• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İi geceler bugün buraya yeni üye oldum yardıma ihtiyacım var

Ates49

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
2
0
1
39
Selam Arkadaşlar
3 aylık bir bebeğim var sürekli seslerden irkiliyor..korkuyordur diyolar ama uyku esnasında deil uyanıkken irkiliyor nazar olduğunu söylüyolar ama başına gelen birileri varsa yazabilirlermi

Ben de öyleymişim sesten dırt pırt yapan her şeyden korkarmışım. Şimdi hala korkuyorum arı sesi matkap sesi ani çıkan sesler. Nazar mazar alakası yok öyle şeylerle kafanızı yormayın bebek bu irkilecek tabi.

İrkilmek ve nazar ilk kez duydum
Bence doğal bir şey benim yiğenim de havaya kaldırınca veya hoplatınca filan irkiliyor
Ama sen yine de oku üfle daha küçük seslere alışınca geçer

Selam Arkadaşlar
3 aylık bir bebeğim var sürekli seslerden irkiliyor..korkuyordur diyolar ama uyku esnasında deil uyanıkken irkiliyor nazar olduğunu söylüyolar ama başına gelen birileri varsa yazabilirlermi
Öf saçma sapan şeyler. Her duyduğunuza inanmayın. Bebeği sessizliğe alıştırırsan ani seste tabi korkar. Uyurken kısıkta olsa tv radyo filan açık kalsın. Alışsın sese. Hem sana da kolaylık olur.

duymayla ilgili olabilir norolojik olabilir bir doktora gösterin

Son düzenleme:
Bence sesli oyuncak alıp sese alıştırın, çıngırak vs gibi, sese alışmayan çocuk çok zor oluyor, benim kızım 2 yaşını dolduracak elektrikli süpürgeden korkuyo :( çok zor her an süpürge yapamıyorum mesela

Back
X