İhtimaller neler?

Canım çok ilginç bi durum gerçekten ya. Bence msnden onun arkadaşları görünüyo ya ordan birini ekle başka bi adres alarak ordan bi şekilde sor diycem ama nası sorulur hiçbi fikrim de yok yani.

:) onu hiç yapamam işte tatlım...gerekirse haber almam ama hiç tanımadığım birini ekleyip de onu soramam..hani başından beri enteresan birşeyin içinde olduğumun ben de farkındayım belki beni içine çekende buydu...ama sonunun böyle olacağı aklıma gelmemişti..

Ama merak etmiyo musun bebeğim ben hiç duramam yani, şu an bile bi merak içindeyim :)))

bende merak ettim valla:)) şu internet hem iyi hemkötü yaa:( tel kimin üzerine onu öğrenmeye çalışsan??

tabi kii merak ediyorum :)) baksana merakımı buralara bi döktüm...:) beklemem gerekecek sanırım o gelene kadar..başlarken herşeyi zamana bırakmıştık, bitirişi de zamana bırakıyorum sanırım...zaman ne getirirse kabulüm..

Bende çok merak ettim bence bi şekilde öğren bekleme.
Belki evli olabilir yada öylesine vakit geçirmek için konuşmuştur diye düşündüm...

diyorum ya biz zaten iki yıl boyunca zaten öylesine konuşuyorduk böyle bir şeye gerek yoktu...ki ayrıca ondan bi beklenti içinde olmadığımı, bunu sadece hissettiğim için yaşamak istediğimi ona söylemiştim..

Dayanabilirsen bekle tabi tatlım da ne zamana kadar bekliycen?
Peki seni silmiş mi yoksa girmiyo mu msn'e onu biliyo musun?

Vallaha ben de diyecektim aynını:))
:1::1:

tabi kii merak ediyorum :)) baksana merakımı buralara bi döktüm...:) beklemem gerekecek sanırım o gelene kadar..başlarken herşeyi zamana bırakmıştık, bitirişi de zamana bırakıyorum sanırım...zaman ne getirirse kabulüm..

Telefon numarasının kime ait olduğunu öğren sonra evli olup olmadığını. İsim soyisim de biliyorsundur herhalde. Bilmiyorsan telefon numarasından öğrenebilirsin.

sabırlıyımdır beklerim dayanabildiğim yere kadar..zaten kendime hakim bir insandım bu başıma gelene kadar..olmadı kendi yoluma da bakabilirim..eskiye halime dönerim..bir zaman sonra bu merakın yerini kızgınlık alır sonrası allah kerim..telefona gelince şirket hattı olabilir o yüzden kesin bi bilgi alacağımı düşünmüyorum ama deneyebilirim..

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.

cok ilginc bunca yil sonra boyle birdenbire kaybolmasi hemde seni cok ozledim aksama nette olucam diyip yok olmasi. yani bir suru sey olabilir ki en yuksek ihtimal evli olmasi ama ya basina birsey geldiyse nedense benim aklima ilk bu gelirdi :(

canım soyadını filan biliyor muydun peki çocuğun? bir de hangi siteden tanıştıysanız ya da nereden, oradaki aktifliğine dair bir şeyler görebilyiro musun?

bütün ihtimallere açtım ben kendimi...adını soyadını biliyorum ama bu bana istediğim bilgiyi almam da yardımcı olmuyor...zaten artık yavaş yavaş kızmaya da başlıyorum..bunca zaman sonra ortadan böylesine kaybolması sinirimi bozdu...hele ki bi açıklama gelmemiş olması en kötüsü..kendim ettim kendim buldum, durumu söz konusu olduğu için içimden geldiği serzenişte bulunamıyorum bile!

tatlım google a adamın ismini soyismini yaz. kaza falan geçirdiyse çıkar orada. benim de aklıma evli olma ihtimali geldi. evli olup olmadığı kimlik numarasıyla öğrenilir sadece herhalde, başka yolu yok. :44:

bütün ihtimallere açtım ben kendimi...adını soyadını biliyorum ama bu bana istediğim bilgiyi almam da yardımcı olmuyor...zaten artık yavaş yavaş kızmaya da başlıyorum..bunca zaman sonra ortadan böylesine kaybolması sinirimi bozdu...hele ki bi açıklama gelmemiş olması en kötüsü..kendim ettim kendim buldum, durumu söz konusu olduğu için içimden geldiği serzenişte bulunamıyorum bile!

Sizi msnden ve Facebooktan kendisi silmediyse başına bir şey gelmiş olabilir... Neticede kaza geçirse, ölse haber verecek kimse yok... Fakat sizi listelerinden sildiyse durum netlik kazanır, sizinle artık görüşmek istemiyordur...

Neti "öcü" gibi görmeyen nadir kullanıcılarındanım forumun... Adam evli olsa yahut cinselliğe dair niyetleri olsa iki yıl "sadece havadan sudan" konuşmak için çok uzun bir zaman... "Amacına" hizmet edecek bir sürü site, bir sürü kadın varken sizinle "vakit kaybetmezdi" diye düşünüyorum...

Eğer hala onun listelerinde ekliyseniz eninde sonunda olumlu veya olumsuz ses verecektir... Bize de haber verin lütfen... :34:

Back
X