İhtiyacı olanlar için dua etmek istiyorum

Allah razı olsun bu arada arkadaşlar okuduğum kişilerin cevaplarını yazdım ama ben yeni yazmaya başladım o yüzden bu formu çok bilmiyorum okumadiklarim tekrar yazarlarsa çok sevinirim cahilligimi bagislayin lütfen

Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
🌷🌷🌷Nekadar güzel ya. Duaya ihtiyacı olan varmı diye sormak. Gerçekten alkışlamak istiyorum sizi👏👏👏 Bir gün senin de ihtiyacın olursa İnşallah dua edenin çok olsun kardeşim 😘
O doğduğundan beri 6 aydır ettiğim dua Kızımın yokluğunu kızımın acısını Allah bana göstermesin İnşallah 🙏🙏🙏 Onu çok seviyorum 😍

Eşime güzel ve bereketli, seveceği bir iş için dua eder misin 🌸

Canim banada dua eder misin. Hayatimdaki sıkıntıların gecmesi icin.
Sizin
Canım 35 yaşındayım, 18 aydır bebek istiyoruz. 3. Aşılamamı oldum. Yarın test yapacağım 🙏 umarım hayırlı sağlıklı evlatlarım olur 🙏 yarın güzel haberi alırım dualarınıza ihtiyacım var. Biliyorum ki Müslümanın müslümana ettiği dualar güçlüdür makbuldür. Gerçekten tükenmiş haldeyim. Hiç bebeğim olmayacak gibi hissetmeye başladım 😟🙏 Allah sizin de dileklerinizi kabul etsin 🙏 açta açıkta bırakmasın, evlatla, aile ile sınamasın.
100 tane ya şafi okudum

Ayetel Kürsi vee sağlık için okunabilcek her dua 🥹🥹 vesveseden kurtulmak içinde dua biliyorsanız eğer benim için okur musunuz bu. Güzel gecede 🙏🏻🙏🏻

100 adet la ilahe illallah okumuştum
Eşime güzel ve bereketli, seveceği bir iş için dua eder misin 🌸
100 adet la ilahe illallah okumuştum sizin kismetinizmis kurban olduğum inşallah eşinize istediği gibi bir iş nasip eder evinize bereket yağmur gibi yağar

Merhaba banada dua edermsn 🌸
İsmim yağmur hayırlı bir iş için hakkıma herşeyin en hayırlısının afiyetle nasip olması için 🌸

Allah razı olsun bu arada arkadaşlar okuduğum kişilerin cevaplarını yazdım ama ben yeni yazmaya başladım o yüzden bu formu çok bilmiyorum okumadiklarim tekrar yazarlarsa çok sevinirim cahilligimi bagislayin lütfen
Ne güzel bu kalbiniz var rabbim sizinde gönlünüzden geçen duaları kabul eylesin inşallah 🙏

Lütfen banada edermisiniz çocuğum olsun istiyorum 41 yaşındayım ama bugün iyicene umutsuzluğa kapildım artık biraksam mi uğraşmasam mi diye düşünüyorum dualarınıza talibim 🙏

Back
X