Iki aile arasında!!!

Mavigoz21

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
80
78
18
Kızlar baş edemediğim beni yiyip bitiren kimseye anlatamadığım bir derdim var bende çareyi size anlatmakta buldum ben 10 aydır evliyim kaynanamlarla birlikte oturuyoruz iki üç sene sonra kendi evimize cikcaz ama şimdilik böyle kendi ailem biraz ketumdur yalnız hareket etmeyi severler benimle ve kocamla vakit geçirmeyi daha çok seviyorlar birlikte oturduğumuz için mecburen çoğunlukla birlikte gelip gidiyoruz annemlere iki aile plan yapıyoruz ama annemle babam bazen kabullenemiyorlar alışmamışlar oyle onlara tuhaf geliyor kaynanamla kayinpederim çok aşırı alıngan çocuk gibiler her seye alınıyorlar annemle babamda ne konustugunu bilmez karşısındakini düşünmezler öylece konuşurlar annemle babami idare etmekten çok yoruldum sürekli bisey soyluyorlar kaynanamlarda sürekli alınıyor annem babam kötü niyetle soylemeselerde onlar kafalarında çok kuruyor senaryolar üretiyor sonra da bana dönüp biz kinci değiliz kizim senin için susarız sen mutlu ol yeter diyip duruyolar psikolojik baskı gibi geliyor bu bana altında ezildikce eziliyorum nolur bana akıl verin artık çok yoruldum

Beni karistirmayin koca insanlarsiniz aranizda halledin bir sorun varsa deyip aradan cikardim:)

Söylüyorum zaten alındıginiz bir sey varsa soyleyin annem ile babam dikkate alir bir daha yapmaz diyorum bu sefer de e biz söyleyemeyiz öyle biz susarız falan fistan hem susarız diyolar hem beni hasta ediyolar

Söylüyorum zaten alındıginiz bir sey varsa soyleyin annem ile babam dikkate alir bir daha yapmaz diyorum bu sefer de e biz söyleyemeyiz öyle biz susarız falan fistan hem susarız diyolar hem beni hasta ediyolar
Onlarda senin ailene böyle davransa bu konuyu daha farklı açardın emin ol.
Onları anlamaya çalış. Bence çok iyi insanlarmışki idare ediyolar.
Ailene her gitmeye kv ve kayınpdr götürme eşinle git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…