- 29 Mayıs 2013
- 2.925
- 5.172
- 358
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
eşimde sizin gibi düşünüyor ama bu durum beni çok geriyor. Ara vermek çok sorun diye düşünüyorum.Bir sorun yok ki.. neden görüşmüyorsunuz? Bebeğimi kreş yaşına kadar bakacak kimsem yoktu o yüzden ara verdim diyebilirsiniz buna kim ne diyebilir?
Sorun yok siz görüşmelerinize başlayıneşimde sizin gibi düşünüyor ama bu durum beni çok geriyor. Ara vermek çok sorun diye düşünüyorum.
Konunun uzmanı değilim ama çalışmaya bebek için ara vermiş olmanız neden sorun olsun ki, boşuna endişe ediyorsunuz benceeşimde sizin gibi düşünüyor ama bu durum beni çok geriyor. Ara vermek çok sorun diye düşünüyorum.
Çalışma hayatınızda zorunlu olarak verdiğiniz arayı bir an evvel kapatarak başarılı olmanızı diliyorumRahatlatıcı cevaplarınız için çok teşekkür ederim arakadaşlar. İki günde 4 iş görüşmesi yaptım. Başta çekiniyordum bu konudan ama sonra alıştım sanırım :))
yazılım sektöründe kendini sürekli geliştirmen gerektiğinden ara vermeyi pek kaldırmıyor ama sorun etmediler.
Kızım da şükür 20 aylık oldu ve ben onu büyütmenin verdiği huzurla çalışma hayatıma tekrar dönebilirim artık. Anne olmak çokça fedakârlık işte :)
Yanlış anlaşılmasın sorunum temmuz da çocuğumun kreşe başlayacak olması değil yaklaşık 1yıllık ara verişim.
Arkadaşlar bugün iş arama sürecim sona erdi ve gelecek hafta iş başı yapıyorum.
Yaşadıklarımı özetlersek bebeğimin tekrar sorun olabileceğini düşünen bir kaç yer oldu ya da ara verdiğim için uzaklaştığımı düşünen de ama sonuç olarak bugün o olumlu maili ve maaş teklifini aldım çok şükür.
sonuc olarak mutlu olmanıza cook sevındım calısmak ısteyen ve ıs arayan herkesın aynı sartlara kavusması dılegıyleArkadaşlar bugün iş arama sürecim sona erdi ve gelecek hafta iş başı yapıyorum.
Yaşadıklarımı özetlersek bebeğimin tekrar sorun olabileceğini düşünen bir kaç yer oldu ya da ara verdiğim için uzaklaştığımı düşünen de ama sonuç olarak bugün o olumlu maili ve maaş teklifini aldım çok şükür.
ah ah göre göre çağırıp görüşme esnasında şuan çalışmıyorsunuz sizden ne beklemeliyiz tarzı konuşmalar oldu. O an nutku tutuluyor insanın hiç beklemediginden ama şükür bebeğimi de büyüttüm tekrar çalışma hayatına dönmeyi de başardım. İs ararken artık heralde hep ev hanımı olacağım moduna bile geçmiştim ister istemezCVnizden 1 yil ara verdiginiz zaten anlasilmiyor mu? Onu gorerek aradilarsa siz de dert edinmeyin. Ozel hayatima zaman ayirmak istedim der gecersiniz,.
ah ah göre göre çağırıp görüşme esnasında şuan çalışmıyorsunuz sizden ne beklemeliyiz tarzı konuşmalar oldu. O an nutku tutuluyor insanın hiç beklemediginden ama şükür bebeğimi de büyüttüm tekrar çalışma hayatına dönmeyi de başardım. İs ararken artık heralde hep ev hanımı olacağım moduna bile geçmiştim ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?