İhtiyaç sahibi okul ve köyler

ece bize zaman zaman okul mudurleri ve ogretmenlerden mail gelirdi ihtiyaclar icin. ben basin mensubuyum, bu konuda bazi kose yazarlarina elimizde boyle soyle malzemeler var gondermek istiyoruz diye mail atabilirsiniz; iletisim icinde olduklari yerlere yonlendirebilirler. aklinizda olsun.

Bu iş için uygun bir site var bilmiyorum link atsam uygun olur mu
Türkiyenin her yerinde ihtiyaçları gorebiliyorsun elindekilere uygun bir ihtiyaç talebini seçip onlara yardım edebilirsin. Üstelik yardımların doğru yere ulaştığını gazete ilanı ve Fotoğraflarla da gorebiliyorsun. Kargo şirketi de indirim uyguluyor okula yardım için gönderdiğin de . Bence o siteyi kullan google ya ihtiyaç yardım gibi şeyler yazsan yine çıkar o site ama ben sana bi link atayım özelden

İhtiyacharitasi. Org
HaRita üzerinde Nerede neye ihtiyaç var görüp destek olabiliyorsunuz. Yada ihtiyaci olan girip destek alabiliyor. Buraya bakabilirsiniz. Güzel ve çalışan bir uygulama.

İhtiyacharitasi. Org
HaRita üzerinde Nerede neye ihtiyaç var görüp destek olabiliyorsunuz. Yada ihtiyaci olan girip destek alabiliyor. Buraya bakabilirsiniz. Güzel ve çalışan bir uygulama.
evet baktım sımdı tesekkkurler

bir arkadastan okul bılgısı beklıyorum suanda burada yazan bir üyeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…