- 3 Mart 2016
- 242
- 207
- 18
- 35
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Daha çok erken zamanla geçecek. Gözyaşlarim aartık tukenmisti nasıl bir ağlamaksa. Biraz zaman bir de seni anlayan değer veren biriyle tanıştin mi benim gibi ah ne safmisim ben dersin :))
Cok normal bende oyleydim.
Gecicek.
Merak etme.
Su an o kadar vurdum duymaz oldumki; nikahina cagirsa gobek atarim halay cekerim basi tutup.
Man kafa zaten evlenemedi gitti,evde kaldi.
Tutup ben evlendiricem o olucak.
Tabiki geçicek.Herkesin yaşadığı ayrılık sonrası aşamaları:))))
Eski konunu okumuş ve yorum yapmışım.Iyi geceler kizlar,
Daha önceki konumu okumuş olanlar bilir yaklaşık 1 senelik ilişkim tam olarak 1 hafta once bitti...alışmaya çalışıyorum bu duruma fakat şeytan illa uğraşcak ya benle, aklıma türlü türlü şeyler geliyor aceba şuan başkasiyla konuşuyor mu, beni unuttu mu, hala aklinin bir koşesinde varmiyim gibi sorular özellikle başımı yastiğa koyduğumda oluyor. Sizlere sorum bu yaşadığım normal mi bir ayrilik sonrasi ? Zamanla geçiyor mu ? Tecrübelerinize ihtiyacim var yoksa icimdeki kurt beni kemirecek...
Ne gerekiyorsa kendi karakterin ve yapın çerçevesinde çekeceksin.Çekeceksin ki hakkıyla unutabilesin.Çek acını mis gibi.Doğal süreç bu.zırt pırt takip etmemeye bak ordan burdan,aklına geldikçe hemen kötü anıları getir,iki acı 3 ağlamak,5 küfür vs geçiyor .Zaman herseyin ilaci evet'de geçene kadar neler çekicem ...insallah tez gelir o gunler
Canım düşüncesi bile insanın canını acıtıyorken gerçeğiyle karşı karşıya kaldım ben. Başkasına aşık oldum dedi çekti gitti. Sonrada o kızla oldu hala da devam ediyorlar. Başta kabullenemiyorsun ama insan her şeye alışıyor. Benim de ilk sevgilimdi sonrası da olmadı zaten. İlk ilişki olunca atlatması zor oluyor ama alışmak diye bir gerçek var. 2 yıl oldu biteli biz de 1 yıl çıkmıştık. Sürekli ayrıl barış gidiyordu ve ayrı kaldığımızda anasına babasına kadar herkesi takip ediyordum. Ara sıra hala bakarım bir şekilde karşıma çıkıyor o, sevgilisi, kızın ve kendisinin akrabaları filan. Ama her zaman baktığım gibi bakmıyorum artık. Çünkü bir süreden sonra üzülmek de sıkıyor. Ayy çok uzattım farkındayım ama geçecek buna inan. Belki uzun sürecek belki çok kısa ama geçecek. Geçmese kimse hayatına devam edemezdi.
Ne gerekiyorsa kendi karakterin ve yapın çerçevesinde çekeceksin.Çekeceksin ki hakkıyla unutabilesin.Çek acını mis gibi.Doğal süreç bu.zırt pırt takip etmemeye bak ordan burdan,aklına geldikçe hemen kötü anıları getir,iki acı 3 ağlamak,5 küfür vs geçiyor .
Hayırlısı hakkında.
Off senin yaşadığın daha zormus canim.. ama onlar aldiklari ah'larla hiç mutlu olamayacaklar.
Bilmiyorum canım bu sene evliliğe adım atacaklarmış belki de tencere kapak birbirini buldu. Senin şu an çok erken ama her şey yoluna girecektir bence dert etme
Tatlım daha cok yeni ayriligin bi sure tabikide kendini kotu hissediceksin ama zaman gecip bir sure sonra alisicaksin ve de suanki halin sana artik gereksiz ve komik gelicek kafani dagitip kendine ugraslar bul bu sureyi daha az sıkıntıyla atlatirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?