- 20 Haziran 2012
- 4.870
- 4.119
- 448
- Konu Sahibi askiminaskiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neredesiniz canimTatlım bn sınıf arkadaşım için alabilirmiyim.benim beşiği vereyim dedim ama benimkine sığmazmis çocuğu. kargo cok tutmaz ise ben karsilarim
Evlatlarımız için herşey .. Tesekkur ederim :)ıyı nıyetınızden dolayı tebrık ederım :)
Çanakkale de yaşıyorum ben.karsilayacabilecegim bir miktar olursa alayım canim.Neredesiniz canim
Bir eşime sorayim canım. Gerekirse kargo ya da sorarizÇanakkale de yaşıyorum ben.karsilayacabilecegim bir miktar olursa alayım canim.
Tmm canimBir eşime sorayim canım. Gerekirse kargo ya da sorariz
Canım benim eşim için demiştim danisayim.diyeMerkez canim.esime Danıştim.100 tl ye kadar verebiliriz bu ay dedi.herhalde 100den fazla olmaz kargo
Yok tatlım bn seni anladım. bnde arkadas için ne kadar yardım edebilirim diye danistim.o da malum ek ders ücreti filan almayinca yaz mevsimi biraz daralıyor. 100tl izin verdiCanım benim eşim için demiştim danisayim.diyebelki kargo ücreti söyler diye. Pahalı olur dedi. Ama yarın sorariz artık
Rica etsem mesaja bakar misinizArkadaşlar ihtiyaç olana ücretsiz beşik