ihtiyaç sahibi hamişlere...

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
aslında gebelik bölümüne yazdım ama cevap alamadım.burası en kalabalık yer.mutlaka bir ilgilenen çıkar. kızımın bebeklik beşiği ve oto koltuğunu ihtiyacı olan arkadaşlara vermek istiyorum.beşik sallanan,cibinlikli temiz durumda.beş aylık olana kadar kullandım.gerçi hep yanımda uyuduğu için tertemiz durumda.hiçbir hasarı eziği çürüğü yok.tekstil kısmıda lekesiz yırtık pırtık yok.oto koltuğu da stork marka.öyle acayip kaliteli pahalı bişey değil ama iş görür durumda.yine temiz ve hiç kırığı eziği yok.bir de bebek taşıma çantası var.o da 15 gün kullanıldı o kadar.ilgilenen arkadaşlar varsa hiçbir karşılık olmadan vermek istiyorum.inşallah ihtiyaç sahibi bir arkadaş çıkar ben de çok mutlu olurum.ümraniye merkezde oturuyorum.konu başka yere taşınmasın lütfen.cevap alamıyorum.

oto koltuğunu neden veriyorsunuz ihtiyacınız yok mu ya da yenisini mi aldınız?

oto koltuğunu neden veriyorsunuz ihtiyacınız yok mu ya da yenisini mi aldınız?

belki ay durumuna göredir hani bikac yasindaysa,normadle 0-36 ay mi oluyor ama kanunen sanirim 6 yasina kadar cocuklar oturuyor

ama bebiste geliyormus neyse insallah gercekten ihtiyaci olan birisi haber eder

belki ay durumuna göredir hani bikac yasindaysa,normadle 0-36 ay mi oluyor ama kanunen sanirim 6 yasina kadar cocuklar oturuyor

ama bebiste geliyormus neyse insallah gercekten ihtiyaci olan birisi haber eder

slm cnm ıhtıyacı olan demıssın esımın kuzenı dogum yaptı 3 gun once 2. Ewlılıgı ve bazı sorunları war maalesef yanı ıhtıyac war ama sen ıstanbuldaymıssın o kızcagız antalyada nasıl olur bende ankaradayım maalesef hanı kargosunu karsılarım ama nssıl halledebılırız

slm cnm ıhtıyacı olan demıssın esımın kuzenı dogum yaptı 3 gun once 2. Ewlılıgı ve bazı sorunları war maalesef yanı ıhtıyac war ama sen ıstanbuldaymıssın o kızcagız antalyada nasıl olur bende ankaradayım maalesef hanı kargosunu karsılarım ama nssıl halledebılırız

canım iyi hoş da koca koca parçaları var beşiğin.kargoya götürebilecek durumum yok.istanbulda kimse yok mu?

Ne kadar ince bir düşünce,tebrik ediyorum.inşallah ihtiyaç sahibi birine gider,konuyu birde yardım melekleri bölümü vardı oraya açsan daha çok ilgi görür.

Ne guzel sevap yaparsin.

Canim belediyeyi arayip sorsan, onlar ihtiyac sahiplerine veriyorlar. Hatta evine gelip aliyorlar esyayi.

Biz esyalarimizi degistirdik. Aradik kapidan gelip yukleyip goturduler.

Hattaihtiyaci olan evlenecek kisiler dahi basvurup aliyormus bu esyalari belediyeden

Back
X