iki ara bi deredeyimmmmmm.

ya konu sahibi su anaokulu sananlar.... yorumun dısındaki millete (dalga gecenlere) cevap verişin hosuma gitti ne yalan soyleyim

Son düzenleyen: Moderatör:
mudur yardımcısı sıyah pantolon annen cerenn sevdıcegınn ayy kafam karısttı sorunun cok buyuk ben cıkamadım ıcınden bıde babana sorsan dıyorumm

Dalga geçmedim. O senin algın. Algıların da beni ilgilendirmez.

Arkadaşım resmen dalga geçtin algı meselesi falan değil bu kaç yaşındasın bilmiyorum ama
konu sahibi 17 yaşında yani küçük kendine göre bir derdi varmış ve yardım için buraya yazmış
eğer ki büyüksen yardım edeceksen edersin etmiceksen dalga geçmeye hakkın yok tabi senin
herzaman gerçekten dert denilecek dertlerin olmuştur o yüzden böyle davranıyor olabilirsin
bide senin kendine dert edindiğin dertlerini bilsekte dalge geçsek ne güzel olur yaa

Son düzenleme:

1. ben senin arkadaşın değilim zira bana arkadaşım diyebilmen için o 17 yaşındaki zihniyetle 15 sene daha geçirmen ve benim statüme ulaşman gerekir.
2. si bir rahatsızlığın varsa sol alt köşeden şikayet edebilirsin.
3. sü benim yorumum bu posta cevaben ancak bu olabilir. insanların yanıtları seni bu kadar rahatsız etmesin bence yazık sinirlerine

He yani yaşın baya büyük ozaman yaşına göre davran dalga geçtiğine göre konu sahibinden bile
küçüksündür diye düşündüm seni, ayrıca senin yorumunla sinirlenecek değilim sadece yaşça küçük biri
yardım istemiş yardım edeceğine yol göstereceğine sen dalga geçtin, sende haklısın herkes aynı karakterde
olamıyor tabi kimi vardır yardım eder kimi vardır dalga geçer olgunlaşamadığı için..

Nuray Allah kocana sabır versin. bir önceki postta sinirle ettim lafları özür dilerim. ama gerçekten çok uzattın ve komik bence yani napiyim ya

Nuray Allah kocana sabır versin. bir önceki postta sinirle ettim lafları özür dilerim. ama gerçekten çok uzattın ve komik bence yani napiyim ya

Ya gerçekten kaç yaşındasın eğer ki dediğin gibi büyüksen hiç mi 17 yaşında olmadın
o yaşta ne kadar önemli dertleri olabilir ki ama şuan ona göre cok önemli herkesin saygı
göstermesi gerek komik geldiyse kendi kendine güler geçersin dalgaya gerek yok
nese sende kusura bakma uzatmayalım artık gerek yok boşu boşuna..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…