Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende kararsız kaldım ..ikinci bi beşik olarak bebeği doğumdan sonra yanıma almak için ikea beşik mi yoksa park yatak mı diye ..beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim:))
ÇOK minik daha ama çok çabuk geçiyor, ben anlamadım nasıl geçti.ALLAH kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla...:) İkea beşik bana çok şirin geliyor eski beşikler gibi daha sonra oyun beşiği olarak ta kullanabiliyormuş herhaldee ..
ÇOK minik daha ama çok çabuk geçiyor, ben anlamadım nasıl geçti.ALLAH kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla...:) İkea beşik bana çok şirin geliyor eski beşikler gibi daha sonra oyun beşiği olarak ta kullanabiliyormuş herhaldee ..
parmaklığı çıkanı var ondan alıp annebaba yatağına yanaştırabiliyosun, yatılan kısım ayarlanıyor büyüyünce indiriyosun parmaklık alnına filan geliyo biraz daha büyüyünce bi tarafını çıkarıyosun tırmanmasın diye 5-6 yaşına kadar yatabiliyor boyu el verdiği müddetçe. hem yatağını ve bi tarafındaki korkuluğu çıkarınca ders calısma masası filan oluyor. bir beşiği daha ne kadar kullanabilirsin ki ? büyüyenler cok dar oluyor 5 yasından sonra cocuk rahat edemez
Ben iki aydır kullanıyorum. Beyazını. Çok sağlam malzemesi var. Ve oldukça ekonomik.
Ve biz eşimle yatağımızın kenarına dayayarak bir kenarını monte etmedik. Böylece başucu yatağı oldu. Piyasada chicco dışında başucu yatağı bulamadım ben varsa da çok pahalıydı. Biz de kendimiz anne yanı yatağı yapmış olduk.
Sağlamlaştırmak için eşim yapı marketten L tipi metal montaj aparatı aldı. Tek tarafını takmadığımız için oluşabilecek hasarı bu sayede önlemiş olduk.