uyku setinin fiyatı nedir sendekinin resmini ne zaman yüklersin ayrıca park yatağa olur mu
park yataga uymaz buyuk ihtimalle..olcüleri 60a 120.
beşik içindeki şilte alez ve lastikli çarşafla beraber 100 tl. ahşap ve boyasız oldugundan bebek saglıgına cok uygun bir model. yuksekliğinin ayarlanması da daha uzun süre kullanıma imkan saglıyor
funna baby uyku seti ve cibinlik beraber 250 tl. sadece cibinliğini ve demirini 140a almıştım. ve neredeyse hiç kullanılmadı malesef oglum yanımızdan baska yerde uyumadıgı için. iuyku setinin çinde yorgan yastık carsaf yorgan kılıfı yastık kılıfı ve 4 adet kenarlık var.
hepsini beraber satmayı dusunuyorum cunku piyasada 60*120 besiklere uygun uyku seti bulmak cok zor.
kucuk yatak odaları için bu ebat cok cok uygun
fiyat çokmuş canm ya teşekkürler
su andaki piyasa fyatının yarısı, cibinlikle beraber fiyatı 250. ikisi beraber normalde 400ü geciyor sıfır alınsa
teşekkürler canm hamileliğimden beri istiyorum içimde kaldı bulamıyorum bi türlü bulduklarımında fiyatı uymuyosiz de istediğiniz gibi bisey bulursunuz umarım..
2 yasa kadar cok rahat kullanılır bence. bizimki 1 yasında rahat rahat yatabiliyor (yatsa tabi :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?