Eki Görüntüle 249489
kızlar ikeanın siyah beyaz su-meşrubat bardakları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor mu acaba? boyaları falan atar mı? bugün 12 tane aldım da
Canım bunlardan bende aldım ama çeyiz olduğu için henüz kullanmadım :)) Ama bir süre sonra atar boyaları diye düşünüyorum
bunlardan 12 tanede bizim evde var (annemlerin evinde yani) 2 yıldır kullanılıyor günlük olarak ve haftada ortalama 4 -5 kez makinede yıkanıyorlardır gönül rahatlığıyla kullan hem camları kaliteli hemde boyaları ayrıca bunların renkli puanlı olanlarıda aynı şekilde bizim sülalecek bu bardaklar kullanılıyor herkes memnun
Altın yaldızlılar atarsa siyah beyazlar saglam kalırmı bılmem normal cay bardaklarını bıle cızıyo puslu gosterıyo kı ıns bardaklarına bırsey olmaz olmadı snde elınde yıka en ıyısı :):)
Altınyaldızlılar tabiki çabuk çıkıyor istediği kadar kaliteli olsun. Ama bu mat renkli olanlar daha sağlam oluyor mesela benim kırmızı kalp desenli çay bardağı takımlarım var (çeyizime birbirinden habersiz 3 kişi aynı takımı getirmiş) kaç kere makinede yıkadım hatırlamıyorum en ufak bir solma çizilme rengin çıkması gibi birşey olmadı. Rahatlıkla kullanabilirsin.
ben de aldım 1 ay once bu bardakları makine ile yıkıyorum haftada en az 4 kez hiç bir sorun yaşamadım
cevaplar bayağı olumlu sağolasın cevabın için,güle güle kullan canım bardaklarını
cok sagol sen de gule gule kullan
bide bunların sarı puantiye olanları var onlarda makinada bozulmuyor
Çıkmamasına sevindim ben de 6 tane bu takımdan 6 tane de böyle mavi desenler olan takımdan aldım çeyizime ama ilerde kullanıcam.
cok sagol sen de gule gule kullan
bide bunların sarı puantiye olanları var onlarda makinada bozulmuyor
bu bardaklarin cesitlerini merak ettim ama bakiyorum netten bulamadimcok guzellermisss gule gule kullanin...
aynen sapasağlam duruyorlar 2 yıldır
bu bardaklar hem çok şık, hem kullanışlı-sağlam, hemde fiyat olarak uygun
hepiniz güle güle kullanın kızlar çeyizlerinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?