ihtimali bile acıtıyor...sizde böyle oldunuz mu ?

Bifincankahve

Hoayyy Maşallah 😌
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
2.953
4.782
133
Iyi geceler kizlar,
Daha önceki konumu okumuş olanlar bilir yaklaşık 1 senelik ilişkim tam olarak 1 hafta once bitti...alışmaya çalışıyorum bu duruma fakat şeytan illa uğraşcak ya benle, aklıma türlü türlü şeyler geliyor aceba şuan başkasiyla konuşuyor mu, beni unuttu mu, hala aklinin bir koşesinde varmiyim gibi sorular özellikle başımı yastiğa koyduğumda oluyor. Sizlere sorum bu yaşadığım normal mi bir ayrilik sonrasi ? Zamanla geçiyor mu ? Tecrübelerinize ihtiyacim var yoksa icimdeki kurt beni kemirecek...

Geçeceğine inanıyorsun , geçmesi için zorluyorsun , ha geçti geçicek diyorsun , kafandaki düşünceler ordan oraya zıplarken , yetti be ! çekiyorsun , ya özlüyor unutamayıp tekrar denemeye başlıyorsun , ya da tamamiyle noktayı koyup ''işte sonunda bitti'' diyip geçip gidiyorsun..

Geçiyor geçiyor inan günde defalarca sosyal hesaplarından takip ederdim ne zaman Online oldu kaç dk durdu diye hesaplardim sonra kurup kurup ağlardım :) Şimdi herhangi bir yerde çıkmasın diye numaramı değiştirdim sosyal hesaplarımı kapattım ne kadar karşılaşma oranı az o kadar iyi.

Geçiyor gidiyor... Ağlamaktan ölmek üzereyken, Ohh be iyiki de bitmiş kıvamına geliyorsun.

Zaman alıyor ama bitiyor.

Kafamdaki dusunceler kismina kadar dogru fakat tekrar bir araya gelemeyecek kadar yuz goz olduk ve ikimizde çok gururluyuz.. yani umutsuz vaka

Eveet bende öyleyim hiç online de gormuyorum açikcasi bir whatsapp a 2 gunde bir falan girdigini goruyorum son gorulmesinden o kadar ..bunu yaptigim icinde gicik oluyorum kendime her defasinda

Geçmek ne demek. Ağladığın her anın aklına geldiğinde kendine güleceksin ve hatta utanacaksın bile.

Ağlamak, acı çekmek kötü mü sevdiğinden ayrıldığın için tabi ki hayır gayet olağan bir durum.. ama zamanla, yaran kapandıktan sonra, o yaşadığın duyguların şiddeti azaldığında hatta yok olduğunda o üzülmelerin anlamsız gelecek emin ol!!!

Umarım bu durumu en kısa sürede atlatırsın. Allah yardımcın olsun..

Hala gözlerim dolu dolu..1 haftadir kesin olarak bitti ama bu sonu 2 ay önceden biliyorduk. Cok tuhaf yani artik onunla olmayacagini biliyorum ama aklima başkasi ihtimali gelmesi bile bittiği halde ona ihanet gibi geliyor hemen siliyorum beynimden o dusunceyi.. oysa ki o hatirlanmayi bile haketmiyor.

Her şey hakkıyla, sırasıyla yaşanmalı zaten. Eğer sevdiysen ve ayrıldıysan ağlayacaksında, gözün sürekli tel'de, pc'de iletişim araçlarında da olacak. Ortak arkadaşlarına kadar didik didik, sürekli araştıracaksın. Şuan ne yapıyor, ne ediyor, o da benim hissettiklerimi hissediyor mu? Üzülüyor mu?

Hatta ve hatta acı çektirmek, kıskandırmak, intikam almak bile geçecek aklından bu hislerle birlikte.

Bunları yaşa, acını çek, sonra rahatla ve arkana bakmadan yoluna devam et. Böyle de olacak zaten.. ama sonunda bu duygular sana komik ve anlamsız da gelecek bu da bir gerçek..

Daha çok erken zamanla geçecek. Gözyaşlarim aartık tukenmisti nasıl bir ağlamaksa. Biraz zaman bir de seni anlayan değer veren biriyle tanıştin mi benim gibi ah ne safmisim ben dersin :))

Gün Gelicek Bi Bakmissin Unutmussunn Hatta Ben Bunu Nasil Sevdim Bile Diyeceksinn Sadece Zamana Ihtiyacin Var

Cok normal bende oyleydim.
Gecicek.
Merak etme.
Su an o kadar vurdum duymaz oldumki; nikahina cagirsa gobek atarim halay cekerim basi tutup.
Man kafa zaten evlenemedi gitti,evde kaldi.
Tutup ben evlendiricem o olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…