İişkinizde anlaşılabiliyor musunuz?.

çok anlayışlıdır ya sevgiliciğim.. ama çok nadiren böle acayip şeylere kafaya takar.. ben de oturup ona takılmasının ne kdr saçma oldğunu anlatmaya çalışırım ama hiiiç anlamaz..
neyse bu kadarcık kusur kadı kızında da olur heralde.. genelde pek küsel anlaşırız maşallahhh..!

cogunluklar anlar sevgılım benı tabı bazenlerı anlasamazlıklar olur oda tuzu bıberı ılıskının ayy ıcımden geldı bıtanemm balımm senı cok sevıyorum ıyıkı bırlıkteyız ve ıyıkı bu kadar anlayıslı ıyı bırısın

bazen öle zamanlar oluyoki birbirimizi hiç anlamıyoruz gibi halbuki aynı şeyleri farklı şekilde konuşuyoruz kötükedihüso

arada ufak tefek anlaşmazlıklar çıkabiliyor tabi bazen ne sen onun gibi düşünebiliyorsun nede o senin gibi.Ama normalde birbirimizi çok iyi anlıyoruz.Zaten öyle olmasa bi ömür geçmez ki.....

Çoğunlukla anlaşabiliorz ama bazen beni anlamadığı zamanlarda yok değil maalesef. lmaz:

ikimizde bırbırımızı anlıyoruz .. :asigim::asigim:
anlaşamadıgımız zamanlarsa genelede inatlastıgımız zamanlarda ortaya çıkıyor acıkcası.. ozaman ikimizde çekılmez oluyoruz kötükedihüso

YÜZÜMÜN ŞEKLİNDEN SESİMİN TONUNDAN BİLE ANLAR Ç.NEKADAR BELLİ ETMMEMEYE ÇALIŞSAMDA HER KONUDA BENİ ANLAR DİNLER SEVER TANIR AYNI ŞEKİLDE BENDE.GAYET UYUMLU VE BİRBİRİNİ ANLAYAN BİR ÇİFTİZ:asigim:

YÜZÜMÜN ŞEKLİNDEN SESİMİN TONUNDAN BİLE :kedi:ANLAR NEKADAR BELLİ ETMMEMEYE ÇALIŞSAMDA HER KONUDA BENİ ANLAR DİNLER SEVER TANIR AYNI ŞEKİLDE BENDE.GAYET UYUMLU VE BİRBİRİNİ ANLAYAN BİR ÇİFTİZ:asigim:

benimkisi çok sinirli :) ilkbaşlarda bu huyları bana thaf geldı ama şu an alıştım. anlıyoruz birbirimizi. biraz da uzağız ondan da anlaşamazlık oluodu şu an iyiyiz allaha şükür...zemuszemus

Yaşadığınız ilişkide birlikte olduğunuz kişinin sizi
gerçekten anladığını düşünüyormusunuz?

bazen diyorum aynı frekanstan yayın yapıyoruz aşkımla opuyorumnanaktanbazende diyorum bu adam bir uzaylı zamnına konusuna yerine göre değişiyor yani Şeniz

çiftler birbirini ne kadar iyi tanırlarsa anlaşılma durumu okadar daha yerinde oluyor....

mesela benim eşim 10 yıl oldu evliliğimiz .....benim neye kızacağımı neye yeşil ışık yakacağımı bilir....sinirli halimde alttan alır....yani masada dahi düşünceli isem şıp diye sorra canım ne düşünüyorsun diye..o kadar iyi tanıyor yani...a.sbu sebeple beni anlar ve bende onu anlarım....ama bazı anlarda vardırki anlaşılmaz olunan noktalar oluyor yaşamda.......sonuçta farklı insanlarız...evlilikte ortak noktalarımız olsada buluşulmayan konular olmuyor değil...yine iş burada saygıya karşıdakini olduğu gibi kabul etmeye, eşe değer vermeye geliyor......

o benim onu anlamadığımı düşünüyo bense onun beni anlamadığını kaydirigubbakcemile3 halbuki ikimizde birbirimizi anlıyoruz ama bunu dile getirmeyip kedi köpek gibi birbirimizi yiyoruz cokacimcoook

zaman zaman tabi ki anlaşmazlıklara düşüyoruz, bunların olması da normal diye düşünüyorum.
birbirimizi anlayana kadar sabırla anlatmaya çalışıyoruz, zaman zaman tartışıyoruz da tabi.
ama bunlar normal ve yaşanması gereken şeyler

Aynen..............................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…