- 7 Haziran 2011
- 759
- 9
- 118
- Konu Sahibi herkes1907
güzell ablalarım ilk defa böylesine bi konu açarak derdimi dile getirmek, sizden yardım almak istedim. benim derdim: üniversitede ilk senem ve şu zamana kadar kimseyle çıkmadım.gerçi çıkmak kelimesinden de hoşlanmam ama başka bi tabir bulamadım. okul açılalı 1 ay olsa da okulda el ele gezen çiftler görünce insan özenmiyor da değil hani.tabi bende özeniyorum.neyse ben okulun ilk günlerinde gözüme birini kestirmiştim ama sadece öyle bakıyordum uzaktan uzağa. ama sonra muhabbeti kurunca anladım ki bu benim kafadan değil.işte okul açıldığından beri birinin bana karşı olan ilgisini hissettim. aslında 6.hissim kuvvetli olsa da pek emin olamadım ama sürekli göz göze geliyoruz sürekli benimle konuşma çabaları falan var ama bu kişide çooook rahat bi tip, hiç bişeyi umursamıyor falan. ilk zamanlar ona karşı bişeyler hissetmesem de şimdi günden güne çok kötü kapıldığımı hissediyorum.ama bu rahat hareketleri hiç bi şeyi umursamaz tavırları beni çok düşündürüyor.bi yandan onu çok istiyorum bi yandan da uzak durmak istiyorum ne yapacağımı ben de bilemiyorum.sizinde fikirlerinizi almak istediim. bana yardım edin lütfeen :2::2: