• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihtiyacim var 🥺

Benim son bir buçuk yılım çok kötü geçti. Resmen hayatım, evim başıma yıkıldı. Sahip olduğum tüm düzenim, rutinlerim, aile bağlarım, inandığım her şey mahvoldu. Ailemde yaşanan küslükler, hastalıklar, cenazeler. Kendi geleceğimle ilgili planlarım, hayal değil planlarım bile sıfırlandı. Hepsini son 1.5 yılımda yaşadım. Hayatım alt üst oldu, maalesef altı üstünden hiç güzel değilmiş. Keşke aylarca yıllarca aşk acısı çeken biri olsaydım da bunları yaşamasaydım dediğim çok oluyor. Ben artık hayatımın daha beteri olabilirdi noktasını da geçtim. Hiç olmayacak, iki yıl önce bahsetseler ben öyle bir kabusu yaşamam, yok daha neler, hepsi üst üste mi gelir diye düşünür inanmazdım.

Sen hayatında yaşadığın sorunlara örnek vermemişsin. Ama inşallah düzelir hayatın, yaşadığın sorunlar çözüme kavuşur, her şey yoluna girer.

Para kazanılır, kaybedilir, evlilik için mutlaka hayatına biri girer biri çıkar birinden hoşlanırsın biri seni beğenir, duygusal ilişkiler, para iyi kötü halledilir. Ama bazı şeyler zor geçiyor, zor hallediliyor.

Henüz benim bir şeyim düzelmedi, düzlüğe çıkamadım ama kader buymuş, yaşanılacakmış bunlar.
İnşallah sizin hayatınızda bundan sonra güzelleşir. Dediğiniz gibi bende öyle zor şeyler yaşadım ki 2 yıldır.. banada bunları yaşayacaksın deseler ihtimal dahi vermezdim, ama insanız, insan yaşadığı müddetçe hersey başına gelebilir, her sey bizler için... üst üste gelince üzülmemek elde değil ama yapacak birsey de yok🥺

Mesele sadece boşanmak değil ki, ona canım sıkılmıyor değil ama odak noktam o değil. O durumu geride bırakıp yeni bir ben olusturmaya çabalıyorum ama olmuyor gayret ediyorum ama yok hayat ilerlemiyor iş bulamiyordum belki önceki konularımdan bilirsiniz iş buldum çalışıyordum biraz nefes almaya kendime gelmeye başlamıştım şimdi o kurum kapandı yine issiz kaldım. Hiç yapmayacağım işlere bile başvurdum onlardan bile dönüş yok bunlar insanı ister istemez yıpratıyor. Annem bu dünyadaki en pozitif insanlardan biridir olmayanda da hayır arar bi güzellik bulur o bile artık şaşırıyor burada bahsedemeyecegim garipliklerde yaşıyorum.
Bir insan bosanabilir, evlenebilir, iş bulur işsiz kalır hersey olabilir ama hayatında birsey iyi değildir ama diğer taraftan yolunda giden şeyler vardır. 2 yıldır hayat içimden geçti resmen.
Size saçma gelebilir belki ama sosyal medya bile kullanmak canımı sıkıyor bazen. Birlikte büyüdüğümüz, okuduğumuz arkadaşlarımı görüyorum iyi kariyeri olanlar var. Ya da kimisi evli mutlu çocuklu yurt dışı tatillerde onları kesinlikle kıskanmıyorum yanlış anlaşılmasın ama insanın içi bir garip oluyor. Neden ben böyleyim demeden edemiyor.Bilmem anlatabildim mi derdimi
Evet çoğu insanın muaf olmadığı durumlar .Kimse ile kıyaslama yapmayın.Yapmiyorsunuzda biliyorum Genede onlara takilmamaya çalışın.Belki de daha mutlu daha iyi olacağınız hayatınızın aşkı ile tanisacaginiz bir kader planı devreye girmiştir .Bazen şafak sökmeden önceki en karanlık zaman derler ya .Belkide dengede durup durmayacaginizi test ediyor hayat .Bu günlerin içinden bile bir motivasyon çıkıyorsa iyi olan birşey bile bulunabiliyorsa olmuştur belki artık sizden .Belkide icinizdeki gücü kesfetmeniz için zorluyor sizi hayat .Hiç bilemeyiz sadece umut ederiz .Dilerim o içimden geçti dediğiniz andan yıldan yeni bir ben yaratabilirsiniz.Dilerim yeniden gülecek nedenler yeniden çalışabilecek daha iyi işler fırsatlar yola çıkmış ve tamam dediğiniz yerde sizi yakalamak ve iyiki dedirtmek için bekliyor olur .

İnşallah sizin hayatınızda bundan sonra güzelleşir. Dediğiniz gibi bende öyle zor şeyler yaşadım ki 2 yıldır.. banada bunları yaşayacaksın deseler ihtimal dahi vermezdim, ama insanız, insan yaşadığı müddetçe hersey başına gelebilir, her sey bizler için... üst üste gelince üzülmemek elde değil ama yapacak birsey de yok🥺

İnsan ilk bu süreçlerde üzülüyor. İlk zamanlar çaresiz hissetmiyor, sadece üzülüyor, sanıyorsun devamı gelmez. Sonra üst üste gelince yaşananlar artık bir tükenme, hayatının artık olağan akışın dışında ilerlediğini fark edince ayrı bir hayal kırıklığı yaşıyorsun hayata dair. Maalesef üzücü, yıpratıcı, gerçekten hayatta elden bir şeyin gelmediği zamanlar oluyormuş. Ne yazıkki elden bir şey gelmiyor. Bir sihirli çubuk yok elimizde.

Hayatı çok kötü olup sonradan güzelleşen hikayelere ihtiyacım var. En dipte olduğunuz ve sonrasında hayatım çok güzel oldu diyenimiz var mi?Evlilik iş, çoluk çocuk her türlü olay, yaşanmışlıklar...
Kimin hayatı dört dörtlük gitmişki sen hiç gördün mü be hiç sıkıntı yaşamadım diyen birini. Her şeyi olanın da sağlığı olmuyor. Hayat iniş çıkışlarla dolu hayatı hayat yapan da budur zaten. Kararan gün kararıp durmazmış. Burası sınav dünyası cennet değil. Buradaki herkes dibi görmüştür ben de dahil iyi bir insan olup hak yemeyen herkes yukarıya çıkmıştır eminim.

Evet çoğu insanın muaf olmadığı durumlar .Kimse ile kıyaslama yapmayın.Yapmiyorsunuzda biliyorum Genede onlara takilmamaya çalışın.Belki de daha mutlu daha iyi olacağınız hayatınızın aşkı ile tanisacaginiz bir kader planı devreye girmiştir .Bazen şafak sökmeden önceki en karanlık zaman derler ya .Belkide dengede durup durmayacaginizi test ediyor hayat .Bu günlerin içinden bile bir motivasyon çıkıyorsa iyi olan birşey bile bulunabiliyorsa olmuştur belki artık sizden .Belkide icinizdeki gücü kesfetmeniz için zorluyor sizi hayat .Hiç bilemeyiz sadece umut ederiz .Dilerim o içimden geçti dediğiniz andan yıldan yeni bir ben yaratabilirsiniz.Dilerim yeniden gülecek nedenler yeniden çalışabilecek daha iyi işler fırsatlar yola çıkmış ve tamam dediğiniz yerde sizi yakalamak ve iyiki dedirtmek için bekliyor olur .
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah 🤲🌺💗

İnsan ilk bu süreçlerde üzülüyor. İlk zamanlar çaresiz hissetmiyor, sadece üzülüyor, sanıyorsun devamı gelmez. Sonra üst üste gelince yaşananlar artık bir tükenme, hayatının artık olağan akışın dışında ilerlediğini fark edince ayrı bir hayal kırıklığı yaşıyorsun hayata dair. Maalesef üzücü, yıpratıcı, gerçekten hayatta elden bir şeyin gelmediği zamanlar oluyormuş. Ne yazıkki elden bir şey gelmiyor. Bir sihirli çubuk yok elimizde.
Evet canım aynen dediğin gibi oluyor, önce üzüntü, sonra geçecek umudu sonrada hayal kırıklığı...inşallah en kısa zamanda bu girdaptan kurtulur, mucizeler yasariz bizde güzel konular açarız buraya🤲

Kimin hayatı dört dörtlük gitmişki sen hiç gördün mü be hiç sıkıntı yaşamadım diyen birini. Her şeyi olanın da sağlığı olmuyor. Hayat iniş çıkışlarla dolu hayatı hayat yapan da budur zaten. Kararan gün kararıp durmazmış. Burası sınav dünyası cennet değil. Buradaki herkes dibi görmüştür ben de dahil iyi bir insan olup hak yemeyen herkes yukarıya çıkmıştır eminim.
Tabiki kimsenin hayatı dört dörtlük değil, kimisi eşi ile kimi işi ile kimi sağlığı ile kimi sevdikleri ile illaki imtihan olup sıkıntı yaşıyor. Şükürsüzlük, nankörlük etmek istemiyorum ama birçok şey ile imtihan oldum ve oluyorum maalesef

Tabiki kimsenin hayatı dört dörtlük değil, kimisi eşi ile kimi işi ile kimi sağlığı ile kimi sevdikleri ile illaki imtihan olup sıkıntı yaşıyor. Şükürsüzlük, nankörlük etmek istemiyorum ama birçok şey ile imtihan oldum ve oluyorum maalesef
İnan herkes aynı dışarıdan görüp özendiğimiz hayatların içine girsen halimize şükrederiz. Sınanıyoruz hepimiz bir şekilde ama bu hep sınanacağımız anlamına gelmiyor güzel günlerde gelecek hep sürecek hayat hep güzel olacak diye de bir şey yok malesef bir inip bir çıkıyoruz.

İnan herkes aynı dışarıdan görüp özendiğimiz hayatların içine girsen halimize şükrederiz. Sınanıyoruz hepimiz bir şekilde ama bu hep sınanacağımız anlamına gelmiyor güzel günlerde gelecek hep sürecek hayat hep güzel olacak diye de bir şey yok malesef bir inip bir çıkıyoruz.
Haklisiniz, Teşekkür ederim, gelsin artık o güzel günler hepimiz icin 🤲

Haklisiniz, Teşekkür ederim, gelsin artık o güzel günler hepimiz icin 🤲
İnşiah süresi oku sıkıldıkça çok faydası oluyor ben en sıkıntılı zamanlarım da hep açardım videosunu hem de ezberledim şimdi ne zaman sıkılsam okurum

İnşiah süresi oku sıkıldıkça çok faydası oluyor ben en sıkıntılı zamanlarım da hep açardım videosunu hem de ezberledim şimdi ne zaman sıkılsam okurum
Teşekkür ederim bende çok okurum inşirah süresini. Birde bugün forumdan gördüm hergün 1000 salavat okuyup feraha çıkanlar olmus onu da yapıcam inşallah istersiniz sizde yapin💗

İnşallah çok daha güzel günleriniz olur, geriye bakıp neler yaşamışım çok şükür geçti demeyi o kadar çok istiyorum ki ama bir türlü geçmiyor hayatımda yolunda giden bir olay bile yok
öyle bir dönem geliyor ki
hepsi geçiyor
korktuğumuz kaygı duyduğumuz her şey geride kalıyor
inanın bana

dönüşüm sancılıdır.
dönüşürken sancı çekeceksiniz , canınızda acıyacak , çekilmez ve katlanılmaz da gelecek.
bunların farkına varın.
doğal olduğunu kabul edin.
inanın işler daha kolaylaşacak.

dönüşüm sancılıdır.
dönüşürken sancı çekeceksiniz , canınızda acıyacak , çekilmez ve katlanılmaz da gelecek.
bunların farkına varın.
doğal olduğunu kabul edin.
inanın işler daha kolaylaşacak.
Sizi biliyorum siz nasılsınız şuan toparlandiniz mi

Back
X