İhtiyacı Olana Kıyafet

Kiyafetler cok guzel. Ben orduda yasiorum hamileyim. Bebegim.icinde kiyafet yardimi istiorum . kargo ile yolluyormusunz tesekkurler iyi niyetiniz icin

Bebek kıyafetı yok bende malesef canım çocuğum yok. Kargoyla yolluyorum tabiki

Benim gerçekten ihtiyacım var yardımcı olursan dua etmekten başka elimden bişey gelmez şuan için istanbuldayım benim ve oglumun kıyafete ihtiyacı var acil

Benim gerçekten ihtiyacım var yardımcı olursan dua etmekten başka elimden bişey gelmez şuan için istanbuldayım benim ve oglumun kıyafete ihtiyacı var acil
canım ben dün eşyalarıma baktım sana bir kaşe kaban kazak kumaş pantolon bir tane de bot falan yollayabilirim ama ben ankaradayım benim de mali sorunlarım var daha çok yardım etmek isterim ama ptt ile kargolasam sana kargoyu karşılayabilir misin :( maddi sorunlarım olmasa ben karşılarm kesinlikle de

Hanımlar,
çok özür dilerim iyi niyetle yardım çabalarınızı baltalıyor gibi oluyorum, bireysel yardımlar maalesef başka sitelerde 2. el eşya olarak satılmakta veya talepler maddi yardıma dönmektedir, sitede pekte iyi sonuçlanmayan bireysel yardım tecrübelerimiz yüzünden giyim, eşya vb gibi yardımlarınızı yakınınızda bulunan kurum veya kişilere yapmanızı rica ediyorum.

Back
X