• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İjlal'in Diyet Günlüğü

evet arkadaşlar bu sabah tartıldım kilom 72,6 yani 1 kilo daha gitti.haftasonu dikkat etmeye çalıştım ama misafirimde vardı biraz ipin ucu kaçtı.ama yinede iyi diyorum geçen haftadan bu yana 1 kilo gitti.leslie işe yarıyor bayanlar kesinlikle!

tebrikler canım:46::46::46: lesliye devam encede işe yarıuyor walk walk walk:15:

ben mesajlarıma eklediğiniz ifadeleri ekleyemiyorum çünkü mesajın sonunda öyle bi ifade çıkmıyor.9 tane ifade var onuda başlık kısmına atıyor anlamadım ben :(

bugün ben oruçluyum dolayısıyla sabah 4,5 gibi yediğim menüyü yazıcam:

1,5 dilim t.t. ekmek
1 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
4 zeytin
2 marul biraz maydonoz
2 çay k. pekmez
2 bardak şekersiz kuşburnu çayı

bugün ben oruçluyum dolayısıyla sabah 4,5 gibi yediğim menüyü yazıcam:

1,5 dilim t.t. ekmek
1 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
4 zeytin
2 marul biraz maydonoz
2 çay k. pekmez
2 bardak şekersiz kuşburnu çayı

Allah kabul etsin canım. Günler kısa ya insan iftara çok acıkmıyor bu zamanlarda. Akşama dikkat et emi, abartma :)

bu hayat hep böyle kontrollümü geçicek :( onu yeme bunu yeme spor yap off ya ne kötü mis gibi yemekler dururken şu yediklerimize bakın.20 li yaşlar en güzel yaşlarmış yesende kilo almıyosun ama yaş ilerdikçe metabolizmda yavaşlıyor maalesef.ne kötü bişey şu kilo denen şey..böğürtlenli pastaya bayılırım ben nasıl gözümde tütüyor anlatamam..off ya nefret ediyorum rejimden :( ama devam edicem tabi mecburen..

akşama yemeyi planladığım menü

yarım kıymalı pide
ayran
eve gidince 2 kepçe mercimek çorba
yeşil çay

akşama yemeyi planladığım menü

yarım kıymalı pide
ayran
eve gidince 2 kepçe mercimek çorba
yeşil çay

orucumu açtım yarım pide ayran üstüne ince küçük bi gofret de ekledim birazdan işyerinden çıkıcam umarım akşam da kendimi firenlerim

Son düzenleme:
dün akşam yediklerimi paylaşmak istiyorum:
ayran yarım kıymalı pide
ince küçük bi gofret
2tane light bisküvi
5-6 dilim ayva
3 avuç ayçiçek çekirdek
yeşil çay
light süt

bu sabah yediklerim
1 tane zeytinli puaça
1 ayran
şimdide nescafe içiyorum şekersiz azıcık süttozu katılmış

Aaaaa ondan nefret etme onu sevvvv ama adını deiştirelim daha çok seviceksin.Adı rejim,diyet yerine sağlıklı beslenme olsun tamammı? Ben şu zamana kadar hiçbir diyette,rejimde başarılı olamadım.Nezaman ki sağlıklı beslendim az buçuk kalori hesabı yaptım ozaman başarılı olmaya başladım.Bence sabah o poçayı yicene yerine başka bişey ye.İllada pastane ürünleri yemek istiyosan karafırında tam buğday unlu üzümlü kurabiyeler satılıo ondan bi iki tane yiyince güzel doyuruyo insanı.Bide nesfit yiyebilirsiin kurumeyveli olanlar şeker ihtiyacını çok güzel karşılıyo hemde lezzetli olduğu için zevk alıyosun o kahvaltıdan zaten light sütte içebiliosun miss gibide doyurucu.Haftasonuda biraz kaçırmışsın ama hangimiz kaçırmıyoruz ki ama önemli olan hafta içi sağlıklı beslenerek dengelemek.Ohhh öylee güzel eriycez kii çok güzel olcazz işteeee:52:

Aaaaa ondan nefret etme onu sevvvv ama adını deiştirelim daha çok seviceksin.Adı rejim,diyet yerine sağlıklı beslenme olsun tamammı? Ben şu zamana kadar hiçbir diyette,rejimde başarılı olamadım.Nezaman ki sağlıklı beslendim az buçuk kalori hesabı yaptım ozaman başarılı olmaya başladım.Bence sabah o poçayı yicene yerine başka bişey ye.İllada pastane ürünleri yemek istiyosan karafırında tam buğday unlu üzümlü kurabiyeler satılıo ondan bi iki tane yiyince güzel doyuruyo insanı.Bide nesfit yiyebilirsiin kurumeyveli olanlar şeker ihtiyacını çok güzel karşılıyo hemde lezzetli olduğu için zevk alıyosun o kahvaltıdan zaten light sütte içebiliosun miss gibide doyurucu.Haftasonuda biraz kaçırmışsın ama hangimiz kaçırmıyoruz ki ama önemli olan hafta içi sağlıklı beslenerek dengelemek.Ohhh öylee güzel eriycez kii çok güzel olcazz işteeee:52:

teşekkürler canım dediğin kurabiyelere haftasonu bakıcam.benim işyerim şehrin dışında kalıyo biraz çevrede pastane yok.iş yerine puaça ve simit getiriyolar bende arada alıyorum.haftaiçi evde kahvaltı yapma imkanım olmuyor.genelde simit yada puaçayla kahvaltı yapıyorum.inşallah güzel güzel eriycez..

teşekkürler canım dediğin kurabiyelere haftasonu bakıcam.benim işyerim şehrin dışında kalıyo biraz çevrede pastane yok.iş yerine puaça ve simit getiriyolar bende arada alıyorum.haftaiçi evde kahvaltı yapma imkanım olmuyor.genelde simit yada puaçayla kahvaltı yapıyorum.inşallah güzel güzel eriycez..

Kepekli çekirdekli simitlerde güzel oluyo simidi getiren arkadaş sana ondan alabilir.Yani benim minnacık zayıf ablam bile o simidin tadını seviyo çok lezzetli:)

susamlı simit susamdan dolayı tercih edilmiyor sanırım kalorisi yüksek die?

Susamlı değil zaten ayçekirdekli simit enfes bişey kaloriside daha az diye biliyorum.Boğazına düşkün insanlarla lezzetli şeyleri paylaşmaya bayılıyorum. =) Evet susamlı simit pek tercih sebebi olmuyo ama zorda kalınca sokakta satılan simitlerden yenebilir diolar yani pastane simidi olmayan simitlerden

Son düzenleme:
ara
1 litre su
1 kuru incir
1 galeta

öğlen:
yarım kaseden az sebze çorbası
1 tane tavuk sarma (tavuğun içine bezelye patates ve havuçtan oluşan bi karışım koyup sarmışlar)
2 çataldan az tel kadayıf :19:
ara
çok az gofret:19:
yeşil çay

Son düzenleme:
1 galeta

öğlen:
yarım kaseden az sebze çorbası
1 tane tavuk sarma (tavuğun içine bezelye patates ve havuçtan oluşan bi karışım koyup sarmışlar)
2 çataldan az tel kadayıf :19:
ara
çok az gofret:19:
yeşil çay

akşamı 2 kepçe mercimek çorba, yeşil salata ve yeşil çayla kapatıcam inşallah :46:

Back
X