İhtiyacı olanlar için dua etmek istiyorum

Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Bende dua isterim inşallah bende size ve yorumlarda gördüklerime dua edicem "Evlilik yolunda ilerlediğim adam tarafından terkedildim. Kalbimi çok kırdı eskisi gibi değil çok değişti sebebini bile bilmiyorum. Gönül yorgunluğumun geçmesi için ve onun bana yaşattıklarını bir gün onunda yaşaması için..."

Allah dualarınızı afiyetle nasip etsin size bana da kısmetim açılması ve evlenmem için dua eder misiniz

Bende dua isterim inşallah bende size ve yorumlarda gördüklerime dua edicem "Evlilik yolunda ilerlediğim adam tarafından terkedildim. Kalbimi çok kırdı eskisi gibi değil çok değişti sebebini bile bilmiyorum. Gönül yorgunluğumun geçmesi için ve onun bana yaşattıklarını bir gün onunda yaşaması için..."
Sizin için 100 adet Inna fetahna leke Ferhan mubina okudum rabbim dualarınızı kabul eder inşallah

Sizin için 100 adet Inna fetahna leke Ferhan mubina okudum rabbim dualarınızı kabul eder inşallah
Allah razı olsun bende sizin için dua edicem inşallah bu kadar herkese dua okumussunuz rabbim sizin gibi merhametli insanlarla karşılaştırsın sizi

Bugün 100 adet selamün gavlem mirrabbir rahim okumuştum size kısmetmiş rabbim gonlunuzdekini hayırlı etsin inşallah

Malesef yonlendiricek kadar bilgim yok benim anlayışım şu kurban olduğuma açılan eller yalvaran diller hiç bir zamn boş çevrilmez rabbim o kadar merhametli kendisini inkar edene bile rızık veriyorken kendisine siginana neler yapar siz düşünün nasıl istiyorsanız o şekilde dua edin

Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Valla çok var hemde .. şahsi borcum var hem onun için.. hemde ev sahibmz kiramızı 3 katına çıkardı.bizde İstanbul'un biucundan diğer ucu daki kayınvalidemin başka bir evine geçmeyi düşünüyoruz 🙏🏻 ve kiraya verecemizi kenara koyup birkim yapmak istiyoruz ama eşimin kararsızlığı çok var 🥹 ben gitmek istiyorum

Valla çok var hemde .. şahsi borcum var hem onun için.. hemde ev sahibmz kiramızı 3 katına çıkardı.bizde İstanbul'un biucundan diğer ucu daki kayınvalidemin başka bir evine geçmeyi düşünüyoruz 🙏🏻 ve kiraya verecemizi kenara koyup birkim yapmak istiyoruz ama eşimin kararsızlığı çok var 🥹 ben gitmek istiyorum
Allah'ım hakkınızda ne hayırlı ise onu karsiniza cikarsin sizin için 100 selamün gavlem mirrabbir rahim okudum

Back
X