İhsan kuzucuya nefes problemi için gittim. Burnumun önden hiç bir sıkıntısı yoktu. Nefes alman için şeklini değiştirmem şart dedi. Burnum da çok güzel olacak diye bin türlü vaatler verdi. Ameliyat oldum. Burnumun kenarlarında kemik bırakmış. Başka doktorlara göründüm çatı oturmamış dediler. İhsan kuzucu ısrarla çatıda sorun yok yarım saatlik işlemle halledicem deyip ikinci kez ameliyata aldı. Burun yan kemiğini törpülecem dedi. Ameliyattan çıktım 3 ay sonra burun çöktü komple burun sırtımı almış. İki doktora gittim bana söylenilen bu. Kaburgadan Kıkırdak aKonup yeniden hat çekilmezse burun et yığını gibi kalacakmış. Bununla da kalmadı. Hatasını kabul etti. Ama hiçbir telefona çıkmıyor. Revizyon ücretini karşılamıyor. Tanımadığım insanlara instagramdan yazdırıp beni tehdit ediyor.hakkında yorum yaptım. Yorumumun altına benim hastam değil yazmış bir de yalancılıkla suçluyor. Tüm belgelerimi isteyene özelden atabilirim. Ama bu şekilde bir muameleyi aklım dahi almıyor. Hem hayatımı kararttı hem hatasını kabul etti hem de hastası bile olduğumu inkar ederek aklanmaya çalışıyor.önceki sonraki hallerimi koyuyorum. Takdir sizin