Idrakyollariiltihabi ay sen de gel buraya ben yanlışlıkla yüz kere açmısım dondu hata verdi.
Sagolun
Ya ben aslında dışardan sanki çok sert gibi gorunuyorum takmazmıs gıbı görunuyorum ama yakın çevreme çok hassasım.
Bundan dolayı hemen kırılıp soğuyorum ama umrumda olmayan insanlara karşıda aşırı sertim.
Sonra okulumda suan sınav donemındeyım kapana kısılmıs gıbıyım çünkü diger atkadaslarımla uyuşmuyor takvımımız ve ben hep hayır demek zorunda kaldığımdan artık onlar da benle vakit geçirmek istemiyorlar.
Hahaha güldürmeyin beni.Evet ilerleme kaydediyoruz. Bir mm daha açıldı konu. Sonra? Mesela ne oluyor örneklendir. Olacak anlayacağız mevzuyu inşallah.
ÜzgünümKıyamam. Ama böyle olmaz cümleleri daha da kısalt alt alta WhatsAppa yazar gibi yaz. İyice zorlanalım. Çok uzun olmuş böyle.
Hahaha güldürmeyin beni.
Yani atıyorım biz sizle çok iyiyiz size karşı aşırı ayrıntıcı hassas davranırım sizi kırsam 3 4 gun düşünürüm.
Size karşı nötrsem ya da aşırı sevmıyorsam en acımasız yorumları yaparım ve sizi asla umursamam
22 ama insanlar aşırı acımasız olduğumu söylüyorlar.E normal insansınız işte sorun yok. Acımasız yorumu çıkar normal insan davranışları. Yaş kaçtı?
Öyle değil işte sanırım anlatamadım bir dengesizlik var sanki ya çok acımasız ya çok hassas ortası ypk mu bunun?gündelik hayatınızda da 2 durup 1 konuşuyorsanız sosyal ilişklerinizin normal olması anormal olurdu.
22 ama insanlar aşırı acımasız olduğumu söylüyorlar.
Bu yorum çok sevdiğim birinden de gelince hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?