- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
- Konu Sahibi sevgi_kartal
-
merhabalar yakın zamanda ikeya gitmek istiyorum evimiçin neler alailirim.
siz olsanız ne alırdınız ençok satan mutfak gereçleri vs vs vs gibi şeyleri nelerdir neler almak gerekir hiç bilmiyorum.
bu arada hiçbirşeyimde yok yani ıvrızıvır olrak.peçetelik vs gibi
canım benim ikea cicilerim bunlar çok gezme fırsatım olmadı ama bidahaki gidişimde daha çok şey alacağım birsürü şey kestirdim gözüme
Bunları bende listeme yazdım aynılarından bende alacağım tepsi çok hoşuma gidiyor.
englis homde buna benzer bir tepsi var ama fiyatı yüksekti bayağ 46 lira felan
evet canım ben bunu 19.90 a aldım fiyat gayet iyi ve çok büyük tepsi çok iş görür ama bilgin olsun mobilyaları çok kaliteli değil hatta kalitesiz diyebiliriz ufak tefek kavanoz,mumluk,mum,vazo mutfak eşyaları vs alabilirsin hiçbiryerde olmayan ürünleri var
evet haklısın bende burdan bakıp hepsini toplu birşekilde alacağım yanlız düğünüme 6 ay var alsammı almasammı şuan karasızım
ben 3-4 ayda bi mutlaka gidiyorum aksesuarları çok güzel çerçeve ve aynalarına bayılıyorum özellikle mum kesinlikle almalısın çok harika kokuyolarpeçeteleride çok kaliteli tavsiye ederim ve saklama kaplarına mutlaka bak ben çeyizimede aldım annemde aldı kullanıyor ve çok memnun bide bakliyat kaplarıda çok güzel bu arada saklama kapları krem rengi kapaklarının kenarı bordo olanlardan aldık
aaa nasıl acaba bakliyat kavanozların resmi varmıdır acaba.
benimde ihtiyacım girdesem alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?