Allah razı olsun. Rabbim kalbindekini hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olanı da kalbine razı eylesin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun. Rabbim kalbindekini hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olanı da kalbine razı eylesin inşallah
çok teşekkür ederim, allah razı olsun. sizin de ne duanız varsa gönlünüzden geçtiği gibi olsun.Yunus peygamberin tespihinden 100 adet okudum
Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
100 tane ya Allah okudumCanim banada dua eder misin. Hayatimdaki sıkıntıların gecmesi icin.
SizinCanim banada dua eder misin. Hayatimdaki sıkıntıların gecmesi icin.
100 tane ya şafi okudumCanım 35 yaşındayım, 18 aydır bebek istiyoruz. 3. Aşılamamı oldum. Yarın test yapacağımumarım hayırlı sağlıklı evlatlarım olur
yarın güzel haberi alırım dualarınıza ihtiyacım var. Biliyorum ki Müslümanın müslümana ettiği dualar güçlüdür makbuldür. Gerçekten tükenmiş haldeyim. Hiç bebeğim olmayacak gibi hissetmeye başladım
Allah sizin de dileklerinizi kabul etsin
açta açıkta bırakmasın, evlatla, aile ile sınamasın.
100 adet ya şafi okudumAyyy dostlarım dualarınızda bana da yer verin, yeni tüp bebek tedavisi oldum hayırlısıyla olumlu sonuç almayı çok istiyorum. Çok başarısız sonuçlarım var Allah saklasın bu defa insallah sağ Salim alırız kucağımıza
Dua eden herkesten Allah razı olsun amin
Eşime güzel ve bereketli, seveceği bir iş için dua eder misin
Tam ben de senin için talepte bulunacaktımCanim banada dua eder misin. Hayatimdaki sıkıntıların gecmesi icin.
100 adet la ilahe illallah okumuştum sizin kismetinizmis kurban olduğum inşallah eşinize istediği gibi bir iş nasip eder evinize bereket yağmur gibi yağarEşime güzel ve bereketli, seveceği bir iş için dua eder misin![]()
7 Ayetel Kürsi sağlık için 100 şifa okudum ve bugün 1000 salavat çekmiştim onu size hediye ediyorum vesveseniz içinAyetel Kürsi vee sağlık için okunabilcek her duavesveseden kurtulmak içinde dua biliyorsanız eğer benim için okur musunuz bu. Güzel gecede
![]()
Bugün 100 tane selamün kavlem mirrabbir rahim çekmiştim size hediyem olsunMerhaba banada dua edermsn
İsmim yağmur hayırlı bir iş için hakkıma herşeyin en hayırlısının afiyetle nasip olması için![]()
Allah razı olsunBugün 100 tane selamün kavlem mirrabbir rahim çekmiştim size hediyem olsun
Ne güzel bu kalbiniz var rabbim sizinde gönlünüzden geçen duaları kabul eylesin inşallahAllah razı olsun bu arada arkadaşlar okuduğum kişilerin cevaplarını yazdım ama ben yeni yazmaya başladım o yüzden bu formu çok bilmiyorum okumadiklarim tekrar yazarlarsa çok sevinirim cahilligimi bagislayin lütfen
Allah'ım hepinizden razı olsun amin inşallah rabbim benim içinde ettginiz duaları kabul eder hayırlı ve tez zamnda insallahNe güzel bu kalbiniz var rabbim sizinde gönlünüzden geçen duaları kabul eylesin inşallah![]()