- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Geçer hepsi geçicek, zaman herşeyin ilacı.
Geçeceğine inanıyorsun , geçmesi için zorluyorsun , ha geçti geçicek diyorsun , kafandaki düşünceler ordan oraya zıplarken , yetti be ! çekiyorsun , ya özlüyor unutamayıp tekrar denemeye başlıyorsun , ya da tamamiyle noktayı koyup ''işte sonunda bitti'' diyip geçip gidiyorsun..
Geçiyor geçiyor inan günde defalarca sosyal hesaplarından takip ederdim ne zaman Online oldu kaç dk durdu diye hesaplardim sonra kurup kurup ağlardım :) Şimdi herhangi bir yerde çıkmasın diye numaramı değiştirdim sosyal hesaplarımı kapattım ne kadar karşılaşma oranı az o kadar iyi.
Geçer geçer. Daha öncekiler gibi bu da geçer.
Neler neler geçmedi ki ? :)
Tavsiyemdir
Geçmek ne demek. Ağladığın her anın aklına geldiğinde kendine güleceksin ve hatta utanacaksın bile.
Ağlamak, acı çekmek kötü mü sevdiğinden ayrıldığın için tabi ki hayır gayet olağan bir durum.. ama zamanla, yaran kapandıktan sonra, o yaşadığın duyguların şiddeti azaldığında hatta yok olduğunda o üzülmelerin anlamsız gelecek emin ol!!!
Umarım bu durumu en kısa sürede atlatırsın. Allah yardımcın olsun..
Hala gözlerim dolu dolu..1 haftadir kesin olarak bitti ama bu sonu 2 ay önceden biliyorduk. Cok tuhaf yani artik onunla olmayacagini biliyorum ama aklima başkasi ihtimali gelmesi bile bittiği halde ona ihanet gibi geliyor hemen siliyorum beynimden o dusunceyi.. oysa ki o hatirlanmayi bile haketmiyor.
Konu tekrarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?