İKE adan neler alınır

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
merhabalar yakın zamanda ikeya gitmek istiyorum evimiçin neler alailirim.
siz olsanız ne alırdınız ençok satan mutfak gereçleri vs vs vs gibi şeyleri nelerdir neler almak gerekir hiç bilmiyorum.
bu arada hiçbirşeyimde yok yani ıvrızıvır olrak.peçetelik vs gibi

nerdeki ikeaya gideceksin cnm gerçi her yerde şekli aynıdır girdin mi heryeri gezmek zorunda kalıyorsun zaten çok büyük gez gez bitmiyo bardakları mumlukları çerçeveleri saksıları teflonlar için kepçedir spatuladır onları alabilirsin

canım peçetelik fener mumlar tepsi zaten oranın vazgeçilmezleri mutlaka almalısın başka ben yardımcı olamam çünkü kendim gitmedim başkasına aldırdım

peçeteler, vazolar, teflon servis ürünleri, mumlar harika zaten:), bardaklar, tepsiler, çiçek saksıları falan filan göze hitap eden bir çok ürün var :)

Mutfak için pek çok ürünü alabilirsin canım çok çeşit var onun dışında mum ve dekoratif ürünler de alabilirsin. Dolap içi düzenleyiciler, askılıklar, kutular, sepetler, leğenler alınabilir.

canım benim ikea cicilerim bunlar çok gezme fırsatım olmadı ama bidahaki gidişimde daha çok şey alacağım birsürü şey kestirdim gözüme

Eklentiler

• $pecetelik_1.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $low_romantisk-tepsi-19-951.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 72
bence aksesuar ve masif sandalye masa dışında bi şey alınmaz. kap kacaklarını elime alınca bile 2 dakika sonra kırılacak gibi hissediyorum. şahsen çelik, cam ve porselende takıntılı bi insanım...

canım benim ikea cicilerim bunlar çok gezme fırsatım olmadı ama bidahaki gidişimde daha çok şey alacağım birsürü şey kestirdim gözüme

Bunları bende listeme yazdım aynılarından bende alacağım tepsi çok hoşuma gidiyor.
englis homde buna benzer bir tepsi var ama fiyatı yüksekti bayağ 46 lira felan

Bunları bende listeme yazdım aynılarından bende alacağım tepsi çok hoşuma gidiyor.
englis homde buna benzer bir tepsi var ama fiyatı yüksekti bayağ 46 lira felan

evet canım ben bunu 19.90 a aldım fiyat gayet iyi ve çok büyük tepsi çok iş görür ama bilgin olsun mobilyaları çok kaliteli değil hatta kalitesiz diyebiliriz ufak tefek kavanoz,mumluk,mum,vazo mutfak eşyaları vs alabilirsin hiçbiryerde olmayan ürünleri var

evet haklısın bende burdan bakıp hepsini toplu birşekilde alacağım yanlız düğünüme 6 ay var alsammı almasammı şuan karasızım

evet haklısın bende burdan bakıp hepsini toplu birşekilde alacağım yanlız düğünüme 6 ay var alsammı almasammı şuan karasızım

benim düğünüme 2 buçuk yıl var ben aldım al bence sonradan unutursun yada fırsat bulamazsın

ben 3-4 ayda bi mutlaka gidiyorum aksesuarları çok güzel çerçeve ve aynalarına bayılıyorum özellikle mum kesinlikle almalısın çok harika kokuyolar peçeteleride çok kaliteli tavsiye ederim ve saklama kaplarına mutlaka bak ben çeyizimede aldım annemde aldı kullanıyor ve çok memnun bide bakliyat kaplarıda çok güzel bu arada saklama kapları krem rengi kapaklarının kenarı bordo olanlardan aldık

aaa nasıl acaba bakliyat kavanozların resmi varmıdır acaba.
benimde ihtiyacım girdesem alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…