İhtiyacı olanlar için dua etmek istiyorum

Birinin bir baskasi icin ettigi duaya cok inanirim. Bana da dua eder misiniz? Bir türlü asik olup, sevip sevilemiyorum. Karsima cikanlar var ama benim icim bir turlu isinmiyor, iste “o” diyemiyorum.

Artik en kisa zamanda, hayirlisiyla ruh esimi bulmak istiyorum.

Bu kadar iyi bir kalbiniz oldugu icin Rabbim sizi darda birakmasin.

Birinin bir baskasi icin ettigi duaya cok inanirim. Bana da dua eder misiniz? Bir türlü asik olup, sevip sevilemiyorum. Karsima cikanlar var ama benim icim bir turlu isinmiyor, iste “o” diyemiyorum.

Allah razı olsun yarın okuyabilirim sizin için ancak

Bana da dua eder misiniz Allah rızası için. Eşimin yanlışlarını anlaması yuvasının,benim,çocuklarının değerini bilmesi ikimizin tekrardan hayırla biraraya gelmesi için çok ihtiyacım var. Eşim anlamıyor,inat ediyor hep kendini haklı görüyor. Ben onu seviyorum,değer veriyorum o da bana değer versin,saygı duysun istiyorum . Rabbim ettiğiniz duaları kabul etsin hayırlı geceler.

Bana da dua eder misiniz?Bebeğim olsun diye tedaviye başlıcam.rabbim sizden razı olsun 🙏🏻🌸

Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Banada dua edermisiniz 1 yıllık evliyim çocuk sahibi olmak için tüp bebekle bile başarisiz olabilirmiş ismin sinem eşimin Veysel dua edersenizde etmesenizde ALLAH razı olsun 🙏🏻

36 yaşındayım.2 çocuğum var küçük. Meme kanseri olabilir dediler ultrasonda. Lütfen dua eder misiniz..çok kötüyüm..

Merhabalar bana dua edermisiniz toplu duaya inanırım bebeğim olsun diye dua ediyorum ismim dilek karşılıklı dua edebiliriz Allah dualarımızı kabul etsin 😇

Banada dua eder misiniz? Gönlüm çok kırgın olsa da vazgeçemedim o insanın hayırlısıyla bana dönmesini istiyorum, Tek güç Allahındır. Başka biriyle hiç bir şekilde ilişki yürütemiyor konuşamıyorum bile. Allah kimseye muhtaç etmeden beni ona onu bana hayırlı kılsın inşallah.

Bana ve ablama okurmusun ikimizinde cocugu yok ins olur diye
merhaba ben sizin için dua ediyorum isterseniz özelden isimlerinizi de iletin.
Banada dua eder misiniz? Gönlüm çok kırgın olsa da vazgeçemedim o insanın hayırlısıyla bana dönmesini istiyorum, Tek güç Allahındır. Başka biriyle hiç bir şekilde ilişki yürütemiyor konuşamıyorum bile. Allah kimseye muhtaç etmeden beni ona onu bana hayırlı kılsın inşallah.

Merhabalar bana dua edermisiniz toplu duaya inanırım bebeğim olsun diye dua ediyorum ismim dilek karşılıklı dua edebiliriz Allah dualarımızı kabul etsin 😇
merhabalar Benimhuzurkaynagim Benimhuzurkaynagim tez vakitte hayırlısı ile bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun inşallah size de dua edeceğim. Banada dua eder misiniz? Gönlüm çok kırgın olsa da vazgeçemedim o insanın hayırlısıyla bana dönmesini istiyorum, Tek güç Allahındır. Başka biriyle hiç bir şekilde ilişki yürütemiyor konuşamıyorum bile. Allah kimseye muhtaç etmeden beni ona onu bana hayırlı kılsın inşallah.

36 yaşındayım.2 çocuğum var küçük. Meme kanseri olabilir dediler ultrasonda. Lütfen dua eder misiniz..çok kötüyüm..
Size de dua ediyorum. Lütfen biyopsi yaptırmayı ihmal etmeyin! Biyopsi yaptırmadan meme kanseri demek olmaz,Allahtan ümit kesilmez YA ŞAFİİ ismiyle şifa versin rabbim. Allah sizi çocuklarınıza çocuklarınızı size bağışlasın. Çocuklarınıza sağlıkla bakacağınız nice yıllarınız olsun.

arkadaşlar aranızda okumak isteyen olur mu?

aynısından ben de istesem😊benim de bu konuda duaya çok ihtiyacım var. çok iyi niyetlisiniz, teşekkürler. Her şey gönlünüzce olsun, ayrıca buradaki herkesin her sorunu çözülür umarım.

Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Ne kadar kalbi temiz bir insansınız Allah sizden razı olsun dualarınız kabul olsun inşallah 🤲
Eşim için de dua edebilir misiniz? Kanseri nüks etti mi diye Pete girecek Pet sonucu temiz gelmesi Allah razı olsun 🙏🏻

Allah sizden razı olsun, benimde sevdiğime kavuşmam için dua eder misiniz

Back
X