ihtimali bile acıtıyor...sizde böyle oldunuz mu ?

Tabiki geçicek.Herkesin yaşadığı ayrılık sonrası aşamaları:))))

Daha çok erken zamanla geçecek. Gözyaşlarim aartık tukenmisti nasıl bir ağlamaksa. Biraz zaman bir de seni anlayan değer veren biriyle tanıştin mi benim gibi ah ne safmisim ben dersin :))

Zaman herseyin ilaci evet'de geçene kadar neler çekicem ...insallah tez gelir o gunler

Cok normal bende oyleydim.
Gecicek.
Merak etme.
Su an o kadar vurdum duymaz oldumki; nikahina cagirsa gobek atarim halay cekerim basi tutup.
Man kafa zaten evlenemedi gitti,evde kaldi.
Tutup ben evlendiricem o olucak.

Açikcasi bende onun birini bulabilecegine ihtimal vermiyorum o karakteriyle , nerde anormal birileri olur gelir bizi bulur zaten.

Canım düşüncesi bile insanın canını acıtıyorken gerçeğiyle karşı karşıya kaldım ben. Başkasına aşık oldum dedi çekti gitti. Sonrada o kızla oldu hala da devam ediyorlar. Başta kabullenemiyorsun ama insan her şeye alışıyor. Benim de ilk sevgilimdi sonrası da olmadı zaten. İlk ilişki olunca atlatması zor oluyor ama alışmak diye bir gerçek var. 2 yıl oldu biteli biz de 1 yıl çıkmıştık. Sürekli ayrıl barış gidiyordu ve ayrı kaldığımızda anasına babasına kadar herkesi takip ediyordum. Ara sıra hala bakarım bir şekilde karşıma çıkıyor o, sevgilisi, kızın ve kendisinin akrabaları filan. Ama her zaman baktığım gibi bakmıyorum artık. Çünkü bir süreden sonra üzülmek de sıkıyor. Ayy çok uzattım farkındayım ama geçecek buna inan. Belki uzun sürecek belki çok kısa ama geçecek. Geçmese kimse hayatına devam edemezdi.

Eski konunu okumuş ve yorum yapmışım.
İleride iyi ki bu adamla evlenmemişim diyeceksin.

Zaman herseyin ilaci evet'de geçene kadar neler çekicem ...insallah tez gelir o gunler
Ne gerekiyorsa kendi karakterin ve yapın çerçevesinde çekeceksin.Çekeceksin ki hakkıyla unutabilesin.Çek acını mis gibi.Doğal süreç bu.zırt pırt takip etmemeye bak ordan burdan,aklına geldikçe hemen kötü anıları getir,iki acı 3 ağlamak,5 küfür vs geçiyor .
Hayırlısı hakkında.

Off senin yaşadığın daha zormus canim.. ama onlar aldiklari ah'larla hiç mutlu olamayacaklar.

Amin cümlemizin.. umarim dedigin gibi olur

Kişiden kişiye değişiyor insanız gün oluyor unuttum iyi ki bitmiş diyorsun gün oluyor yüzünde hafif bir tebessüm keşke bitmeseydi ama ayrılığın bile dozu var başka birini hayatına aldığını duyunca görünce işte o yaşadıkların Allah kimseye vermesin onun için şimdiden olmaz geri dönüşü yok diyorsan yoluna bak unutma süreni başkasını hayatına alarak kısaltmaya çalışma bunda en fazla üzülecek sen olursun unutma.

Off senin yaşadığın daha zormus canim.. ama onlar aldiklari ah'larla hiç mutlu olamayacaklar.

Bilmiyorum canım bu sene evliliğe adım atacaklarmış belki de tencere kapak birbirini buldu. Senin şu an çok erken ama her şey yoluna girecektir bence dert etme

başlarda bunlar olacak merak etme ama zamanla daha az düşüneceksin sonra hiç düşünmemeye başlayacaksın
geçmez gibi görünen ne varsa hepsi geçiyor iyileşiyorsun.. eğer istersen tabi.. emin ol :)

çok zor... 8 yıllık ilişkimi paldır küldür, bitirdim, psikolojik tarifsiz işkenceler gördüğüm, yıllarımı verdiğim adamı canım yaana yana terkettim, onu sevmediğime ikna ettim kendimi... evlendim, eşimi çok seviyorum ama zaman sonra....kan duruyor, yara kapanıyor, o izler var ya, canına yandığım o izler hiç gitmiyor... geçecek, yaşamayı öğreneceksin, kimseye bağlanmamayı, bu hayatta tek olduğunu anlayacaksın umarım bir an önce atlatırsın..

Tatlım daha cok yeni ayriligin bi sure tabikide kendini kotu hissediceksin ama zaman gecip bir sure sonra alisicaksin ve de suanki halin sana artik gereksiz ve komik gelicek kafani dagitip kendine ugraslar bul bu sureyi daha az sıkıntıyla atlatirsin insallah

asla tamamen unutmuyorsun ama asla da eskisi gibi acıtmıyor. hayatındaki öncelğin kendin olduğunu fark eder ve kendin için yaşamaya başlarsan daha kolay atlatırsın.

ne güzel gözlerin varmış maşallah:)
aynen arkadaşların dediği gibi geçecektir emin ol
herkes kendi yaşadığı tecrübesinden söylüyor geçecek diye bunu da bil

Canim gün boyunca ugraslar buluyorum kendime, mesela iş ariyorum, tekrar univ baslamak icin islemlere basladim, pasta, yemek, kitap okumak vs. Sorun gerçekten yataga uzandigim an ve uykunun gelmesine kadar olan surecte dusunecek birseyim olmadigi icin aklim direk olarak ona kayiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…