İki ara da bir deredeyim, yardım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mariye_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya aslında hayatında m varken ve bunca zamandır ondan başkasıyla olamam derken aklını başkasının karıştırması bence duygularının çok da sağlam olmadığını gösterir. Bir kere m yi ele. Onunla olsa da olmaz artık. Çünkü duyguların körelmiş.

A ya gelirsek, ne bileyim, olmaz gibi geldi. Şimdi sen heyecanlısındır, ama bir kere a için m yi üzmen bie a ile mutlu olmaman için neden. Buna benzer bişeyi ben de yaşadım, Dimyata giderken elimdeki bulgurdan oldum.

A yla geleceğin yok bence. M ile de geleceğin bitmiş gibi.

sevgi ask herseyi cözmüyo be güzelim...
su topicleri bi gez onlarca cok seviyodum ruh esimdi severek evlendim ama bosanıyorum diye konu acan bayan arkadaslarımız var...
tabiki sadece mantiklada olmaz sevmedigin biriyle mantik evliligi yap demiyorumm...
ama sorunda su ki evlendiginde öyle yada böyle maddiyatlada karsi karsiya kalacaksin...
evlendigin adamin calisip sana bakabilmesi bi meslegi olmasi lazim...ben inanmiyorum asigim kuru sogana raziyim masallarina...
ben bile severek evlendigim adamla maddi yönden bi cok konuda tartismaya giriyorum sakin cok para delisi oldugumu düsünmeyin...
ama bi kizim var benim kendime dur desemde kizimin hersyi olsun en iyilerle yasasın istiyorum cünkü ben varken yasayamadim...
diyecegim su hersey maddiyatta maneviyatta degil ....
ama herseyi sadece kendinizle düsünmeyin yarin öbürgün evlenirseniz cocugunuz oldugu zaman anlayacaksiniz benim evladiminda olsun neden biz yüksek standartlarda yasamiyoruz dersiniz adim gibi eminim cünkü....
yorum yapan veya yapacak arkadaslar lütfen kinamayin beni tamamen sahsi fikrim yasadiklarimdan ve cevremde yasayan insanlardan gördügüm seyler bunlar tamamen benim düsüncelerim yani...

Aklıma bir söz geldi.

'İnsan çok sevdiği birinin yanında bile zaman zaman mutsuz oluyorken pek az sevdiği biriyle nasıl bir ömür geçirebilir ki?'

a.s.

'ınsan çok sevdiği birinin yanında bile zaman zaman mutsuz oluyorken pek az sevdiği biriyle nasıl bir ömür geçirebilir ki?' Bu araLar tam beni anlatan bi sözz ..

canım mantıklı düşün.A. kişisi doğuda.senden kucuk.ve onu ne kadar tanıosn ki ? ve çalşmıyorda.

M kişisi de fikir ayrılıgı dusunce farklılıgı var.ilerde cok sorunlar yasarsn.onu değiştiremezsn.ilerde de hep böyle olur.asla birini deiştircem die bişeye başlama canım.

ve suan ikisnden de ayrı kalamam diyosn. bi gonulde 2 kişi olamaz. sen bunlarn ikisnide unutursn zmanla.acı vermz inan bana.
ancak M kişisi ile baaya bi zaman geç.irdignden dolayı onda biraz üzüleblrsn.ama ilerisini düşünüyorsan canım, bence olmaz onnlada.

ıkısınıde bırak zamanı geldıgınde dogru kişiyi buldugunda gözün ondan başka kımseyı görmedği zaman evlenır yada ılerıye dönük bır ılıskı yaşarsın.demekki ıkı kişide senın ıcın dogru kişi değil.

bir kalbe iki aşk sığmaz.bence ikisinede aşık deilsin.biraz uzaklaşıp kafanı dinlemeyi tercih et.

bende ikisinden de ayril diyenlerdenim..
çünkü ikisinde de ask göremedim..
m ye asık olsan aklına a girmezdi..
a ya asık olsan m den ayrilirdin..
bence acele etme..a da omayan m de olan,m de olmayan a da olan kisiyi bulacaksın bence..kimse 4*4 lük değil tabiikide ama aradığın Temel ozellliklere sahip gercekten asık olacağın biri mutlaka çıkar karsına..

ayse_Yunus sana katılıyorum..
gönüller bir olunca samanlık seyran olmuyor artık..eskidenmis o..maalesef gunümüzde para önemli bir araç oldu yasamak için..amac demiyorum fark ettiyseniz araç..yasamak ve mutlu olmak için para şart..maddi güç maddi imkan şart..

Mantıklı olanı seç ....
Hiç sevmiyo değilsin M yi aşık olsanda zaten aşk bi zaman sonra bitecek mantıklı olman en iyisi...
Ama mutlu olacağına inanmıyorsan hiçbiri derim.
İleride hem gönlüne hem mantığına yatan biride çıkabilir...

Bu ne be a midir b midir c midir gbi olmus konus :)
Nyse arkadasim tum herseyi bi kenara at.. Kimin yaninda kendini huzurlu hissediosan onunla ol..
Illa bu ikiside olmak zorunda deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…