- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
-
aynı derede iki kere yıkanılmaz çünkü o su çoktan kirlenmiştir ,Arkadaslar bundan 1sene once konu acmisim eski esle tekrar evlenilir mi diye? Pek cogunuz yok demis ama ben tekrar evlendim ve yine problemlerimiz devam ediyor. Esim bosanmak istiyor. Olmadigini söylüyor ben hissizim. Bunu bu sabah soyledi. Ben ne yapacagimi bilmiyorum anlasamadigini,3 gun iyiysek 5 gun kavgali oldugumuzu, hayat tarzlarimizin uymadigini soyledi. Kavga ederken cok saygisizlastigimizi birbirimizin yuzune bakamadigimizi. Bu konularda hakli. ailesini istemediğimi falan. Kaldi ki onlar beni istemiyor. Neyse esyalarini topladi gitti. Kusura bakmayin kafam kadar yazim da daginik. 1 seneyi 2 hafta gecti evleneli. Anlasmali bosanmak istiyor. Bu arada tum son tartışmalarimizi ailesine anlatmis. Onlar da "kurtul ondan".demisler. boyleyken boyle. Boşanmak istiyorum ama boşanmayi yasadigim icin sehir degistirecegim icin korkuyorum.hayatim tekrar alt ust oldu.
Amin canım cok zor. Can cikar huy cikmaz var ya sadece bunu soyluyorum sana. Bu tabi her iki taraf icin de gecerliCanım bende 2.yi denesem mi ki diyenlerdenim. Bana da ders verdin şu an.
Rabbim bir an once ferahlık versin inşallah.
Elaleme nasil laf anlatacagim diye sehir degistirmek zorunda hissetmeyin lutfen. Bu sadece size iyi gelecekse yapin, yoksa kimseye bir aciklama borclu degilsiniz, ne dusundukleri ise hic onemli degil. Yalan dunya da herkes kendi derdinde, sizin bosanmanizi 2 gune unuturlar.3.olmaz bu gidisin donusu de olmaz.ama ben bu psikolojiden nasil kurtulacam insan icine nasil cikicam onu düşünüyorum. Sehir degistirmek istememin sebebi de bu. Off delirmek uzereyim
Arkadaslar bundan 1sene once konu acmisim eski esle tekrar evlenilir mi diye? Pek cogunuz yok demis ama ben tekrar evlendim ve yine problemlerimiz devam ediyor. Esim bosanmak istiyor. Olmadigini söylüyor ben hissizim. Bunu bu sabah soyledi. Ben ne yapacagimi bilmiyorum anlasamadigini,3 gun iyiysek 5 gun kavgali oldugumuzu, hayat tarzlarimizin uymadigini soyledi. Kavga ederken cok saygisizlastigimizi birbirimizin yuzune bakamadigimizi. Bu konularda hakli. ailesini istemediğimi falan. Kaldi ki onlar beni istemiyor. Neyse esyalarini topladi gitti. Kusura bakmayin kafam kadar yazim da daginik. 1 seneyi 2 hafta gecti evleneli. Anlasmali bosanmak istiyor. Bu arada tum son tartışmalarimizi ailesine anlatmis. Onlar da "kurtul ondan".demisler. boyleyken boyle. Boşanmak istiyorum ama boşanmayi yasadigim icin sehir degistirecegim icin korkuyorum.hayatim tekrar alt ust oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?