iki arada bi derede kaldımm..

herkes1907

...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
759
9
118
güzell ablalarım ilk defa böylesine bi konu açarak derdimi dile getirmek, sizden yardım almak istedim. benim derdim: üniversitede ilk senem ve şu zamana kadar kimseyle çıkmadım.gerçi çıkmak kelimesinden de hoşlanmam ama başka bi tabir bulamadım. okul açılalı 1 ay olsa da okulda el ele gezen çiftler görünce insan özenmiyor da değil hani.tabi bende özeniyorum.neyse ben okulun ilk günlerinde gözüme birini kestirmiştim ama sadece öyle bakıyordum uzaktan uzağa. ama sonra muhabbeti kurunca anladım ki bu benim kafadan değil.işte okul açıldığından beri birinin bana karşı olan ilgisini hissettim. aslında 6.hissim kuvvetli olsa da pek emin olamadım ama sürekli göz göze geliyoruz sürekli benimle konuşma çabaları falan var ama bu kişide çooook rahat bi tip, hiç bişeyi umursamıyor falan. ilk zamanlar ona karşı bişeyler hissetmesem de şimdi günden güne çok kötü kapıldığımı hissediyorum.ama bu rahat hareketleri hiç bi şeyi umursamaz tavırları beni çok düşündürüyor.bi yandan onu çok istiyorum bi yandan da uzak durmak istiyorum ne yapacağımı ben de bilemiyorum.sizinde fikirlerinizi almak istediim. bana yardım edin lütfeen :2::2:
 

Hangi burçtansın canım?
 
Sakın sakın sakın sakın . Güzelim sana abla tavsiyesi ilk aylardan sevgili bulursan arkadaşların olmaz . Sınıf arkadaşların toplu bir şey yaparken ilk zamanlar onunla olmak hoşuna giderken sonra sonra ortama girmek isteyeceksin . Sırtına taşıyamayacağın yükler yükleme 18 yaşındasın 28,38 değil . Lütfen arkadaşlarınla zaman geçir , gez , toz . Hayatının büyük bir kısmı bir erkeğe bağlı geçecek zten
 

işte sorunda burda be ablacım. okulun ilk zamanları güzel bi şekilde 6 7 8 kişilik bi gruptuk. herkes şimdi farklı yerlere gitti farklı gruplar kurdu ve biz 3 kız olarak takılıyoruz yani pek bişeyde yapamıyoruz kendimizi bi gruba dahil etmek istiyoruz ama olmuyor ya bizden mi kaynaklanıyor onu da bilmiyorum yani.bakıyorum millete kızlı erkekli grup olarak takılıyorlar bizde hani erkeklerle konuşuyoruz ama o kadar sıkı fıkı olamadık yani sorun bizde sanırım anlayamadım onuda.
 
ikizlerr........

Çok hassas bir yapın yok o zaman.yani yanlış anlama şimdi sakın beni ama en azından bir balık kadını kadar melankolik olmazsın.İşler kötü giderse yani.Bir insanı tanımak o kadar zordur ki aslında...Uzaktan gözlemleyerek belli bir fikre sahip olabilirsin yalnızca.İyi kötü yanlarını ancak birşeyler paylaşarak öğrenebilirsin.Bir de işin şu boyutu var;eğer gerçekten gerçek ve yoğun duygular hissediyorsan bazı olumsuzluklarını zaten görmezsin.Yani aşkın gözü kördür derler ya...Ama eğer mantığını ön plana alarak düşünebiliyorsan körkütük aşık değilsin demektir.Olma da zaten.Bence bir bayan olarak sen doğal üniversite yaşamına devam etmelisin.Birşey olacaksa bunu karşındaki yapmalı.Ondan bekle yani ilk iletişimi.Hiçbir yakınlık göstermese bile en azından sonradan pişmanlık hissetmezsin.Şimdi sen gidip konuşsan,duygularını açsan ve dediğin gibi aşırı rahat bir yapısı varsa ve seni geri çevirirse üzülen yine sen olacaksın.Erkek milleti için de bu kadar kendini sıkıntıya,strese sokmaya değmez canım.Olayları akışına bırak.Hakkımda hayırlısı ise beri gelsin,hayırlı değil ise beri gitsin diye niyet et.
 

düşüncelerinin tamamına katılıyorum diyebilirim.. ben zaten bi erkeğe gidipte duygularımı kesinlikle açmam.. zaten ondan bi adım bekliyorum ki oda sürekli konuşma derdinde falan kendi kendime gelin güvey olmuyor gibi hissediyorum ben ama onun düşüncesinide bilemiyorum yani emin hiçbi zaman olamam. bende olayları akışına bırakmaya karar verdim artık fikirlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim :)
 

Rica ederim canım.Hayatın insana ne zaman neyi getireceği belli olmuyor.Allah iyilerle karşılaştırsın.Umarım herşey gönlünce olur.Zaten onun da sana karşı hisleri arkadaşlıktan öte,duygusal anlamda bir yoğunluk içeriyorsa birgün ne yapar eder,bir şekilde belli eder bence.
 

inşallah dediğin gibi olurrr :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…