İki ara da bir deredeyim, yardım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mariye_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu duyguları ve karışıklıkları sen yaşadığın için sana karışık geliyor ve tam olarak tarafsız bir şekilde düşünüp sağlıklı karar veremiyorsun canım...buradaki arkadaşlarımın yorumlarını okudum ve ben de onlar gibi düşünüyorum....yani M yi sevmiş olsaydın (gerçek anlamda) başka birini asla ve asla düşünemezdin...düşündüğüne ve beğendiğine göre demek ki M yi sevmiyorsun...evliliği düşünebileceğin biri değil......A ise denk biri değil...yaşam farklılıklarının evliliği zedeleyeceğini düşünüyorum....beğenmek veya kalp çarpıntıları evliliği yürütmek için yeterli gelmiyor maalesef...:1no2: bu durumda evleneceğin kişi A da olamaz canım..sonuç olarak buradaki iki bilinmeyenli denklemin çözüm kümesi x=0 ve y=0 oluyor....hala orjin noktasındasın...başlangıç yapıp mutluluğa doğru ilerleyebilmen için bana kalırsa beklemen gerek....sağlıcakla kal canım....

M yi unutup A ya ilgi gösteriyosan M çoktan bitmiştir düşünmene gerek yok ruhuna hitap etmeyen biriyle mutlu olamazsın ama öteki yandan işsiz güçsüz biride seni mutlu edemez bide ailenin kabullenmesi var

Burda ben A ya da M desem siz de uygulasanız ne kdr sağlıklı bir karar vermiş olacaksınız ki.
Çok derinlerde siz biliyorsunuz aslında cvbı, eğer işte bu deseydiniz bu başlığı açmazdınız, mutlaka biri ağır basmalı.. Mutluluklar dilerim
Ayrıca M varken A nasıl size ilgisini belli etti aday olabildi anlayamadım, bu bile cvbı acıklıyor..

Eğer aynı anda 2 kişiyi birden düşünebiliyorsanız ikisinede aşık değilsiniz.
Şimdi bu durumda bir erkek olsaydı yerden yere vururduk. Ama siz yardım istemişsiniz hatanızı da farketmişsiniz. Öyleyse hatayı devam ettirmeyin ve lütfen bir karar verin.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Mantikla hareket etmeye calis canim

Evet kızlar yorumlarınızı okudum,kendime bile itiraf edemedigim şeyleri sizlerle paylaşmıştım şimdi çözüm için tek yol, ikisinden de uzaklaşıp kendimi dinlemekmiş anladım..bundan pişman olmayacagım kesin..hepinize yürekten kocaman bir eyvallah..

fazla mantıklı karar gibi gürünen M den sıkılıp heyecan arıyosun...
bence ne M ne de A.... yepyeni bi Bay X tavsiye ediyorum sana :içelim:

Bunda kınanacak bir şey yok. Herkesin her konuda çelişkileri olabilir.
Bence ikisine de yol ver.
Neden dünyada sadece iki erkek kalmış gibi illa ki birini seçmek zorunda hissediyorsun kendini?
İlerde hem seveceğin hem de mantıken uyuşacağın kişiler mutlaka çıkacaktır karşına.
Aceleye gerek yoklmaz:

bundan daha 10 gun once bir arkadasimiz ayni konuda bir baslik acmisti kizi nerdeyse tasliyacaktiniz simdi butun mesajlari okudum ama hic kimse sen ne yapiyorsun M yi A ile aldatiyorsun dememis cok sasirdim :bbo:

TATLIM BU KONUYUDA ACAN SENMISIN????
http://www.kadinlarkulubu.com/kilitli-konular-sadece/308454-lutfen-olur-akil-verin-cok-kotuyum.html

okuduğum kadarıyla ikisiylede olmayacak bişey...

m. nin tahsili sizi etkiliyor..

a.nın sa sizle birebir aynı olması ....

ama olumsuzluklara bakılırsa m.nin sizle uyan yanı yok a.nın sa mesleği yok ve doğulu..

tabi doğulu olması gerekçe değil..etnik köken hiç değil...siz evleniyorsunuz tüm aile evlenmiyor...

zorlukları evet olur ama seven insan zorluklara göğüs gerer.....

dediğim gibi ikisiylede olmayacak bişey....

m yi seçsen aklın a da kalıcak..

a yı seçsen m de kalıcak.....

sen iyisimi ikisinide bırak

HEM MESLEĞİ OLAN HEM SANA UYAN BİRİNİ BUL arkadaşım yol yakınken..

bak burda ne sorunlar okuyoruz onlardan biride sen olma...

Hayır Slinn, bir konu açmış olsam tekrar neden açayım? Ama tesadüf olmuş gerçekten

Bir de şunu söyleyeyim A. ile bir arkadaş toplulugunda tanıştık ve sadece net üzerinden konuşuyoruz yani onunla çıkıyor değilim ona sevdigimi söylemiş değilim bilmiyorum aldatmak böyle bişey mi..herşeyi kendi içimde yaşıyorum tüm bu çatışmaları..

Son düzenleyen: Moderatör:

kendi hayatımla bağdaştırırsam
M'yi ben test ettim onayladım full mantıkla ilişki yürümez., A da tutku var aşk varsa,A yı seç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ikisi de değil... Ama şunu deneyebilirsin. Hangisini arkadaş çevrenle tanıştırmaktan utanıyosan, o asla doğru insan değildir...

Şimdi sen diyorsun ki duygusal mı mantıklı mı olayım.

Mantıklı ol bence :))))

m mantıken dogru ınsan gıbı gorunsede akılnda soru ısaretlerı bırakan bırı ve duygu olmadan bı ılıskı kac sene yurutulebılır kı:1no2:

a ıse duygularına hıtap eden ama evlılıgı dusundugunde duyguların gerı planda kalıp sorunların cok fazla yasanabılecegı ıhtımalı yuksek bı ılıskı

yok yok canım sen ıkısınede yol ver elbet zamanla mantıgınada duygularınada uygun bırını bulacaksındıra.s.

sen M yi elinde tutuyorsun çünkü ucunda rahat bir hayat var.. bırakmak zor ya keşke dersem....
ama seçeceğin yer A ..

Adım gibi biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…