Benim son bir buçuk yılım çok kötü geçti. Resmen hayatım, evim başıma yıkıldı. Sahip olduğum tüm düzenim, rutinlerim, aile bağlarım, inandığım her şey mahvoldu. Ailemde yaşanan küslükler, hastalıklar, cenazeler. Kendi geleceğimle ilgili planlarım, hayal değil planlarım bile sıfırlandı. Hepsini son 1.5 yılımda yaşadım. Hayatım alt üst oldu, maalesef altı üstünden hiç güzel değilmiş. Keşke aylarca yıllarca aşk acısı çeken biri olsaydım da bunları yaşamasaydım dediğim çok oluyor. Ben artık hayatımın daha beteri olabilirdi noktasını da geçtim. Hiç olmayacak, iki yıl önce bahsetseler ben öyle bir kabusu yaşamam, yok daha neler, hepsi üst üste mi gelir diye düşünür inanmazdım.
Sen hayatında yaşadığın sorunlara örnek vermemişsin. Ama inşallah düzelir hayatın, yaşadığın sorunlar çözüme kavuşur, her şey yoluna girer.
Para kazanılır, kaybedilir, evlilik için mutlaka hayatına biri girer biri çıkar birinden hoşlanırsın biri seni beğenir, duygusal ilişkiler, para iyi kötü halledilir. Ama bazı şeyler zor geçiyor, zor hallediliyor.
Henüz benim bir şeyim düzelmedi, düzlüğe çıkamadım ama kader buymuş, yaşanılacakmış bunlar.