- Konu Sahibi Mariye_
-
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkistabiki A yı düşünme bile..insan olarak iyi olabilir ama herkes dengi dengine.
sonradan pişman olacağın şeyler yapma.ha Myi de sevemiyorum diyorsan o zaman ayrıl illa biriyle bi ilişki yaşamak zorunda değilsin.mutlaka sana uygun sevebileceğin biri çıkar karşına..
Arkadaşlar benim derdimi dinledikten sonra beni kınayabilirsiniz! kızabilirsiniz! çünkü bunları hakediyorum..Ama lütfen çözümde yardımcı da olun bana
M. makine muhendisliği okuyor aile yapısı aılemle uyuşuyor ve kendisi gercekten güzel yaradılışlı 2 senedir ileriye yönelik konuştugum biri..Yalnız nedense hep bi fikir ayrılıgımız olur ve ruhu beni tatmin etmez A. ile tanısmadan önce M.den başkasına ilgi duyamam derdim ama çok üzgünüm..bir yanda huyunu suyunu bildigim mantıklı bir aday duruyor diğer yanda ise onunla konustugumda aynaya bakıyor gibiyim dediğim biri..
A. doğuda yaşıyor ve malumunuz etnik kökenimiz farklı daha da tuhafı benden bir yaş küçük...çok büyük konuşmuştum akranımla çıkmam diye...ve ayrıca bir meslegi yok..
ama tüm bu olumsuzluklar onu istememem için sebep olmuyor.. şimdi her ikisinden de vazgeçemiyorum ama bu süreçte kendimi iki kişiyi idare ediyor gibi hissediyorum bunalıma giriyorum, ben böyle biri değildim
ileride pişman olmaktan çok korkuyorum ya mantıklı bir kararla M. diyicem ya da....
:çok üzgünüm:
bu iş bu hafta bitecek kendimi suçlamaktan bıktım lütfen yardım edin nasıl çözülür bu iki bilinmeyenli denklem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?