1000 adet salavat okudumMerhaba, Allah dualarınızı kabul etsin inşallah. Benim de fiziki ve psikolojik sağlık sorunlarımın düzelmesi için dua eder misiniz?
Sizin de bir dileğiniz varsa eğer ben de sizin için okurum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1000 adet salavat okudumMerhaba, Allah dualarınızı kabul etsin inşallah. Benim de fiziki ve psikolojik sağlık sorunlarımın düzelmesi için dua eder misiniz?
Sizin de bir dileğiniz varsa eğer ben de sizin için okurum.
Hepimizden inşallahAllah razı olsun
100 adet selamün gavlem mirrabbir rahim okudumMerhaba bana da eder misiniz bahcemizin guzellikle satilmasi icin
Allah razi olsum100 adet selamün gavlem mirrabbir rahim okudum
Allah razı olsun, ne muradınız varsa versin.1000 adet salavat okudum
Hepimizden razı olsun rabbimAllah razi olsum![]()
Merhaba.
Hayırlı bir evlilik yapmak istiyorum. Benim için de dua eder misiniz...
[/QUO selamün gavlem mirrabbir rahim100 adet selamün gavlem mirrabbir rahim okudumMerhaba.
Hayırlı bir evlilik yapmak istiyorum. Benim için de dua eder misiniz...
Esime ve bana da dua edin lütfen. Eşime yeni kanser teşhisi kondu onu kaybetmekten çok korkuyorum.Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
1000 adet salavat okudumEsime ve bana da dua edin lütfen. Eşime yeni kanser teşhisi kondu onu kaybetmekten çok korkuyorum.
100 adet leyse leha min dunillahi kasifetun okudumBende iş arıyorum bu sektöre yeni geçtim.Her şeyi çok daha iyi öğrenebileceğim insanlar arasında ve iş yerinde huzurla bereketle çalışmak istiyorum.Rabbim iyi bir iş nasip etsin bana
Allah razı olsun1000 adet salavat okudum
Bana da edersen çok sevinirim aylık 22 bin kredi ödüyoruz (şimdiden Allah razı olsun)Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Hepimizden inşallahAllah razı olsun![]()
100 adet la ilahe illa ente suphaneke inni kunti minezzalimin okudumBana da edersen çok sevinirim aylık 22 bin kredi ödüyoruz (şimdiden Allah razı olsun)
Allah razı olsun100 adet la ilahe illa ente suphaneke inni kunti minezzalimin okudum
Hepimizden inşallahAllah razı olsun