benim mesajımı anlayarak okursanız ben ücret karşılığında istiyorumdedim zaten mesajlarıma bakarsanızda telsiz topiklerinde benimde mesajım var ayrıca internet konusunda da biz bu kadar para vermiyoruz bunu bilip bilmeden konuşmayın.siz benim konu sahibiyle özelden mesajlaşıp ondan illa bi para belirmesini istediğimi biliyormusunuz .ben kimseden karşılıksız birşey talep etmiyorum .telsiz konularında da zaten bütçeme uyanlara baktım ve illa karşılayabildiğim bi para karşılığında istiyordum ama anyaışsın insanlar ne olarak anlamış bunu .konu sahibi arkadaş sana şimdi özelden de yazıcam ne olur bana gönderme !!!!!!!!!!!!
sevgili konu sahibi bana anlayışından dolayı çok teşekkür ederim ama istemiyorum .benim kayınvalidem ameliyat oluğu için sürekli alt kata inmem gerekecekti bende kızımı yukarda uyutayım diye istemiştim ki şu andada kurban bayramı geliyor diye ona bütçe ayıramayactık ama taksitle falan alırız .kimseye de laf söyletmem kendime .üstüne basa basa söylüyorum ki ben zaten bi ücret karşılığında istemiştim onu ama anlayana!!!!!!!!