• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İjlal'in Diyet Günlüğü

merhaba!
ilk defa bakıyorum günlüğüne..
kilomuz aynı gibi :) ben senden 2 kilo fazlayım.

kimse yok demişsin, hepimiz burdayız.
sen de buyur bizim günlüklerimize :)

merhaba :6: yaşasın sesimi birisi duydu.:52:kendimi ıssız adaya düşmüşüm gibi hissettim bi an.ama geçti şimdi.hehee.aynı kilodayız demek tamam bende gelirim sana :10:

eveett yeni yılın ilk kilo bildirimini yapıcam günlük
bu sabah :71,3
geçen hafta:72,3
giden:1 kg

yeniyılda annemlerin yanındaydık herşeyden yedim börek gözleme kadayıf pasta çikolata..ama abartmadan..aferin bana..

Son düzenleme:
eveett yeni yılın ilk kilo bildirimini yapıcam günlük
bu sabah :71,3
geçen hafta:72,3
giden:1 kg

yeniyılda annemlerin yanındaydık herşeyden yedim börek gözleme kadayıf pasta çikolata..ama abartmadan..aferin bana..

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: wouwww süpersiiiiiiiiiiin tebrik ederim yediğin halde 1 kilo tarihe karışmış darısı veremeyenlerin başına.55li kilolarınıda görürüz inşallah

günaydın günlük..
dün oruçtum iftardan itibaren yediklerimi yazıcam
iftar
5 sunta 1 ayran biraz leblebi2-3 dut kurusu 1 ceviz 1 elma
akşam (6,5 gibi)
1 kase tavuk çorba 2-3 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmek 4-5 çatal kavurma et
yeşil çay 3 küçük yer elması 2-3 dut kurusu (9 gibi)

bu sabah
2 kepek ekmek arasına salça yağsız peynir 5 zeytin maydonoz şekersiz çay

günaydın günlük..
dün oruçtum iftardan itibaren yediklerimi yazıcam
iftar
5 sunta 1 ayran biraz leblebi2-3 dut kurusu 1 ceviz 1 elma
akşam (6,5 gibi)
1 kase tavuk çorba 2-3 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmek 4-5 çatal kavurma et
yeşil çay 3 küçük yer elması 2-3 dut kurusu (9 gibi)

bu sabah
2 kepek ekmek arasına salça yağsız peynir 5 zeytin maydonoz şekersiz çay

ara
1 avuç sarı leblebi 4 tane dut kurusu 1 tane sunta

Son düzenleme:
öğle
5 kaşık yayla çorba
avucumun içi kadar tavuk pirzola(önemli not:avuçlarım küçüktür!)
çok az patates kızartma ince ve boyları kıa 5 tanedir.

sunta altınbaşak ın yulaflı kepekli bisküvisi kalorisi çok düşük lezzetsiz saman gibi bişey şekil olarak da suntaya benziyo o yüzden kısaca sunta diyorum:1:

İlahi...çok güldüm şu an ...bende artık kıtırlarıma sunta diyebilirim öyleyse :)

şu an 1 bardak şekersiz neskafe içtim yanında 1 tane muzla.yemekte muz vermişlerdi bende yanıma aldım.mecburen yedim ama biraz pişmanlık var şu an acaba fazlamı yedim diye hiç almasamıydım :44:

şu an 1 bardak şekersiz neskafe içtim yanında 1 tane muzla.yemekte muz vermişlerdi bende yanıma aldım.mecburen yedim ama biraz pişmanlık var şu an acaba fazlamı yedim diye hiç almasamıydım :44:

1 litreye yakın su içtim.midem kazındı 1 tane sunta yedim..

öğle
5 kaşık yayla çorba
avucumun içi kadar tavuk pirzola(önemli not:avuçlarım küçüktür!)
çok az patates kızartma ince ve boyları kıa 5 tanedir.
Bugün aynımı yemişiz neeee?=)=)=) notuna koptum buarada ehehehe buarada tavuk kızartmamıydı merak ettm

Öğlen yemeğinde abartmamışsın eger bi abartma olsaydı peşpeşe bunları yemek fazla olurdu.Buarada bütün forum o bisküvilere sunta diyo:)

Bugün aynımı yemişiz neeee?=)=)=) notuna koptum buarada ehehehe buarada tavuk kızartmamıydı merak ettm

Öğlen yemeğinde abartmamışsın eger bi abartma olsaydı peşpeşe bunları yemek fazla olurdu.Buarada bütün forum o bisküvilere sunta diyo:)

tavuk kızartmaydı pembecim malesef..menülerimiz aynıymış bende seninkine baktım.ama aynı sunta gibi gerçekten :)

günaydın herkesee..dün akşam yediklerimi yazayım

7 gibi
haşladığım karnıbaharları yumurtaya ve una batırıp az yağda kızarttım.2-3 çiçek yemişimdir yanında havuçlu marullu salata ve soda
9 gibi
yeşil çay ve 2 dut kurusu
yarım saat leslienin 2 milini yaptım mekik çektim

bugün orucum
sabah 5 gibi
iki dilim kepek ekmek arasına çok ince kaşar 3 ya da 4 tane küçük halka sucuk ekmeğin içine ve üstüne çok az tereyağ 2 bardak şekersiz çubuk tarçınlı kuşburnu..

Back
X