizyona bile çıkacağım peşlerini bırakmayacağım
Bizde senin arkandayız arkadaşımda bu doktora oldu aynı sizin gibi magdur 1 yıldır psikolojik olarak çok kötü

Kaç doktora gittiysem burun sırtını komple almış burun etlerin yana yayılmış diyor yandan burun yüzüme yapışık duruyor önceki halime bi bakın problemim yoktu estetiğe ikna eden çok güzel olacaksın diyen de kendisi ewet çok fazla almışım burnunu diye kabul de etti. Zaten bilirkişi inceleyecek bakacak. Ama kimse bu adama. Kendini emanet etmesin nolur kendinize kıymayın ben canımdan olacaktım psikolaglarla ayakta duru

Sizi en çok biz anlarız bu psikoloji neler yaptırır insana gerçekten de..... Aynı süreçten geçtik allah belalarını versin baksan hiçbir yerde şikayet yok sildiriyor

Arkadasimin burnunu da boyle genis yapti ayni doktor
Burada sahte hesapla yorumlar yaptırmış. Nerden bileyim. Karısı hoşşttt yazmış para sızdıramazsın yazmış ekran görüntüsü atsam özelden şaşar kalırsınız. Revizyon ücreti talebi hakkım sanki parayı sadaka veriyorlar kötü yorum yaptım diye ortalıkta basbas bağırıyorlar benim burnumu mahvetmişler karısının majı şu şekilde GELMESEYDİN KENDİ AYAKLARINLA GELDİN. Yalan söylediğimi düşünen bu kadarda olmaz diyen kim varsa özelden görüntü atabilirim mahkeme dosyama koyacağım zaten

Fotoğ
Sizi en çok biz anlarız bu psikoloji neler yaptırır insana gerçekten de..... Aynı süreçten geçtik allah belalarını versin baksan hiçbir yerde şikayet yok sildiriyor
raflı dekontlu yorumumu 20 kere sildirdi 20 kere yeniden yazdım zaten şikayeti olmamasına kandım burda destek olan onun hakkında deneyimini yazan herkesten ALLAH RAZI OLSUN

Dava edin lütfen, Allah onu bildiği gibi yapsın. Hadi insandır bir hata yapmış sonuç istediği gibi olmamış da bir de inkar ve tehdit... Yazıklar olsun..
Zorlamı getirdik hoşşttt yazıyorlar para avcısıymışım hangi para iki çocuğumla 9 aydır akıttığım gözyaşlarımın bedeli olabilir? Roza hastası oldum üzüntüden dedi doktorum

Back
X