• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhtiyacı olanlar için dua etmek istiyorum

Allah razı olsun bu arada arkadaşlar okuduğum kişilerin cevaplarını yazdım ama ben yeni yazmaya başladım o yüzden bu formu çok bilmiyorum okumadiklarim tekrar yazarlarsa çok sevinirim cahilligimi bagislayin lütfen

Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
🌷🌷🌷Nekadar güzel ya. Duaya ihtiyacı olan varmı diye sormak. Gerçekten alkışlamak istiyorum sizi👏👏👏 Bir gün senin de ihtiyacın olursa İnşallah dua edenin çok olsun kardeşim 😘
O doğduğundan beri 6 aydır ettiğim dua Kızımın yokluğunu kızımın acısını Allah bana göstermesin İnşallah 🙏🙏🙏 Onu çok seviyorum 😍

Eşime güzel ve bereketli, seveceği bir iş için dua eder misin 🌸

Canim banada dua eder misin. Hayatimdaki sıkıntıların gecmesi icin.
Sizin
Canım 35 yaşındayım, 18 aydır bebek istiyoruz. 3. Aşılamamı oldum. Yarın test yapacağım 🙏 umarım hayırlı sağlıklı evlatlarım olur 🙏 yarın güzel haberi alırım dualarınıza ihtiyacım var. Biliyorum ki Müslümanın müslümana ettiği dualar güçlüdür makbuldür. Gerçekten tükenmiş haldeyim. Hiç bebeğim olmayacak gibi hissetmeye başladım 😟🙏 Allah sizin de dileklerinizi kabul etsin 🙏 açta açıkta bırakmasın, evlatla, aile ile sınamasın.
100 tane ya şafi okudum

Ayetel Kürsi vee sağlık için okunabilcek her dua 🥹🥹 vesveseden kurtulmak içinde dua biliyorsanız eğer benim için okur musunuz bu. Güzel gecede 🙏🏻🙏🏻

100 adet la ilahe illallah okumuştum
Eşime güzel ve bereketli, seveceği bir iş için dua eder misin 🌸
100 adet la ilahe illallah okumuştum sizin kismetinizmis kurban olduğum inşallah eşinize istediği gibi bir iş nasip eder evinize bereket yağmur gibi yağar

Merhaba banada dua edermsn 🌸
İsmim yağmur hayırlı bir iş için hakkıma herşeyin en hayırlısının afiyetle nasip olması için 🌸

Allah razı olsun bu arada arkadaşlar okuduğum kişilerin cevaplarını yazdım ama ben yeni yazmaya başladım o yüzden bu formu çok bilmiyorum okumadiklarim tekrar yazarlarsa çok sevinirim cahilligimi bagislayin lütfen
Ne güzel bu kalbiniz var rabbim sizinde gönlünüzden geçen duaları kabul eylesin inşallah 🙏

Lütfen banada edermisiniz çocuğum olsun istiyorum 41 yaşındayım ama bugün iyicene umutsuzluğa kapildım artık biraksam mi uğraşmasam mi diye düşünüyorum dualarınıza talibim 🙏

Back
X