- Konu Sahibi sabracadabra
-
ah ah senın durumunu öyle iyi anlıyorum ki sen evde kös kös otururken o deliler gibi eğlendi
yeni insanlarla tanıştı
sevgilinle hiç tanımadıgın ınsanlar muhteşem bir tatil yaptı
değilmi benmde erkek arkadaşım sık sık arkadaşıyla yada arkadaşlarıyla tatil yapar
ve onu çok kıskanırım ama belli etmem
sende sakın etme
senın yerın çok farklı hem erkek arkadaşına güveniyorsan sorun yok
kıskançlık belli bir süre sonra bitiyor :):)
bence plan fln yapma evet çocukca ya akışına bırak böyle yaparak onu umursamıyomusun sencelmaz: kendini kandır dedik ama bu kadarda değil gezerken aa suan beni dusunuyomudur aramadım onu bak çıldırdımı acaba yuzune kapatıyım bende ne deme oldugunu anlasın fln bunlar saçma sapan seyler..gercekten biraz umursama biraz kendini salll amaaan onuda boşver birazcık yaaa zemuszemus
bu davranısınla sevgılını degıl sadece kendını uzuyosun bence..yine yaptım yapacağımı...yine bi krize girdim ve büyük kavga ettik...nefret ediyorum şu facebook'tan..kapatmıyo da...kızların yorumlarını görüyorum..sinir oluyorum...sonra anlayışsın olan güya espriden anlamayan ben oluyorum..yoruldum artık ya...napıcam bilmiyorum..elimde değil..sinir oluyorum ve artık "bu kim" diye soru sormamdan bıktı..offfffffff yaa şeytan diyo küs 2-3 gün açma telefonunu...ne olcaksa olsun ya(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?