ihtimal var mi??

carmenhabanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
459
127
Bayanlar merhaba bir arkadasimin isteği üzerine size danışmak istiyorum. bu konuyla ilgili pek bilgi sahibi değilim çünkü. Yakın bir arkadaşım nişanlısıyla adetinden 2-3 gün önce ilişkiye girmiş üstünden 1 hafta geçmiş hala regl olmamış. Yaklaşık 9 ay öncede böyle birşey olduğunu söyledi yine bir kaç gün kala ilişkiye girmiş o ay adet olamamış. Korunmasına rağmen regl olamayınca korkmuş biraz, tabi gebelik gibi bir durum olmamis. Şimdi yine gecikmiş korunmasına rağmen yine kafasına takip duruyor. Ben bir hastalığı mi var diye düşünmeye başladım. Nişanlısı kızar diye ona söyleyememiş bende daha ilişki yaşamadığım için ona yardımcı olamadım bu konuda. İnternetten bakabildim fakat böyle bir durumdan hıc sozedilmemis yani ilişkiye girmenin regli ertelemesinden.Aranız da böyle birşey başına gelen var mi ya da bunun altında bir hastalık mi var sizce??

Alakası var mı bılmıyorum ama
Her ilişkiden sonra boyle bır sey mı yasanıyormuş?hastalık olduğunu
Zannetmıyorum.
Arasıra gecıkmeler olabılır sonucta
Ama nısanlısı kızar dıye soylememesı anormal bır durum,daha evlenmeden neye sınırlenıyor acaba bu adam

2 kere birlikte olmuşlar ikisi de regle yakınmış böyle olmuş.anlattığına göre 9 ay önce olduğunda yine gecikmiş korkunca birsuru doktora gitmişler çok stres yaşamışlar ama gebelik yokmuş. Şimdi yine paranoya yapıyorum ondan kızar diye korkuyor. Prezervatife rağmen hamile kalma olasılığı yok bence ama arkadaşıma anlatamıyorum. Belki sizin yorumlarınızı görünce ikna olur diye düşündüm

X