Anket İhtimaller defteriniz varmı?

ihtimaller defteriniz(dosyası,klasörü) varmı?

• Ankete Katılan
    19

Feronia

İyi ki varsın :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
6.289
43
78
Diğer
İhtimaller defteride neymiş dediğinizi duyar gibiyim:)
ihtimaller defteri(pcde açtığınız bir klasörde olabilir) Gitmek istediğiniz şehirler ülkeler oteller olabilir...İstediğiniz beğendiğiniz evler olabilir... Tanışmak istediğiniz ünlüler olabilir vs vs vs bu liste uzar gider böyle...
evet sizinde böyle defteriniz (klasörünüz ) varmı?
Mesela benim gitmek istediğim ülkeler ve şehirler var benim ihtimaller dosyamda kayıtlılar Ve ben bu yerlere resimlerde aşık oldum resmen. Şuan gidebilme gibi bi şansım yok.Ama hiçbir zaman gidebilme ihtimali olmicak diye bir şeyde yokyerimseniben

yani yazılı olarak yok ama beynımde mılyonlarca ıhtımalle dolasırım ben ..
Ama bır gun yazıya dokermıyım bılemıyecegım dahası yazıya dokme fıkrı sımdı aklıma gelmıs bulunmakta ılgınc bır sey aslında denenebılır:)

hem belkı yazıya dokersem o ıhtımaller gercek olabılır okula donebılme ıhtımalım mesela ahhh ahh gercek olsun cok ısterdım.....

ihtimmaller dosyasi olarak kiz kardesimi haftaya istemeye gelicekler ve allah nasip ederse seneye dügünleri olacak ona ait bi dosyam var :)
gelinlik abiye kinalik kiyafetler davetiyeler nisan sekerleri vs gibi gelin baslari makyas
aksesuarlar
kizkardesimin zevkinide bildigim icin az cok oda yogun calisiyo suan fikir olsun diye biriktiriyor ve geldikce gösteriyorum begenmediklerinide eliyoruz direk :)

ihtimal diye bi şey yoktur, yapabileceklerim ve yapamayacaklarım belli, gücüm varsa zaten yaparım yoksa da yapabilirmiyim diye kafamı yoramam

yazılı olarak benim de yok ama aklımdadır hep.çoğu zamanda pc de araştırıp bulduğum yerleri kaydederim.bu da defter sayılır canım :)

Back
X