• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikea beşik kullanan var mı..?

HONEYBEEE

BALIM
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
99
1
286
İstanbul
Ikea beşik kullannan varmı..? Varsa memnunmusunuz $5f3b66deea7b4b32b8c4cc27db8f5a5f_300.webp

Bende kararsız kaldım ..ikinci bi beşik olarak bebeği doğumdan sonra yanıma almak için ikea beşik mi yoksa park yatak mı diye ..beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim:))

benım bebısım daha cok kucuk doğmaısna da cok var ama

Allah nasib ederse ben de ikea beşik almayı düşünüyorum hem çok şık

hem de çok cici geliyo bana bu beşikler hayrılısıyla kucağımıza almak nasib olsun da inş :)

ÇOK minik daha ama çok çabuk geçiyor, ben anlamadım nasıl geçti.ALLAH kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla...:) İkea beşik bana çok şirin geliyor eski beşikler gibi daha sonra oyun beşiği olarak ta kullanabiliyormuş herhaldee ..

ÇOK minik daha ama çok çabuk geçiyor, ben anlamadım nasıl geçti.ALLAH kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla...:) İkea beşik bana çok şirin geliyor eski beşikler gibi daha sonra oyun beşiği olarak ta kullanabiliyormuş herhaldee ..

evet canım cok kucuguz ınsallah büyüür güzelcene :)

evet yatak tabanı ayarlanabıldıgı ıcın aşağı çekıyosun ve pamaklıklı oyun alanı oalbiliyor diye bılıyorum ben de :) :) :)

hem de beyaz renk kzı olsun erkek olsun kullandıktan sonra sök kaldır gerekrıse gene kullan evde bazı esyalarımda ıkeadan

gayet memnunum ben :)

parmaklıgı yukrı aşağı oynamıyor. ayarlanabilir değil. Üstelik büyümüyor. Bazası yada çekmecesi de yok.. Ben daha işlevsel bir şey alacağım kısmetse..

parmaklıgı yukrı aşağı oynamıyor. ayarlanabilir değil. Üstelik büyümüyor. Bazası yada çekmecesi de yok.. Ben daha işlevsel bir şey alacağım kısmetse..

parmaklığı çıkanı var ondan alıp annebaba yatağına yanaştırabiliyosun, yatılan kısım ayarlanıyor büyüyünce indiriyosun parmaklık alnına filan geliyo biraz daha büyüyünce bi tarafını çıkarıyosun tırmanmasın diye 5-6 yaşına kadar yatabiliyor boyu el verdiği müddetçe. hem yatağını ve bi tarafındaki korkuluğu çıkarınca ders calısma masası filan oluyor. bir beşiği daha ne kadar kullanabilirsin ki ? büyüyenler cok dar oluyor 5 yasından sonra cocuk rahat edemez

Ben iki aydır kullanıyorum. Beyazını. Çok sağlam malzemesi var. Ve oldukça ekonomik.
Ve biz eşimle yatağımızın kenarına dayayarak bir kenarını monte etmedik. Böylece başucu yatağı oldu. Piyasada chicco dışında başucu yatağı bulamadım ben varsa da çok pahalıydı. Biz de kendimiz anne yanı yatağı yapmış olduk.
Sağlamlaştırmak için eşim yapı marketten L tipi metal montaj aparatı aldı. Tek tarafını takmadığımız için oluşabilecek hasarı bu sayede önlemiş olduk.

Back
X