gri hariç diğer renkler süper yastıklarlada siyahı özellikle çok hoş yapabilirsin sadeliğide gider çok güzeller bence siyah koltuklardan arkadaşta var orta sehpa ve duvar ünitesi almış siyahlı beyazlı aksesuarlarda 2 3tane kırmızı kullanmış çok hoş olmuş yani...........
siyahta güzel ama siyahın dezavantajlarıda var siyah çok fazla toz gösteriyo siyah alan çoğu kişi sırf bu yüzden siyah aldığına pişman oluyo sürekli bi elin koltuklarda olucak srekli silmek zorundasın yarın öbürgün çocukta olunca silmeye temizlemeye vakit bile olmucak
haklı olabilirsin benim arkadaşta hergün süpürüyorum diyor ama birşey damlasa kirlense göstermiyor o yönden çok memnunum şıklığıda cabası diyor....benimde yemek ve yatak odam siyah hiç memnun deilim asıl toz gösteren onlar bence sürekli toz alman gerekli ama çok şık duruyor ...temizlik konusunda koltuk öyle deil benim fikrim benim kalitesi bozuk çıktğı için kullanışsız anlıcanız......koltukta yok dalgamı kaldı yok toz gösteriyor süpür geçzsin ama her güzel şeyin zahmeti olyor katlanmak gerek zevk meselesi............
evt aynen zevk meselesi ben sadece düşüncemi söyledm almak isteyen alır almaya onla gidip aaaaaaa bunu alma yok şunu al diyemem
bende siyahı beyendim ama toz belli ederdiye sözlüm griyi beyendi aslında güzel duruyodu gride güzel kombinlemişler ahşap görünümlü tv ünitesi bide sehpa koymuşlar valla yorulmuştuk bide kalkmak istemedicanım
2 tane kombin ekledim kızlar ilk sayfaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?