iki ara bi deredeyimmmmmm.

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
şimdi merhaba kızlar ben cuma günü okuldan kaçmıştım sevdiceeemle bulusmayaaa neysee annem aradı eve gel köpek okula gitmemişssin dedi. sonraa sevdiceimmm mesaj attıı arabada "annene nolur herşeyi söyle sonuna kadar birlikteyiz " dedii. gaza geldimm anlattımm zaten annem biliyorduda şaşırmış gibi yaptıı. ben her hafta sonu cerenle dışarı çıkarım yanii annem öyle bilirr. aslında ceren diye sevdiceemle gezerimm. Neyse Allah'ım sınıyor heralde beni çünküü çok olaylar oldu anlatayım kısacaaa;
cuma günü annem secdiceeğimi öğrendiii sonra eniştemin kanser oldugunu öğrendik felç geçirmiş üstüne ayrıca beyin kanamasıda geçirdi nasıl üzüldüm nasıl ağladım konusamıyor yüzüne bakıyor insanın içi gidiyor. neyse cumartesi günü enişteme bakmaya gittikk. bugun annemle gene tartıstık kahvaltı yapmadan okula gittim. bu sefer siyah pantolon var diyee beni sıradan çektiler pisliklerr saçım toplu, makyaj yok, beyaz ayakkabı yok, siyah pantolonu bahane etmişler ben susar mıyım müdür yardımcasına bağırdım umruma gelmezz. bunun yanında muhasebeci demez miiiii "gündelik hayatta giyersiniz siyah pantolonu bayramda giyin "diye bnde dicektim ki "hocam sizle biz bir olabılır myıız gelmıssnz 40 yasına siz giyin bayramda" dicektm şunu dedm "ben giymem hocam okul bitince atarım " dedimm. neysee wcye gittim annemi aradım okula gelll böyle böyle diyee annem geldi müdür yardımcısına anlattı bağırdı falaannnn. sonra bende hocaya dedim kii. "hocam çok biliyorlarsa kendileri alsın bana pantolon" dedimm.. neyse çok uzattım kızlar anlayacağınız bunlar üstüste geldiii gittim müdür yardımcısına patladım. ben sevdiceemle alışverişe gidicem annem cerenle gidiceğimi biliyor ama annem dedi kii bnde kıyafet alcm cerenle gidince benide götür dedii ama ben sevdicemle gidicemm.. kısacasııı anneniz ve erkek arkadasınzla birlikte alışverişe gittinz miiiiiiiiiii ?

Öncelikle yazı tarzına takıldım kaç yaşındasın acaba ,sevgilinle ne
kadardır berabersin bunların cevabına göre fikir vermeye çalışacağım

Öncelikle yazı tarzına takıldım kaç yaşındasın acaba ,sevgilinle ne
kadardır berabersin bunların cevabına göre fikir vermeye çalışacağım

yazı tarzım derken ? biraz karışık anlatmış olabilirim çünküü bunları düşündükce gülerek yazdım gerçekten çok pardonnn :) sevdiceğimle 3 yıllık bir beraberliğimiz var

onca satırın sonunda sorduğun soruyla onca satır anlattıkların arasında bir bağlantı bulamadım,üstelik iki arada bir derede bir durum da hiç göremedim ama sorunu cevaplayayım, 1 yılı geçkin olmasına rağmen sevgilim ve annemle alışverişe çıkmadım,tabi annem başka şehirde,bunun da etkisi var.ama erkek arkadaşından daha yeni bahsetmişken ve tanışmamışlarken birlikte alışverişe çıkmanız pek mantıklı görünmüyor,üstelik annen ceren diye bilirken.madem annen öğrendi,keşke yalan söylemeseydin,o zaman belki tanıştırmaya çıkarırdın..
enişten için de geçmiş olsun..

15-16 yaşlarındasın sanırım..sana verebileceğim tek tasiye hiç bir erkek için annene yalan söyleme ve annenin kalbini asla kırma..şimdi gülüp geçersin ağzına geleni sayıp dökersin bi 10 sene sonra ne demek istediğimi çok iyi anlarsın..okul günlerini de özlemle hatırlayacağından eminim o yüzden büyüklerine okul müdürne hocalarına laf sokmak seni olduğundan büyük ve yaşıtlarından farklı göstermez, aldığın edebin ölçüsünü gösterir..

yaşımla beraber yaşadıklarımı mı sorgulayacaksınız anlamadım ki 17 yaşındayım canım. :)

Hayır tabi ki ama sonucta herkesin yaşına göre fikir verilir bence
Liseye gidiyorsun belli ama belki 17 değilde 14 sün nereden bilebilirim
annene alışverişe gidiyoruz deme sende canım ozaman
ya da yok illa gelim alışverişe gidelim diye tutturursa mecburen
sen sevgilin ve annen gideceksiniz hem annende tanımış olur
buluşurkende çok sorun olmaz tanıdığı için diye düşünüyorum :)

yokk kız annem sevgilimi önceden biliyordu hatta annesiyle birlikte yemeğede geldiler biz onlara mevlüde gittik annem arkadas olarak biliyordu ama anlamıstı ozaman bana çaktırmıyordu. bende tam söyledim işte zaten şaşırmaları falanda yapmacıktı :) ben aslında tek bi soru soracaktım uzatmısım birz.

annem tanıyor zatenn canım ne bileyim biraz tedirgin oldum yaniii sonuçta ilk defa birisini söyledim anneme 3 seneden beri çıkıyoruz bence bilmeliydi zaten

annem tanıyor zatenn canım ne bileyim biraz tedirgin oldum yaniii sonuçta ilk defa birisini söyledim anneme 3 seneden beri çıkıyoruz bence bilmeliydi zaten

Annenle arkadaş gibiyseniz durumu izah edebilirsin aslında cerenle alışverişe değilde sevgilinle
buluşacağını yalan söylediğin için falan özür dile yalnız önceki buluşmalarını bence söyleme annene
ceren değilde sevgilin olduğunu ve bundan sonrada artık arkadaş değilde tamamen sevgilin
olduğunu öğrendiğine göre artık yalan söyleme, sevgilinle buluşacağını söyle bence canım

Senin itirafınla bir kez daha öğrenmiş olmuş iyi olmuş.

Alışverişe annenle çık,ceren hastalanmış de,avm'de tesadüfen erkek arkadaşınla karşılaşın.

Bu arada;bayramda ne giyeceksin?

tabi canım orası öyle ben şöyle düşünmüştüm anneme cerenın gelemeyeceğini bende erkek arkadasımla gideceğimi istersen sende gel diye izah etmeye çalışacaktım :) zaten bayramdan sonra annesi bizi yemeğe çağırcakmış.

Bu fikir daha iyi aynen böyle de annene canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…