II.kez evlilikte bosanma

Gondergelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.372
2.169
133
41
Arkadaslar bundan 1sene once konu acmisim eski esle tekrar evlenilir mi diye? Pek cogunuz yok demis ama ben tekrar evlendim ve yine problemlerimiz devam ediyor. Esim bosanmak istiyor. Olmadigini söylüyor ben hissizim. Bunu bu sabah soyledi. Ben ne yapacagimi bilmiyorum anlasamadigini,3 gun iyiysek 5 gun kavgali oldugumuzu, hayat tarzlarimizin uymadigini soyledi. Kavga ederken cok saygisizlastigimizi birbirimizin yuzune bakamadigimizi. Bu konularda hakli. ailesini istemediğimi falan. Kaldi ki onlar beni istemiyor. Neyse esyalarini topladi gitti. Kusura bakmayin kafam kadar yazim da daginik. 1 seneyi 2 hafta gecti evleneli. Anlasmali bosanmak istiyor. Bu arada tum son tartışmalarimizi ailesine anlatmis. Onlar da "kurtul ondan".demisler. boyleyken boyle. Boşanmak istiyorum ama boşanmayi yasadigim icin sehir degistirecegim icin korkuyorum.hayatim tekrar alt ust oldu.

aynı derede iki kere yıkanılmaz çünkü o su çoktan kirlenmiştir ,
hep diyorum hep diyeceğim

keşke o zaman tavsiyelerimize uysaydın

Korkunun ecele faydası yok.

3. Kez evlenmeyi azıcık olsun aklınızdan geçirirseniz bu konunuzu okursunuz artık...

Ya ben hatirliyorum sizi. O zaman da herkes olmaz demisti ama evlenmissiniz.
Ne diyelim boyls olmasu gerekiyormus. Vahlanmaniza gerek yok. Artik ucuncu hatayi yapmazsiniz insallah. .

Edit: pardon o hatirladigim siz degilsiniz, baskasiymis

olan olmuş artık en azından içinde bi şey kalmamış olur..acaba yeniden deneseydim olur muydu sorusunun cevabını öğrenmiş oldun..boşanmaktan korkmuyosan şehir değiştirmekten hiç korkma bence...

Bir iliski icin ne gerekliyse hepsi problemliymis.. Ozaman niye evlendiniz diye sorasim geldi..

eh bir kere konu açmışsınız. inanlar tavsiye vermiş dinlememişsiniz.
2. kez neden tavsiye versin ki insanlar?
ne de olsa dinlemiyorsunuz.

3.olmaz bu gidisin donusu de olmaz.ama ben bu psikolojiden nasil kurtulacam insan icine nasil cikicam onu düşünüyorum. Sehir degistirmek istememin sebebi de bu. Off delirmek uzereyim

Siz söylüyorsunuz konu açtım 2 evlilik aynı eşle olurmu diye çoğunluk yapma diye uyarmışlar canım 1kez denen 2de.denenmez inanki bu böyledir yazık olmuş boşuna hırpalanıp yorulmuşsun Rabbim yar ve yardımcın olsun buda geçer herşey düzelir inşallah

Niye tekrar evlendim cunku onsuz yapamadim. Hala cok zorlaniyorum eski yasadigim gunleri hatirladikca. Nasil basederim bilemiyorum

Etrafında çok takma zaten tahmin bile etmişlerdir 2 de olmayacağını sorun sende bence senin kalbinde hala yer etmişse çıkmadıkçada huzura erişemezsin kabul edeceksin onsuzluğa ....

Tesekkur ederim boşanma cok zor bir surec. Sil bastan baslamak oyle zor geliyor ki. Hele ikinciyse. Cikamiyorum isin icinden. Ne dusunecegimi bile bilmiyorum.

Canım bende 2.yi denesem mi ki diyenlerdenim. Bana da ders verdin şu an.
Rabbim bir an once ferahlık versin inşallah.

3.olmaz bu gidisin donusu de olmaz.ama ben bu psikolojiden nasil kurtulacam insan icine nasil cikicam onu düşünüyorum. Sehir degistirmek istememin sebebi de bu. Off delirmek uzereyim
Elaleme nasil laf anlatacagim diye sehir degistirmek zorunda hissetmeyin lutfen. Bu sadece size iyi gelecekse yapin, yoksa kimseye bir aciklama borclu degilsiniz, ne dusundukleri ise hic onemli degil. Yalan dunya da herkes kendi derdinde, sizin bosanmanizi 2 gune unuturlar.

Bu arada sorun sadece esinizin aileci olmasi mi? Niye tartisiyorsunuz? Birlesmeyi kim istemisti? Keske hemen bosanmadan once bir uzmanin gozetmenliginde sorunlarinizi konusmayi deneseniz.

Adam istemiyorum demiş söylenecek başka bişey yok ki boşanmalı ve bir daha arkanıza bakmamalısınız

nasılsa yıne dinlemeyecaksınz :) neyse ama dinleyin burada herkes hayat texrübesi olmuş insanlar onu geçtim inşallah iyi olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…